• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar doktordan çıktım alttan muayene etti. Beni Ankara şehir hastanesine sevk etti. Kistin çok büyük bi git baksinlar diye ameliyat edebilirler dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama çok korktum neden şehir hastanesi acaba kanserden mi suphelendi
Yok kuzum Ankara şehir hastanesi daha detaylı araştırır o yüzdendir korkma inşallah bebişin iyidir🤲♥️

Kolay gelsin hocam evet sağolsunlar yardımcı oldular.ben aslında aşı olamıyacağımı belirtmek için söyledim durumumu 8lere devam etmeme gibi bi niyetim yoktu hatta ben geleyim müdürüm dedim çünkü 3 senedir emek verdiğim sınıflarımdı.müdür bey yok hocam 5-6 lara alalım sizi dedi sağolsun 3 arkadaşta hamile okulda onlara da çok yardımcı olmuştu Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amin hocam inşallah anlayışlı idareye denk gelmişiniz ben okula eylülde başladım henüz tanıyamadım idareyi.. Ama geçen yılki müdürümüz çok iyiydi hatta doğum yapan bir arkadaşa önce rapor hakkını bitir sonra ücretsiz izin al dedi.. İlk hamileliğimde hakkım olan izni bile düzgün kullanamadım

8. Haftanın başından bildiriyorum bulantılarım uçmuş durumda😂🤢 Toplamda 2,5 kilo vermişim ve zaten zayıfım (Şuanki kilom 51)
Sizler ne durumdasınız? Bulantıdan foruma girip doğru düzgün bile takip edemiyorum

Amin hocam inşallah anlayışlı idareye denk gelmişiniz ben okula eylülde başladım henüz tanıyamadım idareyi.. Ama geçen yılki müdürümüz çok iyiydi hatta doğum yapan bir arkadaşa önce rapor hakkını bitir sonra ücretsiz izin al dedi.. İlk hamileliğimde hakkım olan izni bile düzgün kullanamadım
Hangi sehirdesiniz bursada mi

8. Haftanın başından bildiriyorum bulantılarım uçmuş durumda😂🤢 Toplamda 2,5 kilo vermişim ve zaten zayıfım (Şuanki kilom 51)
Sizler ne durumdasınız? Bulantıdan foruma girip doğru düzgün bile takip edemiyorum
Bulantin gectigi zaman tekrar alirsin kilona cok ozendim yinede😉

Diyete başladığım hafta hamile oldugumu öğrendim 5 kg fazlam vardı 😆 bende yiyememekten 1 kg vermişim bile bir haftada.. Herşeyden soğudum.

Bende de kist cıktı minik bir tane (ben zaten varlığını tahmin ediyordum) korkma dedi kendiliğinden geçer 3. Ayda dedi sağlıklı hrbeliklerde genelde oluşur dedi. Korkma sen yine de tabii ki kontrolünü yaptır
Canım benim ki çok büyük 13 cm ve büyümeye devam ediyor

Tebriklerrr öncelikle 🦋
Hiç endişe etme, o kistler , bebek küçükken bir süre görünüyor. Sonra küçülüp yok oluyor. Bende de olmuştu.

Bebekler anne karnındayken , eğer annenin bir yerine bir şey olursa , çabucak iyileşmesini sağlarmış. Öyle okumuştum yıllar önce. Hayata iyi tutunsun diye , anneyi koruyor. Mucize gibi.

@Kedilervekitaplar Merhabalar, bugün bu başlığı görünce üye olup aranıza katılmak istedim:)) Dilerim buradaki herkes sağlıkla bebekleri kucağına alır.
SAT 05/01/2021
Tahmini Doğum 12/10/2021
40 yaş
1.çocuk

İlk kontrole 15 şubatta gittik kalp atışlarını da gördük, fakat 7cm bir miyom olduğu için 2hafta sonra bir daha göreyim dedi. 1martta yeniden gideceğiz doktora. Miyom dışında bir sorun yaşamıyorum umarım o da sonraki günlerde zorluk çıkarmaz. Herkese sevgiler:KK200:

Canım benim ki çok büyük 13 cm ve büyümeye devam ediyor
geçmiş olsun umarım sorun çıkarmaz gebelik boyunca.:dua:
Tebriklerrr öncelikle 🦋
Hiç endişe etme, o kistler , bebek küçükken bir süre görünüyor. Sonra küçülüp yok oluyor. Bende de olmuştu.

Bebekler anne karnındayken , eğer annenin bir yerine bir şey olursa , çabucak iyileşmesini sağlarmış. Öyle okumuştum yıllar önce. Hayata iyi tutunsun diye , anneyi koruyor. Mucize gibi.
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim destekleyici mesaj için :KK200:Kist ile Miyom arasında fark var sanırım. Miyom rahimde kist de yumurtalıkta oluyor. Benimki rahmin üst kısmında olduğu için doktor ilk muayenede ilerde kramp yaratabilir bir de bebek dönemeyebilir dedi. Yabancı kaynaklar vs de okudum ama beklemek ve görmek dışında başka seçenek yok sanırım. Küçülme ihtimali de var o yüzden olumlu düşünmeyi tercih ediyorum:)

Simdi gordum yazini. .uzulmé Rabbim buyuk .benim de belli degil henüz. Nasip varsa gelecekler dunyaya. Benim ilk gebeligimde kendi kendine bitti hiçbir nedeni yoktu .sonra oglum oldu kisa bir zaman sonra simdi 7 yasinda ...Herseyin Hayirli si hepimiz için .
Allah bağışlasın cnm.Benim de 4.5 yaşında bir kızım var rabbim onlara sağlıklı ömürler versin... hakkımızda da hayırlısını dilemekten baska çare yok dediğin gibi güzel haberler alalim cuma mubarek gün 🙂

Slm kızlar. Bende hamileyim Ekim annesi olacağım inşallah. Bugün ilk kez kontrole gittim. Kese 19 mm görünüyor fakat bebeği göremedi doktorum. Sat 12 ocak, benimle aynı durumda olan oldumu. İlerleyişi nasıl oldu.

Back
X