• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durdu:KK43: Gebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin 😔🙏
Rabbim güç versin inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursun 😔

Kızlar merhaba, şuan Progestan kullanıyorum hap olarak ama çok bulantı yaptı daha önceki doktorum Prilam vermişti acaba Progestan kullanırken onu da kullanabilir miyim :(

bu uygulamada annemin bana hamileliğini hesapladım erkek çıktı
şuanki hamileliğimide hesapladım oda erkek çıktı
oğlumunkide erkek
hep erkek çıkıyor sanki sizdede öylemi
8 yaşındaki kızıma yaptım kız çıktı , şimdi de kız çıktı

gözün aydın canm sevindim kalp atışı duymanıza :dua: ben yaklasık 4 gündür kullanıyorum prilam dr biraz daha rahatım günde 2-3 sefer kusma oluyo... ilacı almazsam sürekli wc basındaydım.. gece yatmadan 2 tane içiyorum biraz uyku yapıyor ama hayatıma devam etmemi sağlıyor ilaç.
1martta kontrolüm var soracağım bu ilac bildiğim kadarıyla bebege zarar vermiyor ama yine de insan tedirgin oluyo.
Sordun mu bugün prilam I

@Kedilervekitaplar merhaba ben de Ekim ya da Kasım annesi olacağım sanırım
Son adet tarihim 24.01.2021
Doğum tarihim 20.11.1994 yaşım 26
Bu ikinci bebegim olacak, oğlum da Ekim 2019 doğumlu, şu an 16 aylık.
Cinsiyet ise henüz belli değil :)
Muhtemel doğum tarihi 31.10.2021

Cinsiyet tahmini ile ilgili düşünceleriniz neler? Çin, Rus takvimi gibi olayların doğruluk payı nedir tutmus olan var mı?
Oğlumda Çin takvimi tutmuştu.
Karnın üstünde yuzuk sallama olayı da tutmuştu :)
Sizinle son adet tarihi de aynı tahmini doğum tarihimiz de aynı :) sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻

Verirsiniz endişe etmeyin. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve gece yememek. Dcok kalorili bişey çekiyorsa canın sabah yada öğle yiyip akşam dengelersin. Bende 77ile hamile kalmıştım ilk kızımda ve o dönem ani kilo alıp kaldığım için eyvah dedim bir. 4ayda 71e düşmüştüm. 32haftaya kadar 77de kaldım. Doğuma 81le gittim. 3bucuk doğmuştu. Doğumdan 15gun sonra 69kiloydum. Ve emzirme dönemi deli gibi yedim ama almadım hiç sabit kaldım geceleri yemedigim için. Şimdide 75le hamile kaldım bakalım nolcak😅
Bakalım insaAllah şuan 1 kg verdim 10 kilo vermiş gibi mutluyum aynen bende gece yememeye dikkat ediyorum

bende yedim ciger yarim ekmek arasi.yerkende gecen gün sormustun aklima sen geldin😄kaan kocatepe aşıri olmadigi surece yiyebilirsiniz demis bana da acikcasi mantikli geldi.baska doktoruda izledim o da bisey olmaz demis.leke icinde biz hic oyle bir vakaya rastlamadik demis😊
Bende yedim yedim 😂😂bir hafta geciktirdim kendim yapmadım aklıma gelmeme çok sevindim 😍

Back
X