Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.Tedavi sürecinizi anlatır mısınızHayırlı olsun bende Şişli Memorial da tedavi görüyorum ama transferim inşallah Kasım ayında olacak . Hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşalım pozitif sonuçları görelim Allahın izniyle![]()
Merhaba hepimiz Şişli Memorialda tedavi görüyoruz sanırım ne güzel :) Benim de kısmetse 2. transferim olucak. Size histeroskopi neden yapılmıştı acaba? bahsettiğiniz polipleri ve miyomu ultrasonda görüp mü karar verildi yapılmasına?Tabii
Ağustos ayında tedaviye başladık dr İpek Düzgüner ile yumurtalar toplandı, embriyolar donduruldu . Bu ay histereskopi ameliyatı oldum ameliyatımı Semra hoca ile Umut hoca yaptılar 1cm miyom ve küçük polipler vardı . Eşimin de sperm hareketsizlik sorunu var ama çok düşük değil o yüzden tedaviye gerek görmediler şimdilik.
4 embriyomuz var 2 si çok iyi kalitede 2 si orta dediler. Kasım ayında inşallah transfer olacağım her şey yolunda giderse.
Sizin ilk transferiniz mi olacak? Sorun neydi sizde?
Heyecanla sonucunu bekliyorum canım inşallah olumlu olacakTabii
Ağustos ayında tedaviye başladık dr İpek Düzgüner ile yumurtalar toplandı, embriyolar donduruldu . Bu ay histereskopi ameliyatı oldum ameliyatımı Semra hoca ile Umut hoca yaptılar 1cm miyom ve küçük polipler vardı . Eşimin de sperm hareketsizlik sorunu var ama çok düşük değil o yüzden tedaviye gerek görmediler şimdilik.
4 embriyomuz var 2 si çok iyi kalitede 2 si orta dediler. Kasım ayında inşallah transfer olacağım her şey yolunda giderse.
Sizin ilk transferiniz mi olacak? Sorun neydi sizde?
Merhaba evet histereskopi ameliyatına rahim filmime ve ultrasonda bakarak karar verdiler orada polip gözüküyordu meğerse miyom varmış ve küçük polipler birde rahime çizik attık dedi Umut hoca .Merhaba hepimiz Şişli Memorialda tedavi görüyoruz sanırım ne güzel :) Benim de kısmetse 2. transferim olucak. Size histeroskopi neden yapılmıştı acaba? bahsettiğiniz polipleri ve miyomu ultrasonda görüp mü karar verildi yapılmasına?
Hadi inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorumHeyecanla sonucunu bekliyorum canım inşallah olumlu olacakBenim ilk tedavim başka bir merkezde negatif oldu dondurulmuş embriyo bile kalmadı.memorialda ilk denememde bir oğlum oldu 2 yaşında.3 tane dondurulmuş embriyo kaldı birini bu ay transfer ettireceğiz nasip olursa.diğer ikisi tek tüpte allah korusun bu tutmazsa diğer ikisi transfer edilir.bizde de sorun sperm azlığı
Opu dan sonra mı karar verdiler yoksa ilk zamanlarda mı ?Merhaba evet histereskopi ameliyatına rahim filmime ve ultrasonda bakarak karar verdiler orada polip gözüküyordu meğerse miyom varmış ve küçük polipler birde rahime çizik attık dedi Umut hoca .
Yani belli olmaz tabi hamile de olabilirsiniz ama 2.adet herkeste gecikiyor mesela ben de 6-7 gün geçmişti normal de hiç geç olmam tam zamanında olurumSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
“ bu arada adetim” yanlış mı yazdınSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Boş ümitlenmişim desenizeYani belli olmaz tabi hamile de olabilirsiniz ama 2.adet herkeste gecikiyor mesela ben de 6-7 gün geçmişti normal de hiç geç olmam tam zamanında olurum
Adet değilim 3 gün gecikti“ bu arada adetim” yanlış mı yazdın
Adet misin ?
Bu arada adetim hiç bu kadar gecikmemişti 2 buçuk yıllık evliyim hiç böyle olmamıştı anlamında“ bu arada adetim” yanlış mı yazdın
Adet misin ?
Peki sizde hamilelik belirtileri var mıydı?Yani belli olmaz tabi hamile de olabilirsiniz ama 2.adet herkeste gecikiyor mesela ben de 6-7 gün geçmişti normal de hiç geç olmam tam zamanında olurum
Canım ikinci adet benim de gecikmişti 5 gün. Ve hiç gecikmezdi benim de bir gün bile normaldeSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Bende bilmiyorum ya boş hayallere kapıldım işteCanım ikinci adet benim de gecikmişti 5 gün. Ve hiç gecikmezdi benim de bir gün bile normalde
Yok canım normalde ben adetim zaten sadece başlayacağı gün biraz şişkinlik ve ağrı olur. Ama sen stres etme kendiniBende bilmiyorum ya boş hayallere kapıldım iştepeki sizin geciktiğinde belirtiniz var mıydı?
Hayırlısı canım ya bu ay zaten beklentim yoktu ne de olsa kendiliğinden hamile kalamıyorum dedim bu ay hiç önemsemedim bile hep transferi bekledim ama gecikince acaba mı dedim Rabbim hayırlısını versin şimdi yoksa bile inşAllah transfer sonrası olurYok canım normalde ben adetim zaten sadece başlayacağı gün biraz şişkinlik ve ağrı olur. Ama stres etme kendini