- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.821
Benimki de öyle yemiyor malesef çok uğraşıyorum ama maalesefKızlar selam..iştahsızlıkla savaşan var mı? Yani kocaman açsın ağzını yesin istiyorum güzel yemekler hazırlıyorum ama yok yemior..ne yapmalıyım bilmiyorum dişler de ortada yok çocuğun eli hep ağzında onlardan mıdır? İştah açıcı tavsiyesi olan var mı?
Vayyyy çocuğun doğum gününe Tarkan’ı çağırmak herkesin harcı değilBugün itibari ile bizim ufaklık güneşin etrafında tam bir tur attı. Annem her doğumgünümde sabah kalkıp beni nasıl doğurduğunu anlatır, anne derim 35 sene oldu sıkılmadın mı? Yok ya anladım ki sıkılınmıyormuş. Bugün mecbur Tarkanla kutlayacağız doğumgününü, uçak gösterilerini izleyeceğiz. Yarın da aile içinde pastasını keseceğiz. Şansları bahtları güzel olsun yavrularımızınAy duygulandım be!
İştah açıcı kullanmamanı tavsiye ederim.büyüdükçe çok farklı sorunlara yol açıyor. Benimki yedirilmekten nefret ediyor ama kendi eliyle ne yerse her şeyi yiyor köftesini patatesini çocuk boy çatala batırıp veriyorum çok güzel idare ediyor . Mutlaka senin yedirmeni istemediği için yemiyordur . Makarna haşla önüne koy ilk Bi kaç zamandan sonra alışır kendi yer.Kızlar selam..iştahsızlıkla savaşan var mı? Yani kocaman açsın ağzını yesin istiyorum güzel yemekler hazırlıyorum ama yok yemior..ne yapmalıyım bilmiyorum dişler de ortada yok çocuğun eli hep ağzında onlardan mıdır? İştah açıcı tavsiyesi olan var mı?
Memeyi depo gibi değil de musluk gibi düşün. Emzirdikçe gelmeye devam edecek. Güzel gelsin diye de mümkün olduğunca iyi beslenmeye ve yeterli miktarda sıvı almaya gayret et. Sağlıkla kucağına al inşallahO emzirme yöntemini bende okudum ama kızım sürekli emiyor gece de sabaha kadar arası saat sürmüyor ikisini de emzirsem küçüğe süt kalır mı diye düşünüyorum
Bizimde bütün aşılarımızda ateşi sabahına geçmişti. Şuan ateşi geçti boğaz ağrısı ve hırııltı var arada öksürüyorum. Sanırım hastalandı ve aşı da tuz biber oldu. Çok zor bir süreç ikisi aynı anda.Yaptırdığım günün gecesine ateşlendi biraz da sabah devam etti geçti ebeye sormuştum da aşı 24 saat ateş yapabilir 24 saatten sonra ateslenirse bebeğin başka bir rahatsızlığı olabilir doktora götür dedi
Çok geçmiş olsun.. Ben ılık ıhlamur veriyorum. Ihlamura Limon ve zencefil atıp çok az kaynatıp demlenmeye bırakıyorum, ılıyınca az pekmezle tatlandırıp içiriyorum. Bide bol su içirmeye çalışıyorum hastalanınca. Vitaminlerini aksatmamaya gayret ediyorum. Küçük oldukları için başka yapacak bişey yok sanırımBenim kız hastalandı. Hem öksürük hem boğazı acıyor hissediyorum, hemde sesi kısılmış ağlamaktan. Önerilerinize ihtiyacım var canlar
Bide ılık ev yapımı yoğurt boğazına iyi gelebilirBenim kız hastalandı. Hem öksürük hem boğazı acıyor hissediyorum, hemde sesi kısılmış ağlamaktan. Önerilerinize ihtiyacım var canlar
Çok geçmiş olsun.. Ben ılık ıhlamur veriyorum. Ihlamura Limon ve zencefil atıp çok az kaynatıp demlenmeye bırakıyorum, ılıyınca az pekmezle tatlandırıp içiriyorum. Bide bol su içirmeye çalışıyorum hastalanınca. Vitaminlerini aksatmamaya gayret ediyorum. Küçük oldukları için başka yapacak bişey yok sanırım
Çok tşkler cnm sabah yaptm bende ıhlamur içine pekmez ve tereyağı koydum ama iştahı da yok anca 3 tatlı kaşığı içirebildim, şifa olur inş.Bide ılık ev yapımı yoğurt boğazına iyi gelebilir
Ilık limonlu çorba ve ıhlamur. Akşamları İzmir çok serin balkona çıkarmayı dene istersen. Reis hava çok iyi gelir. Çok geçmiş olsun (çorbaya zencefil de atabilirsin )Benim kız hastalandı. Hem öksürük hem boğazı acıyor hissediyorum, hemde sesi kısılmış ağlamaktan. Önerilerinize ihtiyacım var canlar
Kalıyormuş yorumlardaki kadınların sorularını yanıtlarken gördüm benO emzirme yöntemini bende okudum ama kızım sürekli emiyor gece de sabaha kadar arası saat sürmüyor ikisini de emzirsem küçüğe süt kalır mı diye düşünüyorum
Yarın çorbasına zencefil de koyarım çok tşk ederimIlık limonlu çorba ve ıhlamur. Akşamları İzmir çok serin balkona çıkarmayı dene istersen. Reis hava çok iyi gelir. Çok geçmiş olsun (çorbaya zencefil de atabilirsin )
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahBizimde bütün aşılarımızda ateşi sabahına geçmişti. Şuan ateşi geçti boğaz ağrısı ve hırııltı var arada öksürüyorum. Sanırım hastalandı ve aşı da tuz biber oldu. Çok zor bir süreç ikisi aynı anda.
Çok teşekkür ederim mantıklıMemeyi depo gibi değil de musluk gibi düşün. Emzirdikçe gelmeye devam edecek. Güzel gelsin diye de mümkün olduğunca iyi beslenmeye ve yeterli miktarda sıvı almaya gayret et. Sağlıkla kucağına al inşallah
Böyle mi gidecek yoksa dişten-sıcaktan mı bilmiyorum çok üzülüyorum..ben de küçükken böyleymişim ama kızım tamameb babasına benziyor,babası da hiç iştahsız olmamış o yönüyle de benzese bariBenimki de öyle yemiyor malesef çok uğraşıyorum ama maalesef
Farklı sorunlar derken nasıl şeyler olabilir? Ya denedim pankeki yiyordu kendi ağzına atsa yese bile tükürüyor tükürme çıktı bir de şimdi..4diş var daha korkuyorum büyük vermeye ama köfte yapayım tarif verebilir misin nasıl yapıyorsun ? Sebzeli makarna yaptım yemedi normal makarna yapayım birde..o çatal kaşığı ağzına sokup öğürttürüyor kendini kontrol edemiyor bazı kaşıklar görmüştüm ağzına belli yere kadar sokabiliyor durdurucu bir engel koymuşlar ama markayı unuttum internette onu arayıp duruyorum..Vayyyy çocuğun doğum gününe Tarkan’ı çağırmak herkesin harcı değilnice yaşları olsun çok güzel Bi ömrü olsun öperim kuzuyu
İştah açıcı kullanmamanı tavsiye ederim.büyüdükçe çok farklı sorunlara yol açıyor. Benimki yedirilmekten nefret ediyor ama kendi eliyle ne yerse her şeyi yiyor köftesini patatesini çocuk boy çatala batırıp veriyorum çok güzel idare ediyor . Mutlaka senin yedirmeni istemediği için yemiyordur . Makarna haşla önüne koy ilk Bi kaç zamandan sonra alışır kendi yer.
Merhaba, ben şöyle bir şey görmüştüm belki aradığınız budur https://ty.gl/m6ubwiefbuFarklı sorunlar derken nasıl şeyler olabilir? Ya denedim pankeki yiyordu kendi ağzına atsa yese bile tükürüyor tükürme çıktı bir de şimdi..4diş var daha korkuyorum büyük vermeye ama köfte yapayım tarif verebilir misin nasıl yapıyorsun ? Sebzeli makarna yaptım yemedi normal makarna yapayım birde..o çatal kaşığı ağzına sokup öğürttürüyor kendini kontrol edemiyor bazı kaşıklar görmüştüm ağzına belli yere kadar sokabiliyor durdurucu bir engel koymuşlar ama markayı unuttum internette onu arayıp duruyorum..
İyi akşamlar kızlar, ben de suluk arıyorum. Bir zamanlar konuşulmuştu ama ne zaman bulamadımbiri Almanya dan bi suluk demişti çok iyi diye. Onu arıyorum hatırlayan var mı acaba?
Yerim ben onu yaaa maşallahMerhaba kızlar. Dün kızım koltuktan bana önce 3, sonra tekrar denemesinde heyecan ve coşkuyla 5 adım attı
Veee temizlik yaptırmamak için elinden geleni yapıyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?