• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu arada bunu soyledigim icin kesin duzen bozulacak cunku murphy 😀 gecenlerde yatmadan cok su icmisti gece guzel uyudu. Bebek suyu aldim onun ucu baskaymis icmesi hosuna gitti, yine yatmadan likir likir icti. O gece 6 saat deliksiz uyudu, ben 1 senedir hic oyle uyumadim. Sonra bunu fark edip 2 gecedir yine yatmadan icirebildigim kadar su iciriyorum. En azindan saat basi kalkmiyor. 12 ye kadar biraz sik emiyor, 1-2 gibi bir daha emiyor. Sonea sabaha kadar uyuyor son 3 gecedir. Belki denemeye deger.
iyi diyince patlayacağını biliyordum 😀 o günden sonra iflah olmadık, yarım saate bir falan kalkıyoruz 10-20 sefer sanırım. 3 gece süren bir masalmoş 😀 ama su kaynaklandığına emin gibiyim, bi sefer daha akşam oyun oynayıp çok su içmişti o gece de iyi uyumuştu. Güncelleme vereyim dedim😊

iyi diyince patlayacağını biliyordum 😀 o günden sonra iflah olmadık, yarım saate bir falan kalkıyoruz 10-20 sefer sanırım. 3 gece süren bir masalmoş 😀 ama su kaynaklandığına emin gibiyim, bi sefer daha akşam oyun oynayıp çok su içmişti o gece de iyi uyumuştu. Güncelleme vereyim dedim😊
baltasar baltasar Ne yaptı acaba? O da deneyecekti. Inşallah düzene girer seninde. Bizim kız üstten bir dişi çıkardı, 2 gündür iyiyiz bakalım. 4.dişte yine bana haram geceler... 🤪

baltasar baltasar Ne yaptı acaba? O da deneyecekti. Inşallah düzene girer seninde. Bizim kız üstten bir dişi çıkardı, 2 gündür iyiyiz bakalım. 4.dişte yine bana haram geceler... 🤪
Ya ben içiremedim ki suyu içmiyor cadı kız tuzlu peynir bile yedirdim öncesinde 😂 1 2 yudum içti her zamanki gibi

Farklı sorunlar derken nasıl şeyler olabilir? Ya denedim pankeki yiyordu kendi ağzına atsa yese bile tükürüyor tükürme çıktı bir de şimdi..4diş var daha korkuyorum büyük vermeye ama köfte yapayım tarif verebilir misin nasıl yapıyorsun ? Sebzeli makarna yaptım yemedi normal makarna yapayım birde..o çatal kaşığı ağzına sokup öğürttürüyor kendini kontrol edemiyor bazı kaşıklar görmüştüm ağzına belli yere kadar sokabiliyor durdurucu bir engel koymuşlar ama markayı unuttum internette onu arayıp duruyorum..
obezlik yaptığını kaç kişide gördüm. ama iştah açıp yemek yedirdiği için değil dengesiz kilo alımı yağtığı için oluşan bir obezlik. bir de kof bir irilik veriyor onun dışında ergenlik dönemine de çok etkisi var. araştırmanı tavsiye ederim internette bundan çok muzdarip anne var ama ben direk çevremde gördüklerimi yazdım.
köftesine de kekik kimyon az da tuz koyuyorum sopan ve sarımsak da . eline vererek yedirmeye çalışıyorum.benim kızım zayıf ama bayadır yürüyor. çok hareket ediyor mümkün değil zaten kilo tutması ama hareketli olduğundan da acıkıyor işine geliyor yemek yemek.
Merhaba kızlar. Dün kızım koltuktan bana önce 3, sonra tekrar denemesinde heyecan ve coşkuyla 5 adım attı 🤩
Veee temizlik yaptırmamak için elinden geleni yapıyor tabi 😂😂😂
minnoşşşş gezmeler başlamış 🤩🤩🤩🤩🤩 bize de gel kahveye 😂😂

Kızlar benim kızımın azı dişinin yarısı patlamış🤦🏻‍♀️ Erken değil mi ya ?
Benim kızda ilk azıları kabarmış yakında patlar. Yanlış hatırlamıyorsam 13 ve 16 ay arası ilk azı dişleri çıkıyor. Biz maffolduk eşimle tam 5 gündür 😂 çocuğun huyu değişti.

Kızlar bugün uçuşumuzu yaptık tam uyku saatiydi 2.5 saat uyudu son 30 40 dk uyandı güzel geçti puset kabin boy değildi bagajdan alınınca oraya kadar bebegi kucağımda taşımak zor oldu.Birde ayrı bir yerden alınıyormuş normal valizlerin oradan değil onu da bilmiyordum.Neyse eşimin yanına geldik.En sevdiğimiz meyve şeftali idi markette yoktu mürdüm eriğide kilosu 6 euroydu bunlara bozuldum.carrefourda bebek ürünlerini talan etmişler internette güzel şeyler görmüştüm hiçbirini bulamadım.Uçak yolculugu için hipp kavanozlardan almıştım tatmadi bile hanımefendi.

Benimkinin de huyu değişti ya. Çok yoruyor bu aralar, eşim de yurtdışına gitti 😔
Zor olmuş sizin için. Bende doğduğu günden beri tek bir gün destek almadım kimseden. Herkesin derdi başka zaten. Çok yorucu 1 seneydi ama fotoğraf ve videolarını izleyince tarifi imkansız duygular yaşıyorum 🥰 öyle böyle büyüyorlar günden güne..

Herkese merhabalar biz de doğum günü partimizi bu pazar günü yaptık çok güzel oldu ikramlar da süperdi ama ben çocuk peşine pek yiyemedim eşim de denk geldikçe yemiş aç kaldık biraz … çok eğlenceli geçti… konsepti merak edenlere özelden resim atabilirim
İyi ki doğmuş miniş 😇🐥

3 gün önce Dr kontrolünde sordum, 15 aya kadar normal dedi. Şuan henüz birşey gözükmüyor dedi🙃 yaz tatilinde d vitamini biraz aksattik, o yüzden olabilir mi bilmiyorum. Ne güzel sizinkiler pıtır pıtır dökülmüş 🧿😍
AA evet ondan da olabilir belki. Neyse bol bol yoğurt hatta içerse biberonla ayran 🙈 birde d vitamini gelecektir yakında belmekte olan dişler 1 tane çıkınca gerisi patır patır geliuor zaten 🤭🤭

Selam.kizlar çok şükür pazar günü dogum.gunu hallettik. Evin altında bir yer vardı orda yaptık biz kendimiz süsledim 100 balon.sjsir az falan uorucuydu ikramliklar güzeldi herkes beğendi benim partim. Çıktı tabi 🤣😆aşı ya anca bughn goturebildim
Valla helal olsun biz 3 5 tane şişirdik herkesin tansiyonu düştü gözleri karardı 😂

Valla helal olsun biz 3 5 tane şişirdik herkesin tansiyonu düştü gözleri karardı 😂
Ben de balon zinciri falan yapamayız diye düşündüm 😀 nitekim öyle oldu ancak yetiştik. Saçıma fön çektirecektim onu bile yapamadım. 1 şeklinde ve yıldız şeklinde üzerine istediğimi yazabildiğimiz balonlardan aldım ve temaya uygun hayvan figürleri falan vardı. Oldu bitti gitti :)

Ben de balon zinciri falan yapamayız diye düşündüm 😀 nitekim öyle oldu ancak yetiştik. Saçıma fön çektirecektim onu bile yapamadım. 1 şeklinde ve yıldız şeklinde üzerine istediğimi yazabildiğimiz balonlardan aldım ve temaya uygun hayvan figürleri falan vardı. Oldu bitti gitti :)
Ya of ben de böyle 2 ay öncesinden planlamaya başladım. İşte konsept bulayım, renk paletine göre balon zinciri yapalım, dev 1 rakamı olsun, pastası şöyle olsun falan fişnom. Sonra baktım her gün yeni bişi çıkıyor, karar verene kadar sipariş verip uğraşacak zaman kalmadı. 2 gün önce gittim kırtasiyeye 4 renk krapon kağıdı aldım. 10 tane de aynı renklerde balon. Kraponlardan ponpon yaptım. Bi tek pasta üzerine şeker hamuru modelleme yapmak istiyodum onu becerebildim. Gerçi onu yapmak çocuğu doğurmaktan daha zor ve uzun oldu ama değdi bence.

Eklentiler

• Screenshot_20220913-231756_Gallery.webp
    Screenshot_20220913-231756_Gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20220913-232449_Gallery.webp
    Screenshot_20220913-232449_Gallery.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 72
Back
X