- 17 Ekim 2018
- 465
- 458
- 103
- 35
- Konu Sahibi menekse_234
-
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sonraki gebeliğinle birlikte sağlıklı bir bebeğin olurMerhaba,
Çarşamba günü düşük yaptım. Bebeğimin kalbi durdu. Eylül ekim gibi tüp bebek dedi dr um
İnş canımÇok geçmiş olsun canım, inşallah bir sonraki gebeliğinle birlikte sağlıklı bir bebeğin olur
Önceki gebeliklerin tüp bebek değil miydi?İnş canımBnm 2. Kez bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Rahmimin kalp şeklinde olmasından ve bebeğin hep rahmin üst tarafa yerleşmesinden dolayı kalbi duruyomuş. Dr um tüp bebekle rahmin ortasına yerleşeceğini düşünüyo.
Yok hayır. En sonuncu aşılamaydı sadece.Önceki gebeliklerin tüp bebek değil miydi?
Canım benim rahmımde kalp seklıne yakınmıstı, dr histereskopi ile düzeltti biraz ,ilk tüp tutmadı , sonra dr degıstrdum o da tanı amaclı histereskopi yaptı biraz da dokundu sanırım. Şükür ıkıncı tuttu ,İnş canımBnm 2. Kez bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Rahmimin kalp şeklinde olmasından ve bebeğin hep rahmin üst tarafa yerleşmesinden dolayı kalbi duruyomuş. Dr um tüp bebekle rahmin ortasına yerleşeceğini düşünüyo.
Ben de kızıma kardes istiyorum aslında , yaşım 37,kızım henuz 1yasında emıyor, tüp bebek ilacları da süte gecıuo, ıkılımdeyım ikinci bebek mi biranonce, yoksa biraz daha emzormek mi diye. Allahım şifalar versın ıns sızede gonlunuze gore olsun saglıkla hayırlaMerhaba bende 1haziranda transfer oldum negatif maalesef dondurulmuş tek embriyo yaş 41 olmadı benim bir kızım var sma hastası tekrar normal yollardan yine sma geliyo maalesef taşıyıcıymışuzz genetik maalesef pgt ile tüp bebek. Normal yoldan hamile kalıpta tüp bebekle tutmayınca çok canım sıkıldı hırs yaptım ikinciyi deniyvem tabiyki. Kızım için temmuzda bayram dan dolayı başlayamıyorum ağustos adetiyle başlayıp genetikten geçecek Eylül ekimi bulacak transfer. Tabi her şey yolunda giderse sağlıklı bulunursa hayırlısı arkadaşlar herkese başarılar benim durum birszdaha vahim hem yaş hem genetik sıkıntısı ne biliyim üzgünüm.
Canım bn doğal yollada hamile kaldım ilk aşılamam tuttu ama rahmin üstüne yerleşmesinden kaynaklı kalbi duruyo. Histeroskopi oldum zar vardı alındı.Canım benim rahmımde kalp seklıne yakınmıstı, dr histereskopi ile düzeltti biraz ,ilk tüp tutmadı , sonra dr degıstrdum o da tanı amaclı histereskopi yaptı biraz da dokundu sanırım. Şükür ıkıncı tuttu ,histereskopi yapacakmı sana
Evet canım dr bana hep tutmasını tıtarsada içerde kendıne yer bukamayablcegını soylemişti , tez zamanda nasip olsun ınssssCanım bn doğal yollada hamile kaldım ilk aşılamam tuttu ama rahmin üstüne yerleşmesinden kaynaklı kalbi duruyo. Histeroskopi oldum zar vardı alındı.
Hadi hersey yolunda gitsın ıns canımMerhaba kızlar ;
Biz haziran ayında başladık normalde ancak e2 değerim yüksek cıktıgı icin ertelendi 1 ay bu temmuzda tekrar gideceğiz ancak iğne ilaç derken toplama ve transfer eylulu bulacak.
bizde sorun suan icin bende gozukyor eşimin degerlerinde sıkıntı yok endimetriyozs çikolata kisti ve tüpte hasar aynı zamanda düşük amh var bakalım hakkımızda hayırlısı
Amin bakalımm yolumuz biraz uzun da insallah hakkımızda hayırlısını verir rabbim.Hadi hersey yolunda gitsın ıns canım
Biz iki doz aşı olmuştuk sinovac Ağustos’ta 3.doz yapacaklarmış ama emin değilim olma konusundaBuarada aşı olcak mısınız tedavı oncesi
İnş canımEvet canım dr bana hep tutmasını tıtarsada içerde kendıne yer bukamayablcegını soylemişti , tez zamanda nasip olsun ınssss
Geçmiş olsun cnm genetik testi yaptırdık mutlaka pıhtılaşma sorunun varsa ignelerle doğuma kadar yaşıyor bebek benimde 2 düşük bir oğlum var doğuma kadar iğne kullandım sıkıntı yaşamadım normal yolla gebelik oluyor ama 8.9.haftalarda kalbi duruyorduMerhaba,
Çarşamba günü düşük yaptım. Bebeğimin kalbi durdu. Eylül ekim gibi tüp bebek dedi dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?