2021 Eylül Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

menekse_234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
465
458
103
35
Merhaba herkese
2021 Eylül ayında tüp bebek yaptırmayı planlayanlar bu topicte buluşalım
Neden tüp bebek yaptırıyoruz? Kaçıncı denememiz? Başımızdan neler geçti? Burada paylaşıp, birbirimize destek olalım.

Bizim problemimiz eş kaynaklı morfoloji 0, ileri hareketli sperm 0, sperm sayısı 3 milyon, doktorumuz proxeed plus verdi. Keçi boynuzu kürü, çakşır otu suyu, çobançökerten gibi şeyler kullandık ama hiç bir faydası olmadı. Bu az sayılarla haliyle doktorumuz tüp bebek önerdi. Bu ay içinde transferim yapıldı tek embriyo ama malesef tutunmadı embriyomuz. Şimdi biraz ara verip Eylül ayında yeniden tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sonraki gebeliğinle birlikte sağlıklı bir bebeğin olur
İnş canım Bnm 2. Kez bebeğimin kalbi durdu. 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Rahmimin kalp şeklinde olmasından ve bebeğin hep rahmin üst tarafa yerleşmesinden dolayı kalbi duruyomuş. Dr um tüp bebekle rahmin ortasına yerleşeceğini düşünüyo.

Önceki gebeliklerin tüp bebek değil miydi?

Merhaba bende 1haziranda transfer oldum negatif maalesef dondurulmuş tek embriyo yaş 41 olmadı benim bir kızım var sma hastası tekrar normal yollardan yine sma geliyo maalesef taşıyıcıymışuzz genetik maalesef pgt ile tüp bebek. Normal yoldan hamile kalıpta tüp bebekle tutmayınca çok canım sıkıldı hırs yaptım ikinciyi deniyvem tabiyki. Kızım için temmuzda bayram dan dolayı başlayamıyorum ağustos adetiyle başlayıp genetikten geçecek Eylül ekimi bulacak transfer. Tabi her şey yolunda giderse sağlıklı bulunursa hayırlısı arkadaşlar herkese başarılar benim durum birszdaha vahim hem yaş hem genetik sıkıntısı ne biliyim üzgünüm.

Ben de 4 Haziran 2. Transferim negatif oldu bulunduğum şehirdeki merkezden hiç
Memnun değilim, artık şehir değiştiriyorum bu sefer istanbulda maslak Acıbadem de deneyeceğim. Öncesinde bana da doktorum biosteron,omepa q10, imprl başladı eşime de andromax.

Canım benim rahmımde kalp seklıne yakınmıstı, dr histereskopi ile düzeltti biraz ,ilk tüp tutmadı , sonra dr degıstrdum o da tanı amaclı histereskopi yaptı biraz da dokundu sanırım. Şükür ıkıncı tuttu , histereskopi yapacakmı sana

Ben de kızıma kardes istiyorum aslında , yaşım 37,kızım henuz 1yasında emıyor, tüp bebek ilacları da süte gecıuo, ıkılımdeyım ikinci bebek mi biranonce, yoksa biraz daha emzormek mi diye. Allahım şifalar versın ıns sızede gonlunuze gore olsun saglıkla hayırla

Ben oldum aşı ayyyyyy diyolarya insanlığı kısırlaştırma için bu aşı yı çıkardılar diye olmamak için direndim ama mecburi kahretsin tedavi öncesi aşımıda oldum.

Canım bn doğal yollada hamile kaldım ilk aşılamam tuttu ama rahmin üstüne yerleşmesinden kaynaklı kalbi duruyo. Histeroskopi oldum zar vardı alındı.

Canım bn doğal yollada hamile kaldım ilk aşılamam tuttu ama rahmin üstüne yerleşmesinden kaynaklı kalbi duruyo. Histeroskopi oldum zar vardı alındı.
Evet canım dr bana hep tutmasını tıtarsada içerde kendıne yer bukamayablcegını soylemişti , tez zamanda nasip olsun ınssss

Merhaba kızlar ;
Biz haziran ayında başladık normalde ancak e2 değerim yüksek cıktıgı icin ertelendi 1 ay bu temmuzda tekrar gideceğiz ancak iğne ilaç derken toplama ve transfer eylulu bulacak.
bizde sorun suan icin bende gozukyor eşimin degerlerinde sıkıntı yok endimetriyozs çikolata kisti ve tüpte hasar aynı zamanda düşük amh var bakalım hakkımızda hayırlısı

Hadi hersey yolunda gitsın ıns canım

Merhaba,
Çarşamba günü düşük yaptım. Bebeğimin kalbi durdu. Eylül ekim gibi tüp bebek dedi dr um
Geçmiş olsun cnm genetik testi yaptırdık mutlaka pıhtılaşma sorunun varsa ignelerle doğuma kadar yaşıyor bebek benimde 2 düşük bir oğlum var doğuma kadar iğne kullandım sıkıntı yaşamadım normal yolla gebelik oluyor ama 8.9.haftalarda kalbi duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…