2021 Eylül Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende hamile kaliyorum ama hep bos gebelik doktor arastiracak muhtemel benimde tup bebek olacak moralim bozuldu bu gebelikle neden bos anlayamadim genetik teste belli olacak bakalim

Tşk ederim canım. İlk hamileliğimde de 8. Haftada kalbi durmuştu pıhtılaşma, genetik test hepsi yapıldı bişey çıkmadı. Bnm ki tamamen rahmimin kalp şeklinde olması ve bebeğin üst kenara yerleşmesi ile ilgiliymiş

Merhabalar, ben de eylülde -inşallah gerek kalmaz ama- tüp bebeğe başlayacağım. Sebepsiz infertilite ile 2 senedir bekliyorum. Aklımdan çıksın onu da denemedim demeyeyim diye bu ay aşılama yaptırdım. Yarın adet günüm , muhtemelen de gebelik olmadı hiçbir belirtim yok. Temmuz ve ağustosta dinlenir eylülde başlarım diye düşünüyorum. 2 yıldır her gittiğim doktor sen bir dahaki ay hamileyim diye geleceksin dediği için tüp bebek bana hep uzaktı ama artık kabullendim. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin

ikincinin sma hastası olmaması için tüp bebek yapınca anlıyorlar mı sma hastası olup olmadığını. önlemi nasıl alıyorlar. normal tüğ fark ediyor mu sma hastalığı önlemi açısından ne işlem yapılıyor ki

Canım merhaba biz de kısmetse ağustos gibi başlayacağız tedaviye erkek faktörü kaynaklı. Siz şuan eşiniz için bir tedavi uyguluyor musunuz ya da doktorunuz bişey önermiş miydi? Haberleşelim inş bu süreçte

Kızlar merhaba. Benim yaşım 30. Bende PKO var eşimin değerleri düşük bize başka bir şey denemediler direkt tüp bebeğe yönlerdirdiler o yüzden. Birinci denememiz negatif oldu bugün 13.gün transferin ilaçları bıraktım. Dondurulmuş embriyolarımız var onlardan devam edicez ama ben bir kaç ay ara vermek istedim. Şu an moralman çökmüş durumdayım biraz tatil biraz başka şeyler yapmak istiyorum. inşallah Allahım tekrardan deneme cesareti verir Eylül Ekim gibi sıcaklarda geçmiş olur biraz. Allah hepimize hayırlısıyla ilk önce sağlıklı gebelikler sonra sağlıklı bebişler nasip etsin

embriyolarınız aylık kaç tl ye bekletiliyor. üzme kendini en azından embriyon var .beim cmtesi opu oldu 4 yumurta toplandı biri döllendi sadece ilk gün aradılar şimdi yarın arayacklar inş hala duruyordur. demem o ki embriyo için sevincek durumdayım keşke embryom olsaydı daha rahat ederdim :S

Nasipte varsa tek embriyo da yeterli oluyor inşallah sizin kısmetinizde o embriyodur İlk aşamada dondurulma ücreti olarak toplamda 2750 gibi bir tutar ödendi diye hatırlıyorum.Aylık olarak değilde yıllık olarak ödeniyor. Bir dahaki yıla 400-500 gibi bir tutar ödememiz gerekebilir tabi kalırsa.

test pozitif ayni hamilelik belirtileri hepsi var beta hcg de yuksek ama ultrasyonda bebek yok yani bos bebek gelismiyor. bir sure sonra dusuk oluyor.
Genetik bölümünde bunun için hangi testlere bakıyorlarmış ? Haftaya ben de genetik randevusu aldım bunu da sorayım doktora test yaptırmak için

yüksekmiş fiyat. kalırsa derken dondurulmuş embriyonun kalmama durumuda mı var . inşallah canım ya bekliyorum bugün arayacaklar

yüksekmiş fiyat. kalırsa derken dondurulmuş embriyonun kalmama durumuda mı var . inşallah canım ya bekliyorum bugün arayacaklar
Yok canım birkaç ay sonra tekrar denicez ya iki denemelik embriyom var sadece . Olmazsa zaten bir sene bile olmadan başka dondurma parası vermeye gerek olmayacak onu dedim

doktor sana soru soruyor ona gore test istiyor oncesinde doktorla konusacaksiniz. sizde mi benzer seyler yasadiniz?
Benim ilk transferim negatif oldu maalesef beta hcg 7.9 çıktı 3 gün sonra 2 ye düşmüştü . İkinci denemeye geçmeden önce ben kendim istedim genetik bölümüne gidip yapılacak tüm testleri yapın diyeceğim artık kromozom, pıhtılaşma ne var ne yok hepsini. Tüp bebek doktoruna kalsa 2-3 düşükten sonra isteyecek ama benim için rahat degil . Belki yolumuz daha uzun şimdiden öğrenmek istiyorum . Testler temiz çıkarsa kendime daha güvenli ilerleyeceğim bu yolda. Temiz çıkmazsa da ona göre önlemimizi alırız artık.

Merhaba eleniss şu an hazırda embriyomuz var o yüzden eşim için bir tedavi uygulanmıyor şimdi. Sizin eşinizin problemi ne? Bir de ilk tedaviniz mi olacak?

doktor sana soru soruyor ona gore test istiyor oncesinde doktorla konusacaksiniz. sizde mi benzer seyler yasadiniz?

bencede beklemeden yapin benim ikinci olunca hemen yapalim dedii. iyi yapmiisn hepsini onceden yaptir kafan rahat olsun zaten testler en az 1 ay sonra cikiyor

Arkadaşlar benim doktorum 3 aylık bir vitamin takviyesi olması gerektiğini de söyledi bence mutlaka siz dr sorun ben ilk iki denememde hiçbir ön hazırlık olmadan transfer olmuştum şimdi 3 ay bütün ön hazırlıkları yapıyoruz. Hatta tedavi öncesi prp yaptırmayı da düşünüyorum malum benim yaşım 36. Ama bazı merkezler hiçbir ön hazırlık yapmadan sürekli denemeler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…