- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
- 53
- Konu Sahibi menekse_234
-
Tşk ederim canım. İlk hamileliğimde de 8. Haftada kalbi durmuştu pıhtılaşma, genetik test hepsi yapıldı bişey çıkmadı. Bnm ki tamamen rahmimin kalp şeklinde olması ve bebeğin üst kenara yerleşmesi ile ilgiliymişGeçmiş olsun cnm genetik testi yaptırdık mutlaka pıhtılaşma sorunun varsa ignelerle doğuma kadar yaşıyor bebek benimde 2 düşük bir oğlum var doğuma kadar iğne kullandım sıkıntı yaşamadım normal yolla gebelik oluyor ama 8.9.haftalarda kalbi duruyordu
ikincinin sma hastası olmaması için tüp bebek yapınca anlıyorlar mı sma hastası olup olmadığını. önlemi nasıl alıyorlar. normal tüğ fark ediyor mu sma hastalığı önlemi açısından ne işlem yapılıyor kiMerhaba bende 1haziranda transfer oldum negatif maalesef dondurulmuş tek embriyo yaş 41 olmadı benim bir kızım var sma hastası tekrar normal yollardan yine sma geliyo maalesef taşıyıcıymışuzz genetik maalesef pgt ile tüp bebek. Normal yoldan hamile kalıpta tüp bebekle tutmayınca çok canım sıkıldı hırs yaptım ikinciyi deniyvem tabiyki. Kızım için temmuzda bayram dan dolayı başlayamıyorum ağustos adetiyle başlayıp genetikten geçecek Eylül ekimi bulacak transfer. Tabi her şey yolunda giderse sağlıklı bulunursa hayırlısı arkadaşlar herkese başarılar benim durum birszdaha vahim hem yaş hem genetik sıkıntısı ne biliyim üzgünüm.
Canım merhaba biz de kısmetse ağustos gibi başlayacağız tedaviye erkek faktörü kaynaklı. Siz şuan eşiniz için bir tedavi uyguluyor musunuz ya da doktorunuz bişey önermiş miydi? Haberleşelim inş bu süreçteMerhaba herkese
2021 Eylül ayında tüp bebek yaptırmayı planlayanlar bu topicte buluşalım
Neden tüp bebek yaptırıyoruz? Kaçıncı denememiz? Başımızdan neler geçti? Burada paylaşıp, birbirimize destek olalım.
Bizim problemimiz eş kaynaklı morfoloji 0, ileri hareketli sperm 0, sperm sayısı 3 milyon, doktorumuz proxeed plus verdi. Keçi boynuzu kürü, çakşır otu suyu, çobançökerten gibi şeyler kullandık ama hiç bir faydası olmadı. Bu az sayılarla haliyle doktorumuz tüp bebek önerdi. Bu ay içinde transferim yapıldı tek embriyo ama malesef tutunmadı embriyomuz. Şimdi biraz ara verip Eylül ayında yeniden tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun
Boş gebelik nasıl oluyor canım ? Testin pozitif mi çıkıyor sonrasında kesede mi anlaşılıyor ?bende hamile kaliyorum ama hep bos gebelik doktor arastiracak muhtemel benimde tup bebek olacak moralim bozuldu bu gebelikle neden bos anlayamadim genetik teste belli olacak bakalim
Boş gebelik nasıl oluyor canım ? Testin pozitif mi çıkıyor sonrasında kesede mi anlaşılıyor ?test
test pozitif ayni hamilelik belirtileri hepsi var beta hcg de yuksek ama ultrasyonda bebek yok yani bos bebek gelismiyor. bir sure sonra dusuk oluyor.Boş gebelik nasıl oluyor canım ? Testin pozitif mi çıkıyor sonrasında kesede mi anlaşılıyor ?
embriyolarınız aylık kaç tl ye bekletiliyor. üzme kendini en azından embriyon var .beim cmtesi opu oldu 4 yumurta toplandı biri döllendi sadece ilk gün aradılar şimdi yarın arayacklar inş hala duruyordur. demem o ki embriyo için sevincek durumdayım keşke embryom olsaydı daha rahat ederdim :SKızlar merhaba. Benim yaşım 30. Bende PKO var eşimin değerleri düşük bize başka bir şey denemediler direkt tüp bebeğe yönlerdirdiler o yüzden. Birinci denememiz negatif oldu bugün 13.gün transferin ilaçları bıraktım. Dondurulmuş embriyolarımız var onlardan devam edicez ama ben bir kaç ay ara vermek istedim. Şu an moralman çökmüş durumdayım biraz tatil biraz başka şeyler yapmak istiyorum. inşallah Allahım tekrardan deneme cesareti verir Eylül Ekim gibi sıcaklarda geçmiş olur biraz. Allah hepimize hayırlısıyla ilk önce sağlıklı gebelikler sonra sağlıklı bebişler nasip etsin
Nasipte varsa tek embriyo da yeterli oluyor inşallah sizin kısmetinizde o embriyodurembriyolarınız aylık kaç tl ye bekletiliyor. üzme kendini en azından embriyon var .beim cmtesi opu oldu 4 yumurta toplandı biri döllendi sadece ilk gün aradılar şimdi yarın arayacklar inş hala duruyordur. demem o ki embriyo için sevincek durumdayım keşke embryom olsaydı daha rahat ederdim :S
Genetik bölümünde bunun için hangi testlere bakıyorlarmış ? Haftaya ben de genetik randevusu aldım bunu da sorayım doktora test yaptırmak içintest pozitif ayni hamilelik belirtileri hepsi var beta hcg de yuksek ama ultrasyonda bebek yok yani bos bebek gelismiyor. bir sure sonra dusuk oluyor.
yüksekmiş fiyat. kalırsa derken dondurulmuş embriyonun kalmama durumuda mı var . inşallah canım ya bekliyorum bugün arayacaklarNasipte varsa tek embriyo da yeterli oluyor inşallah sizin kısmetinizde o embriyodurİlk aşamada dondurulma ücreti olarak toplamda 2750 gibi bir tutar ödendi diye hatırlıyorum.Aylık olarak değilde yıllık olarak ödeniyor. Bir dahaki yıla 400-500 gibi bir tutar ödememiz gerekebilir tabi kalırsa.
Yok canım birkaç ay sonra tekrar denicez ya iki denemelik embriyom var sadece . Olmazsa zaten bir sene bile olmadan başka dondurma parası vermeye gerek olmayacak onu dedimyüksekmiş fiyat. kalırsa derken dondurulmuş embriyonun kalmama durumuda mı var . inşallah canım ya bekliyorum bugün arayacaklar
Ama bazen de embriyolar çözdürürken bozulabiliyor düşük kalitedeyse falanyüksekmiş fiyat. kalırsa derken dondurulmuş embriyonun kalmama durumuda mı var . inşallah canım ya bekliyorum bugün arayacaklar
doktor sana soru soruyor ona gore test istiyor oncesinde doktorla konusacaksiniz. sizde mi benzer seyler yasadiniz?Genetik bölümünde bunun için hangi testlere bakıyorlarmış ? Haftaya ben de genetik randevusu aldım bunu da sorayım doktora test yaptırmak için
Benim ilk transferim negatif oldu maalesef beta hcg 7.9 çıktı 3 gün sonra 2 ye düşmüştü . İkinci denemeye geçmeden önce ben kendim istedim genetik bölümüne gidip yapılacak tüm testleri yapın diyeceğim artık kromozom, pıhtılaşma ne var ne yok hepsini. Tüp bebek doktoruna kalsa 2-3 düşükten sonra isteyecek ama benim için rahat degil . Belki yolumuz daha uzun şimdiden öğrenmek istiyorum . Testler temiz çıkarsa kendime daha güvenli ilerleyeceğim bu yolda. Temiz çıkmazsa da ona göre önlemimizi alırız artık.doktor sana soru soruyor ona gore test istiyor oncesinde doktorla konusacaksiniz. sizde mi benzer seyler yasadiniz?
Merhaba elenissCanım merhaba biz de kısmetse ağustos gibi başlayacağız tedaviye erkek faktörü kaynaklı. Siz şuan eşiniz için bir tedavi uyguluyor musunuz ya da doktorunuz bişey önermiş miydi? Haberleşelim inş bu süreçte
doktor sana soru soruyor ona gore test istiyor oncesinde doktorla konusacaksiniz. sizde mi benzer seyler yasadiniz?
bencede beklemeden yapin benim ikinci olunca hemen yapalim dedii. iyi yapmiisn hepsini onceden yaptir kafan rahat olsun zaten testler en az 1 ay sonra cikiyorBenim ilk transferim negatif oldu maalesef beta hcg 7.9 çıktı 3 gün sonra 2 ye düşmüştü . İkinci denemeye geçmeden önce ben kendim istedim genetik bölümüne gidip yapılacak tüm testleri yapın diyeceğim artık kromozom, pıhtılaşma ne var ne yok hepsini. Tüp bebek doktoruna kalsa 2-3 düşükten sonra isteyecek ama benim için rahat degil . Belki yolumuz daha uzun şimdiden öğrenmek istiyorum . Testler temiz çıkarsa kendime daha güvenli ilerleyeceğim bu yolda. Temiz çıkmazsa da ona göre önlemimizi alırız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?