- 1 Ekim 2018
- 1.066
- 702
- 123
- Konu Sahibi menekse_234
Çok teşekkür ederim Balcalı Hastanesi'nde mi tedavi görüyorsunuz?Ben adanada tedavi goruyorum sormak istediginiz bisey olursa seve seve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Balcalı Hastanesi'nde mi tedavi görüyorsunuz?Ben adanada tedavi goruyorum sormak istediginiz bisey olursa seve seve
trabzon medikal park sadece hastane 10500 alıyor cnm artı ilaçlar..Bu yil tup bebek fiyatlari nedir arkadaslar
Opu+ dondurma+1taze transfer+ 1 dondurulmuş transfer+ ilaçlar 20bin TL tuttuBu yil tup bebek fiyatlari nedir arkadaslar
ne kadar ucuz cnm nerede yaptırdın..Opu+ dondurma+1taze transfer+ 1 dondurulmuş transfer+ ilaçlar 20bin TL tuttu
Ucuz mu gerçekten bana çok gelmiştine kadar ucuz cnm nerede yaptırdın..
benim raporlu olduğu halde bir kere dondurulmuş transfer yaptırdım 20000 tuttu.raporum olmasaydı 30000 olacaktı.maalesef 7.haftalıkken kalbi durdu.yarın yine tekrar transfer tedavisine başlıyorum.5000 hastane+ilaçlar bakalım bu ne kadar tutacak.sağlıkla kucağımıza alalım da önemli değil..Ucuz mu gerçekten bana çok gelmiştiMedicana Hastanesi Bahçelievler
Allah hepimizin yardımcı olsun. Maddi manevi çok yorucu bir süreç oluyorbenim raporlu olduğu halde bir kere dondurulmuş transfer yaptırdım 20000 tuttu.raporum olmasaydı 30000 olacaktı.maalesef 7.haftalıkken kalbi durdu.yarın yine tekrar transfer tedavisine başlıyorum.5000 hastane+ilaçlar bakalım bu ne kadar tutacak.sağlıkla kucağımıza alalım da önemli değil..
aminn cnm inşallah..Allah hepimizin yardımcı olsun. Maddi manevi çok yorucu bir süreç oluyor
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanırÇarşamba günü oldum bu arada bugğn değil![]()
Amin inşallahhhHayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır![]()
Benim bugün 7.günüm biraz azaldı ama çok fazla ağrım oldu ama bence ilaçlardanKızkar ya belirti bişey var mı sizde ben yine çok aramaya başladım kendimde biliyorum yaptığım dopru değil ama işte
Umarım pozitif sonuçlanırÇarşamba günü oldum bu arada bugğn değil![]()
Benim daha beş ama dün gece ölüyorum sandım bel ağrısındanBenim bugün 7.günüm biraz azaldı ama çok fazla ağrım oldu ama bence ilaçlardan