2021 Eylül Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızkar ya belirti bişey var mı sizde ben yine çok aramaya başladım kendimde biliyorum yaptığım dopru değil ama işte
Benim 7. Günüm ama hiç belirtim yok yaa bende hep dinliyorum kendimi ☹️
Hatta dün eşime nöbetçi eczaneden test aldırdım bugün sabah yaparım diye ama cesaret edip yapamadım 🙈

Ama sonra negatif çıkarsa iğneleri olmak çok daha zor gelecek 😅
He bide aklında bulunsun ben o iğne sorununa şöyle çözüm buldum bildiğin buz kalıplarını al iğne yapcağın bölgeye tut uyuşana kadar 3 5 dk kadar beş dakikada tam uyuşuyo çok bastırmadan sadece deriyi uyuşturmak amaçlı buzu çektiğin gibi az kolanyalı mendille sil batır hemen iğneyi hem morarmıyo hemde canın acımıyo hissetmiyosun bile iğne girerken bak bi dene dua ediceksin 😍😁😁

He bide aklında bulunsun ben o iğne sorununa şöyle çözüm buldum bildiğin buz kalıplarını al iğne yapcağın bölgeye tut uyuşana kadar 3 5 dk kadar beş dakikada tam uyuşuyo çok bastırmadan sadece deriyi uyuşturmak amaçlı buzu çektiğin gibi az kolanyalı mendille sil batır hemen iğneyi hem morarmıyo hemde canın acımıyo hissetmiyosun bile iğne girerken bak bi dene dua ediceksin 😍😁😁
Yaa bugün öyle deneyeyim bende 😍

Ben de bugün tedaviye başladım canlarım. 225 gonal f ve 225 merional ile. Şu anda 5-6 yumurta görünüyordu ama arkadan gelen de olacak gibi. Umarım olur çünkü daha pgt ye gidecek embriyolar. Geçen sefer 8 ile başlamıştık beşinci güne 4 tane kalmıştı, o yüzden biraz moralim bozuldu. Arkadan gelebileceklerin çok olması için dua ediyorum 🙏 tedaviye başladıktan sonra yumurta sayısı artan var mı acaba? Bugün İkinci günümdü.
Ben de 3 eylülde tedaviye başlamıştım. Bugün opu yapıldı. 12 yumurta almışlar ama 4 tanesi olgun, diğerleri irili ufaklı .. yine de doktorum 12 mm yumurtanın bile döllenip sağlıklı doğum olduğunu gördüm, embriyolar oluşup da 5.güne gelmeden stress yapma dedi. Bakalım..
Şuan inanılmaz ağrım var ama, opu bu kadar kötü anlatılmamıştı bana😳
Bizim pzt inşallah 5. Gün embriyolarımız olursa ngt yapılacak her birine. Transfer mecburen bir sonraki adete kalacak, kasım galiba

Ben de 3 eylülde tedaviye başlamıştım. Bugün opu yapıldı. 12 yumurta almışlar ama 4 tanesi olgun, diğerleri irili ufaklı .. yine de doktorum 12 mm yumurtanın bile döllenip sağlıklı doğum olduğunu gördüm, embriyolar oluşup da 5.güne gelmeden stress yapma dedi. Bakalım..
Şuan inanılmaz ağrım var ama, opu bu kadar kötü anlatılmamıştı bana😳
Bizim pzt inşallah 5. Gün embriyolarımız olursa ngt yapılacak her birine. Transfer mecburen bir sonraki adete kalacak, kasım galiba
Canım insAllah o kalan dört yumurtadan sana sağlıklı ve hayırlı evlatların olur. Ben de aynı aşamalardan geçeceğim. Mümkün olursa ve sağlıklı bulunan olursa Ekim'de isteyeceğim ben. Opu bende zor olmadı hiç ama en fazla 8 yumurta toplanmıştı. Sayı arttıkça zorlaşıyor demek ki. Çok geçmiş olsun, ağrı kesici vermiştir doktorun değil mi canım?

Canım insAllah o kalan dört yumurtadan sana sağlıklı ve hayırlı evlatların olur. Ben de aynı aşamalardan geçeceğim. Mümkün olursa ve sağlıklı bulunan olursa Ekim'de isteyeceğim ben. Opu bende zor olmadı hiç ama en fazla 8 yumurta toplanmıştı. Sayı arttıkça zorlaşıyor demek ki. Çok geçmiş olsun, ağrı kesici vermiştir doktorun değil mi canım?
Evet hem bir antibiyotik hem de parol kullanmamı istedi; bugün daha iyiyim ama ağrım var biraz daha. Hemen 5. Gün transfer olanlar nasıl iyileşiyor anlayamadım😳

Evet hem bir antibiyotik hem de parol kullanmamı istedi; bugün daha iyiyim ama ağrım var biraz daha. Hemen 5. Gün transfer olanlar nasıl iyileşiyor anlayamadım😳
Ben bir kere beşinci gün, bir kere de dördüncü gün taze transfer olmuştum. Birinde 6, digerinde 8 yumurta toplanmıştı pek de ağrı sancı olmamıştı. Yumurta sayısı artınca oluyor demek ki canım. Çok geçmiş olsun bitanem.

Günaydın kızlar dün transferim gerçekleşti. 28 Eylül test günüm. Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz. Gerçi daha deneyimliyim bu ikinci denemem ama yine de korkuyorum ya ters bişey yaparsam diye. Birde göbeğim çok sert enox yaparken çok zorlanıyorum. Bi çözüm önerisi olan var mı

Back
X