2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Listeye ekler kasım die ne farkeder başlık değil başlığın altındaki bizler önemliyim rozelim
Evet kasımcılar da burda kalsın süreci beraber takip edelim o kadar bekledik kurabiyem baska yere gitmek yok kasımda olsa başlığa kasım eklersiniz anca beraber kanca beraber miydi o laf

Gözünaydııın ne güzel bir haberSağlıkla devam etsin inşallaah

yaa cnm uzun bir süreç geçirmişsin şimdiye kadar..allah kolaylık versin..inşallah bu sefer sağlıkla devam etsin.allahım kucağını boş bırakamasın

hakkında hayırlısı olsun cnm.allah kalbine göre versin..

Ah kuzum çok haklısın başarısız denemeler senimçok yıpratmıştır eminim bak benim ilk denemem tuttu ama sadece pozitif haberini aldığımda çok sevindim insan korkuyor ya bişey olursa diye bende o durumdayım hep korku endişe var içimde yani tam anlamıyla sevinemiyorum diye ama sonuçta hep bu korkuyla da dokuz ay gecmez sen en iyisi üç aynkendine çokkk dikkat et ve gerisini rabbime bırak Ve inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini

Canim ben ilk transferde 45 dk dayanıp kalkıp wc ye gitmistim. 2. Transferde 10 dk bile olmadan surgu istedim. Bir de her taraf da cis oldu. Belime kadar islandi. Sanirim surguden kaydı ve akti. Bir de belimi her yerimi ıslak mendil ile sildik. Bence bunlar olacagina gidip wc ye yapsam daha mantıklıydı. Bence transferden sonra yatmanin hic bir anlami yok. Su an evde yatakta uzanıp tv izliyorum. 3. Günüm. Esim cok panik sadece. Kahvaltıyı hazırladım o marketteyken. Geldiginde kizdi. Yat kalkma demiyor muyum sana dedi ama asiri yavas beklesem onu ilac saatini kaciracaktim.
Bilimsel olarak da yatmanın hic bir faydası yokmus. Bir kac yerden okudum.

Canim ngsli 2 embriyo koysan bile ikisinin tutma olasiligi yuzde 10.

yaa cnm uzun bir süreç geçirmişsin şimdiye kadar..allah kolaylık versin..inşallah bu sefer sağlıkla devam etsin.allahım kucağını boş bırakamasın
Canım inşallah hepimizin sağlıkla bebişleri doğar.Senin kalbimi durdu yoksa düşük mü oldu?Benim de uzun denemeler olmayınca korkum ilerleyen haftalarda öyle birşey olması. Senin kaç çıkmıştı ilk gebeliğinde beta hcg kan testi sonucun?Allah kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursun

Kizlar dis gebelik belirtileri diye bir sey var mi? Benim bir tup tikali oldugundan ve tup bebekte dis gebelik ihtimali cok daha yuksek oldugundan korkuyorum acikcasi. Cok korkuyorum dis gebelikten.

Transfer stresi uzerine cis temizlemekte cok kotu olmus

amin cnm inşallah.7.haftalıklık ikinci kalp atışını duymaya gittğimizde kalbi iki saniye atıyor iki saniye duruyordu düzensiz atışı vardı ve geri kalmıştı gün olarak..doktor bir kaç gün içinde kalbinin durcağını söyledi.4 gün sonra gel kontrol edelim kalbi durmuşsa kürtaj yapalım dedi ve maalesef ki öyle oldu.kürtaj oldum..
12.gün 529 14.gün 1146 idi 4aa kalitedi idi.
doktor kalan iki embriyoyu genetiğe gönderelim dedi .bende dondurulmuş embriyoları genetiğe göndermenin doğru olmadığını söyledim.kendi isteğimizle genetik test yaprdıktır eşimle ve kan pıhtılaşması çıtkı.
bu tedaviye başlarken sonuçları götürdük.doktor zaten tedavisini uygulamışız oksapar ve aspirini kullanıyordun.bunu sebep olarak göremeyiz dedi muhtemelen embriyo genetiğinde sıkıntı vardı ki kalbi durdu dedi..
aspirini adetin üçüncü günü oksaparı transfer günü kullanmaya başlamıştım diğer transferde bu sefer ikisinide adetin üçüncü kullandırmaya başladı ama ben riske atmak istemiyorum kan değerlerim için hematoloji doktoru ile de devam edeceğim..

Ben hematologla devam ediyorum. Transferden 1 hafta önce oksapar 8gneye basladim. Tum hamilelik boyunca kullanmam soylendi. Hatta dogumdan sonrada 10 gun devam edecekmisim.

Kizlar dis gebelik belirtileri diye bir sey var mi? Benim bir tup tikali oldugundan ve tup bebekte dis gebelik ihtimali cok daha yuksek oldugundan korkuyorum acikcasi. Cok korkuyorum dis gebelikten.
Nasil yani tup bebektemi dis gebelik ihtimali yüksek anlamadim
Benimde tek tup kapalıydı film çekilirken ufak bi işlem uygulandı açıldı

Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz. Artık ne ile karşılaşacağımızı şaşırdık.Aslında çok güzelmiş ilk kan değerlerin.İçini ferah tut bence bu kez olur, sonuçta çok kez düşük yaşayan kadınlarda genetiğe gitmek zorunda kalmadan başarılı doğumlarda gerçekleşebiliyor. Benim 4 denemem de hiç tutunmamıştı.Hep negatif , sadece biri kimyasaldı.Bu kez tutundu ama genetiğe falan göndermemiştik.Benim ilk değerim daha düşük, 2.sine salı baktıracağım. Ama bak değerlerle de olmuyor bu iş demekki. Haklısın belki bir hemotolog ile birlikte falan yürütmek gerekiyor.İstanbulda mısın?Hangi hemotoloğu düşünüyorsun?

Tup bebek ile yuksek denmisti bana. Bir de tup hasarli olunca dis gebelik ihtimali de yuksek oluyor denildi. Acikcasi cok korkuyorum dis gebelikten. Cunku benim tup de tikali.
Tüp bebek te tüplerle ilgili isi yokki nedem oyle dedi o kismi anlayamadım banada tüpüm hasarlı olduğu için dis gebelik gecirme ihtimalin yüksek dedi ama doğal yolla hamile kalırsam geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…