- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.161
Kızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim
Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba
Canım senin böyle gelmeyince merak ettim.Kaç günde bir adet oluyorsun.Ayda 1 olmuyor musun?Niye gelmiyormuş doktorlar ne diyor?Yaşın kaç? İnşallah en takın zamanda başlarsın sende tedaviye
Pardon ben bu mesajı Çatlak kurabiye yazdı zannettim, onun da gelmiyordu da.
Canım benım, cok tesekkür ederim, Allah razı olsunCanım ikiz demekÇok sevindim MASALLAH SÜBHANALLAH
33 yaş düzenli geliodu canim ama histereskobi oldum bide sonrasında estrofem verdi onu bıraktırdı ama gelme di.estrofemi rahim toparlasin die verdi ondan 28 günde gelir normalde ama histereskobi dan sonra 20 günde gelir dedi ondan şuanda günümü de bilemedim aslindaCanım senin böyle gelmeyince merak ettim.Kaç günde bir adet oluyorsun.Ayda 1 olmuyor musun?Niye gelmiyormuş doktorlar ne diyor?Yaşın kaç? İnşallah en takın zamanda başlarsın sende tedaviye
Olsun ben cevap vermiş oldum evet o da histereskobi olmuştuPardon ben bu mesajı Çatlak kurabiye yazdı zannettim, onun da gelmiyordu da.
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana bebeğin sımsıkı tutunur ve güzel haberler alırsınSelam hanımlar transfer telaşındayım bende ilk transferim olacak 4 ekim 3. Gün embriyosustrese girmeyeceğim desem de aklımda hep bir şeyler dönüp duruyor bu süreçte nelere dikkat ettiniz yemek içmek, hareket konusunda sonuç alan arkadaşlar bana da fikir verebilir mi
Bu kadar detaylı bilmiyordumHic bilgim yok canim inan ki. Benim bildiğim kadarıyla tup hasarli ya da tikali ise embriyo oraya gidip geri donemediginden orda yerlesebiliyor. Bu nedenle riskli. Ama bunun tup bebekle ilgisi ne bilmiyorum inan ki. Tup bebekte dis gebelik riskinin daha yuksek oldugunu doktorum soyledi baba.
Hadi ya hic duymamıştım valla ben sana boşuna profum demiyorum sayende biaey daha öğrendimYok cnm tüp bebektede dış gebelk riski var embryo konulduktan sonra gidip tüpe yerleşebiliyor maalesefki yaşayanlarda var.benm oyuzden diğer tüpümü bağladılar hasarlıydı riske etmek ıstemedi dr
Canım kusura bakma , çok mesaj olunca bazen kaçıyor arada.Çok şükür şimdilik sonuç pozitif.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağımıza alalım.Tek dileğim oozlemgundogdu canım yazdım ama görmemişsin gözün aydın çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder çok şükür değerin iyi Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimTedavin hayırlı olsun canım inşallah sana bebeğin sımsıkı tutunur ve güzel haberler alırsınben transfer öncesinden beslenmeme dikkat ettim sağlıklı beslendim bol bol su içtim avakado günde yarım mutlaka yedim fındık ceviz kabak çekirdeği süt balık tüketmeye çalıştım transfer sonrası da özellikle avakado hep yedim ve bol bol dinlendim ağır iş sakın yapma ev içinde ufak yürüyüşler yap sen dikkat et gerisi Rabbimin bileceği iş inşallah hayırlı haberi almak nasip olur
Canim hic belli olmuyor o işler. Ngs lu olup tutmayan da var. Ngs li olup dis gebelik geçiren de. Nasibimiz güzeldir insallah.Canım dün öğrendim sonucu.İnşallah devam eder.Valla 5. Denemede tuttuŞimdi daha önce hiç gebe kalmayınca korkuyor insan gelişecek mi gelişmeyecek mi diye.Hatırlarsan sen bana 4 kere tutmadıysa NGS denemelisiniz demiştin benim de bu dondurulmuş transferim olmuştu o zaman ve doktor hiç ngsden bahsetmeden dondurdu ve transfer etti demiştim.Bu devam etmezse NGS deneyeceğim artık.Hayırlısı olsun .Duam sizinle , inşallah hepimiz alırız sağlıklı yavruları kucağımıza
Merhaba bende trabzondayım . İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz . Hangi merkezde oldu tedavinizaynen öyle cnm..inşallah cnm çok umutluyum olcak yinehiç beta değerlerine bakma erken tutunur geç tutunur değişir betalar önemli olan artması yok cnm trabzondayım
Amin inşallah sen stres yapma içini ferah tut Rabbim en hayırlısını biliyor dikkat et kendine canımCanım kusura bakma , çok mesaj olunca bazen kaçıyor arada.Çok şükür şimdilik sonuç pozitif.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağımıza alalım.Tek dileğim o
Amin inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinÇok teşekkür ederimkalbim o kadar hızlı atıyor ki inanamazsınız ümitlenmeyeceğim dediğim halde insan küçücük bir umuda sımsıkı nasılda tutunuyor. Ben amh düşüklüğü ve çikolata kisti yüzünden daha yeni evliyken bu sürece girmek zorunda kaldım. Hep kendime sordum neden anne olmalısın diye ama hep cevapsız kaldı. Yakın arkadaşlarıma sorduğumda o ne zaman rahmine düşüyor o zaman nedenini anlıyorsun ve hayatta sana mecbur olan minik bir kalbi tohum gibi besliyorsun diyorlar. Yazarken bile burnumun direği sızlıyor. Herkesin bir sınanması varmış gerçekten Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?