2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ağ benm bebeğimm sen duygulandınmı.nie üzülüon bu kdr benmde kaç defa iptal edildi .sonra oldu tutmustu.nasip be zamnsa ozamn olur.hiçç canını sıkma bunaaaa belki hayrlısı bu zamndır
Saol canım arada bı umutsuzluk girio bugün duygusallık üstümde kadın olmak ne zor evet en doru zamanda transfer olsun farkindyim ama duygularım düşüşte bugün.yarın gitcem bu defa diorum ne olucak

Canim o da bir sey mi, ben transfer sonrasi 10 dk zor tuttum. Surgu verdiler sonrasinda. Artik nasil tuttuysam surguden taştı yatağın her tarafi cis oldu. Belime kadar cıs oldu. Bir de ıslak mendille kalkınca her yerimi sildim. Resmen utancımdan yerin dibine girdim. Oyle cisli cisli eve geldim.

bööhü düşünemiyorum ve anlıyorum...artık nasıl su içmişsem dağlar taşlar su...hadi banyo yapmım dedim ama insan bi rahatsız oluyo yalann yok

bööhü düşünemiyorum ve anlıyorum...artık nasıl su içmişsem dağlar taşlar su...hadi banyo yapmım dedim ama insan bi rahatsız oluyo yalann yok
Ben eve gelip valla ilik suyla yıkadım kendimi. Her tarafım cis olmus. Yapacak bir sey yok.
Zaten boyle transfer ile 1 saat yatırmak istemeleri de anlamsiz. Hic bir bilimsel kanıtı yok. Amerikada transfer olup giyinip gidiyorsun.

Saol canım arada bı umutsuzluk girio bugün duygusallık üstümde kadın olmak ne zor evet en doru zamanda transfer olsun farkindyim ama duygularım düşüşte bugün.yarın gitcem bu defa diorum ne olucak
ilk iptalde bende üzülmüştüm seni iyi anlıyorum.ama sonra dogru zaman değilmiş dedim .inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.üzme tatlı canınııı

Kızlar kaset testte hiç ikinci çizgi çıkmadıgı halde aynı gün kanda pozitif olan duydunuzmu acaba? Bugün test yapmıştım evde hiç çıkmamıştıda

Ben eve gelip valla ilik suyla yıkadım kendimi. Her tarafım cis olmus. Yapacak bir sey yok.
Zaten boyle transfer ile 1 saat yatırmak istemeleri de anlamsiz. Hic bir bilimsel kanıtı yok. Amerikada transfer olup giyinip gidiyorsun.
O zaman da niye yatirmiyolar diye yiyip bitiriyosun ama kendini iki turlusu de kabahat

ben oldum bu işlemi lakin dr un neden opuyla beraber yapmadı lap işlemini? ben opu günü iki işlemide olup kurtulmustm 2ay dinlendiriyrlar
Maalesef dr bu işlem için 7 bin tl kendisine 3 bin tl de yapacağı hastaneye istedi maddi açıdan bizi sarsacağı için istemedim birde dr kararsız kaldı işlem esnasın da sıvıyı boşaltmış çok temizdi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…