- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.801
Saol canım arada bı umutsuzluk girio bugün duygusallık üstümde kadın olmak ne zor evet en doru zamanda transfer olsun farkindyim ama duygularım düşüşte bugün.yarın gitcem bu defa diorum ne olucakağ benm bebeğimm sen duygulandınmı.nie üzülüon bu kdr benmde kaç defa iptal edildi .sonra oldu tutmustu.nasip be zamnsa ozamn olur.hiçç canını sıkma bunaaaa belki hayrlısı bu zamndır
Canim o da bir sey mi, ben transfer sonrasi 10 dk zor tuttum. Surgu verdiler sonrasinda. Artik nasil tuttuysam surguden taştı yatağın her tarafi cis oldu. Belime kadar cıs oldu. Bir de ıslak mendille kalkınca her yerimi sildim. Resmen utancımdan yerin dibine girdim. Oyle cisli cisli eve geldim.bana doktor sadece çözdük canlı dedi ve transfer etti,bişey sormadım birşeyde demedi...ilaçlarımı anlattı biraz yattım geldim,kahvemi içtim,bişeyler yedim,hafiften evi topladım,kendi siparişlerime geçtimyani içtim kahve...onu yapayım bunu yapmayayım stresi daha zor bence...ilaçları telefonun saatli uygulamasına yazdım şimdi sakince tarihi beklemece...walla ben bugün sürgüye idrar çıkarken zorladım ama bunun iyi-kötü bir etkisi olmuş olabileceğine hiç inanmıyorum...sadece gariptir gaz gibi,taş gibiyim alt taraflarım hassas afedersiniz birde akıntım var,şeffaf o kadar...akıntıda normal herhalde o kadar işlem oluyor orada,kataterler,sıkışıklık ilaçlar vs.bence bu da normal...ama idrar zorladı beni epey titizim azıcık sanki taşıyormuş gibi panik oluyorum
bööhü düşünemiyorum ve anlıyorum...artık nasıl su içmişsem dağlar taşlar su...hadi banyo yapmım dedim ama insan bi rahatsız oluyo yalann yokCanim o da bir sey mi, ben transfer sonrasi 10 dk zor tuttum. Surgu verdiler sonrasinda. Artik nasil tuttuysam surguden taştı yatağın her tarafi cis oldu. Belime kadar cıs oldu. Bir de ıslak mendille kalkınca her yerimi sildim. Resmen utancımdan yerin dibine girdim. Oyle cisli cisli eve geldim.
Ben eve gelip valla ilik suyla yıkadım kendimi. Her tarafım cis olmus. Yapacak bir sey yok.bööhü düşünemiyorum ve anlıyorum...artık nasıl su içmişsem dağlar taşlar su...hadi banyo yapmım dedim ama insan bi rahatsız oluyo yalann yok
ilk iptalde bende üzülmüştüm seni iyi anlıyorum.ama sonra dogru zaman değilmiş dedim .inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.üzme tatlı canınıııSaol canım arada bı umutsuzluk girio bugün duygusallık üstümde kadın olmak ne zor evet en doru zamanda transfer olsun farkindyim ama duygularım düşüşte bugün.yarın gitcem bu defa diorum ne olucak
Evet asıl senden güzel haber bekliorum ben test yapcanmi yakın zamandailk iptalde bende üzülmüştüm seni iyi anlıyorum.ama sonra dogru zaman değilmiş dedim .inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.üzme tatlı canınııı
Aynen eriyor canım bir saat sonrada başka fitil kullanıyorum esrofemden eser kalmamış oluyorAnladım canım ilk defa duydum ben öyle. Hani normal ilaç gibi olunca merak ettim eriyor mu diye. Şifa olsun inşallah canım
İnş yaa bende çok takıldım amaBende de aynen öyle oluyor korkuyorum artık hapsirmaya ama aniden gelişiyor ins birşey olmuyor dur
Hayırlı sonuçlar al inşallah canımŞimdi verdim canım iki saat sonra çıkacak dediler İnş
Amin canım teşekkür ederimHayırlı sonuçlar al inşallah canım
Senin degerin 21ken kaset teste geçtiyse benim kanda negatif çıkacak sanırımHayırlı sonuçlar al inşallah canım
hayirli haber alirsin insallah canim dualarim seninle benim sonuc yarine kaldiŞimdi verdim canım iki saat sonra çıkacak dediler İnş
senindemi cikmadi idrar testindeKızlar kaset testte hiç ikinci çizgi çıkmadıgı halde aynı gün kanda pozitif olan duydunuzmu acaba?Bugün test yapmıştım evde hiç çıkmamıştıda
O zaman da niye yatirmiyolar diye yiyip bitiriyosun ama kendiniBen eve gelip valla ilik suyla yıkadım kendimi. Her tarafım cis olmus. Yapacak bir sey yok.
Zaten boyle transfer ile 1 saat yatırmak istemeleri de anlamsiz. Hic bir bilimsel kanıtı yok. Amerikada transfer olup giyinip gidiyorsun.
Maalesef dr bu işlem için 7 bin tl kendisine 3 bin tl de yapacağı hastaneye istedi maddi açıdan bizi sarsacağı için istemedim birde dr kararsız kaldı işlem esnasın da sıvıyı boşaltmış çok temizdi dediben oldum bu işlemi lakin dr un neden opuyla beraber yapmadı lap işlemini? ben opu günü iki işlemide olup kurtulmustm 2ay dinlendiriyrlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?