- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.781
Anladım canım ilk defa duydum ben öyle. Hani normal ilaç gibi olunca merak ettim eriyor mu diye. Şifa olsun inşallah canımAynen bikdigimiz estrofem canım benim sindirim sorunum oldu çok acı çektim mecbur fitile döndük
Hayırlı olsun canım başlangıcın. İnşallah sağlıkla döllenirler güzel haberler alırsınBugün yumurta toplandı 2. Denemem ilki negatifti 25 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
12de haber veririm canım hepimiz güzel haber alalım hepHa şöyle gülsün yüzünhaber ver mutlaka bizede. Kaçta randevun
Ben fazla mi rahatım ya. Kahve içiyorum benHaha bende kahvenin nasıl bir şey olduğunu unuttum neredeysekızlar bazen resim atıyor sanki ilk okul fotolarıma bakıyor gibi bi his çöküyor içime o derece hasretlik hahah
Aminn aminn canım inşallah
İnsallah canım benim12de haber veririm canım hepimiz güzel haber alalım hep
Oo sağlıkla tutunsunlar inşallah canım sanaHayırlı akşamlar bugün transferim oldu çok şükür pozitif haber alan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdiSağlıkla kavusalim hepimiz mucizelerimize
Dogumdan 3 ay sonra transfer mi yaptırdınız? Olabiliyormuymus oyle ? Benim bildiğim dogumdan belli sure sonra hamile kalin diyorlar?Hayırlı akşamlar bugün transferim oldu çok şükür pozitif haber alan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdiSağlıkla kavusalim hepimiz mucizelerimize
Valla ben tüp bebeğe başladığımdan beri dikkat ediyorumBen fazla mi rahatım ya. Kahve içiyorum ben
Bende de aynen öyle oluyor korkuyorum artık hapsirmaya ama aniden gelişiyor ins birşey olmuyor durKızlar az önce hapşırırken sag kasıgıma bir kramp girdi beş dk kendime gelemedim çok kötüydü.
Sizdede böyle bir durum oldumu neden oluyor bu acababir fikriniz varmı
Ben iciyorum valla. Simdi herkes boyle diyince. Esime yarin sen kafeinsiz turk kahvesi al dedim.Valla ben tüp bebeğe başladığımdan beri dikkat ediyorumhatta geçen canım çok çekti. Dur az daha sabret dedim
Canım 3. Gün embriyosu olup tutan o kadar çok kişi var ki. Stres yapma sağlıkla tutunsun inşallahKızlar bugün transferim oldu da 3. Gün embriyosu 14 hücreliymiş. Nasıl acaba kalite olarak hiç yazmamışlar bir şey
Ben hiç kahve yasaklayan doktora denk gelmedim şahsenBen fazla mi rahatım ya. Kahve içiyorum ben
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ins bebişMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah
Cnm 3tüp bebek druna 2tane de kadın dogum dr una sordum içebilirsn dedi .abartmadan çay kave içebilirsnBen iciyorum valla. Simdi herkes boyle diyince. Esime yarin sen kafeinsiz turk kahvesi al dedim.
Sana karından mı baktılar canım, benım doktor ilk haftalar hep vajinal bakıyorDuyulur inşallah canım alttan bakılırsa büyük ihtimal duyarsın ama benim ultrasona göre 7+3 çıktı
ağ benm bebeğimm sen duygulandınmı.nie üzülüon bu kdr benmde kaç defa iptal edildi .sonra oldu tutmustu.nasip be zamnsa ozamn olur.hiçç canını sıkma bunaaaa belki hayrlısı bu zamndırİnşallah kuzum çok doldum ağlıyorum iptal olma korkusu ilaçların yan etkileri çok zorlu yoldayız Allah'ım yardım etsin güç versin hepimize her an tetikte olmak zor
Hayırlı olsun transferinnbana doktor sadece çözdük canlı dedi ve transfer etti,bişey sormadım birşeyde demedi...ilaçlarımı anlattı biraz yattım geldim,kahvemi içtim,bişeyler yedim,hafiften evi topladım,kendi siparişlerime geçtimyani içtim kahve...onu yapayım bunu yapmayayım stresi daha zor bence...ilaçları telefonun saatli uygulamasına yazdım şimdi sakince tarihi beklemece...walla ben bugün sürgüye idrar çıkarken zorladım ama bunun iyi-kötü bir etkisi olmuş olabileceğine hiç inanmıyorum...sadece gariptir gaz gibi,taş gibiyim alt taraflarım hassas afedersiniz birde akıntım var,şeffaf o kadar...akıntıda normal herhalde o kadar işlem oluyor orada,kataterler,sıkışıklık ilaçlar vs.bence bu da normal...ama idrar zorladı beni epey titizim azıcık sanki taşıyormuş gibi panik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?