- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.101
Evet canım ultrasona göre önde dikkat ediyorum beslenmeme şimdiden bebisime yarıyorsa tabiSenin bebiş önden önden gidiyor deseneGüzel besliyorsun galiba
Tebrik ederimmmKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Çok tesekkür ederim, Allah razı olsunTebrik ederimmmİnşaallah sağlıkla kucaklarsın ikisinide nice güzel haberlere
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olsun .Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Oyle m kac cikti deger canim?Ben yaptırdım canım. Bugün benimde 6. Gün ve kanda çıktı çok şükür. Çıkabilir senin de.
Yaaa maşallah canım hadi gözün aydın öperim o kuzuların minik kalplerinden maşallah çok şükürKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Aminn canım ınsallahGözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olsun .
Çok şükürYaaa maşallah canım hadi gözün aydın öperim o kuzuların minik kalplerinden maşallah çok şükür
25 yaşındayım eşimin sperm sayısı düşüktüHer ikisiylede ilgili canım yaşın kaçtı acaba sorun neydi
31.94 canımOyle m kac cikti deger canim?
Ayyy hadi bakalim ya. Guzel guzel degerler göreyim ben de31.94 canım
Amin inşallah canım Rabbim hayırlısı ile kucağımıza aldığımız gunleride göstersin inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğimizÇok şükürrabbim bugunlerı görmeyi nasip etti, insallah kucagımıza aldıgımız gunlerı gormeyi de nasip eder
Canım hayırlısı olsun üzme kendini vakti zamanı var demekki inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın içini ferah tut olurmu❣Kızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Kaçıncı günün bugün? Banada haber ver mutlaka.Canim ben direkt kan testi yaptırmayı düşünüyorum. 4 de bi hastaneden randevu aldim. Hem enfeksiyon icin crp yazdircam doktora hem de beta hcg testi.
Hayırlısı olsun canım.Kızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Aynen canım tetikler büyük ihtimalle. Geçiyor kuzum vücut alışıyor bir kaç güneValla nasi kötüyüm ah biz bu kadınlar migren varya bende daha da tetikledi herhaldeiyi sonra geciosa güzel haber kuzum bu
Kızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Sperm kalitesinden olabilir belki inşallah 1 adet embriyon sağlıklı olur 3. Gün de varsa şansını dene mutlaka25 yaşındayım eşimin sperm sayısı düşüktü
Canım doktorun inisiyatifine kalmış biraz ben gecen denemem de Eyüp devletin acilinde yaptırmıştım tüp bebek yaptırdıgımı test günüm olduğunu söyleyip rica etmiştim.Ben devlette acilde yaptıramadım yasakmış. İstanbul Eyüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?