2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım doktorun inisiyatifine kalmış biraz ben gecen denemem de Eyüp devletin acilinde yaptırmıştım tüp bebek yaptırdıgımı test günüm olduğunu söyleyip rica etmiştim.
Olabilir ben iki kere denedim şansımı farklı gün ve farklı doktorla yasak dedi. O da iğne yaptırıyorum orada o günlerde denedim. Sonra özelde yaptırdım

Kızlar nasılsınız devlet hastanelerinde tüp bebek işlemleri için ücret ödeniyormu ve prosedür nedir bilgisi olan banada bilgi verebilirmi
Devlette tup bebek raporu alıp ozelde biz 6500 tl ye yaptirdik canim. Devlette sanirim para ödenmiyor. Basaksehir cam sekura hastanesi, zeynep kamil hastanesinde tup bebek raporu eger şartlarını sağlıyorsa çıkartabilirsiniz.
Amh 1 in altında ise veya esinde sperm sayisi cok cok düşükse cok rahat veriyorlar rapor ugrastirmiyorlar.

cnm kesinleştimi ikiz ben tek diye düşünmüştüm hayırlı olsun minnoşların Allahım acılarını göstermesin

Bizde rapor cıkarıp yaptırdık sonuç bekliyoruz suan 2000 ilaçlara 1100 eyakında yumurta toplama işlemi için ödedik

Çok teşekkür ederim canım benım siz nasılsınız, nasıl gıdıyor
Vallahi canım iyi diyelim iyi olsun. Pazar günü kanamam oldu yoğun sonra kahveye döndü hala devam ediyor. Pazartesi yakın bir hastaneye gitmiştim bebeklerin birisi var ve kanama alanı var dinlen dedi. Bugün kendi doktoruma randevum vardı. Vajinal baktı ikisini de gördü kalplerini duyduk. Bana birisi biraz küçük gibi geldi ama doktor her şey yolunda diyor Hala tek yumurta ikizi oldukları için korkularım devam ediyor. Rabbim hayırlı yazılar yazsın sohrab cım bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alabilelim

Nureella canım paZartesi günkü doktor karından bakınca göremedi herhalde. Bugün ilk karından da göründü ikisi sonra detaylı bakmak işin vajinal devam etti. İkisi de duruyor kalplerini duyduk amin canım allahım acılarını göstermesin gerçekten

Raporda her hastanede geçmiyor onun için hiç almaya çalışmadım bir arkadaşım neden devlette yaptırmıyorsun farkeden hiç bişey yok dedi Bi aklımı karıştırdı
Acaba yaptıran biri varmı tavsiye edecek

Fiyat olarak gercektende cok fark ediyor özele gitme şansimiz olmadı bizim tabi kıyas yapamam o yüzden ama hocalar çok iiler gercektende rapor alıp tabi dışarıda da yapılabiliyormuş birde sizin daha önce yapılmiş tüp bebek durumlarınız filanda olunca daha kolay alabilirsiniz galiba raporu biz sıfırdan tahliller filan ile başladık biraz uzun sürdü acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…