- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.121
kuzumm hayırlısı olsun yanı sana ne desek ne yazsak bos sadece sunu dıycem denemekten asla vazgecme umudını asla yıtırme bu senın ılk mı kuzummKızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Olabilir ben iki kere denedim şansımı farklı gün ve farklı doktorla yasak dedi. O da iğne yaptırıyorum orada o günlerde denedim. Sonra özelde yaptırdımCanım doktorun inisiyatifine kalmış biraz ben gecen denemem de Eyüp devletin acilinde yaptırmıştım tüp bebek yaptırdıgımı test günüm olduğunu söyleyip rica etmiştim.
Canim hep hayırlısını diledik vardır bunda da hayırKızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Bende ayın 13 de kan vericem orda denemeyeyim sansımı o zaman.Olabilir ben iki kere denedim şansımı farklı gün ve farklı doktorla yasak dedi. O da iğne yaptırıyorum orada o günlerde denedim. Sonra özelde yaptırdım
Canim benim üzülmemeye calis, kendini toparlamaya bak hersey vakti gelince güzel olacak insAllahKızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Hayırlısı olsun, kafana hiç takmamaya çalış. 2 aya hem vücudun hem zihnin toparlanmış olur hem. Bir sonraki denemede inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağınaKızlar benim negatif çıktı 0,20(((2 ay sonra bir daha denecem Herkese iki çizgi görmek diliyorum
Çok teşekkür ederim canım benım
Yakında gopta Şafak hastanesi var 80 TL orada yaptırabilirsin. Ben yaklaşık 8 kere orada yaptırdım testi. Medical Park 210 TL istiyor.Bende ayın 13 de kan vericem orda denemeyeyim sansımı o zaman.
6. Gun canim. Gittigim yerdeki doktora sordum cok erken dedi. Sonuc yanıltıcı olur dedi. Olsun dedim ben kan verdim. 2 bucuk 3 saate çıkacakmış iste.Kaçıncı günün bugün? Banada haber ver mutlaka.
Devlette tup bebek raporu alıp ozelde biz 6500 tl ye yaptirdik canim. Devlette sanirim para ödenmiyor. Basaksehir cam sekura hastanesi, zeynep kamil hastanesinde tup bebek raporu eger şartlarını sağlıyorsa çıkartabilirsiniz.Kızlar nasılsınızdevlet hastanelerinde tüp bebek işlemleri için ücret ödeniyormu ve prosedür nedir bilgisi olan banada bilgi verebilirmi
Bizde rapor cıkarıp yaptırdık sonuç bekliyoruz suan 2000 ilaçlara 1100 eyakında yumurta toplama işlemi için ödedikDevlette tup bebek raporu alıp ozelde biz 6500 tl ye yaptirdik canim. Devlette sanirim para ödenmiyor. Basaksehir cam sekura hastanesi, zeynep kamil hastanesinde tup bebek raporu eger şartlarını sağlıyorsa çıkartabilirsiniz.
Amh 1 in altında ise veya esinde sperm sayisi cok cok düşükse cok rahat veriyorlar rapor ugrastirmiyorlar.
Vallahi canım iyi diyelim iyi olsun. Pazar günü kanamam oldu yoğun sonra kahveye döndü hala devam ediyor. Pazartesi yakın bir hastaneye gitmiştim bebeklerin birisi var ve kanama alanı var dinlen dedi. Bugün kendi doktoruma randevum vardı. Vajinal baktı ikisini de gördü kalplerini duyduk. Bana birisi biraz küçük gibi geldi ama doktor her şey yolunda diyorÇok teşekkür ederim canım benımsiz nasılsınız, nasıl gıdıyor
Raporda her hastanede geçmiyor onun için hiç almaya çalışmadım bir arkadaşım neden devlette yaptırmıyorsun farkeden hiç bişey yok dedi Bi aklımı karıştırdıDevlette tup bebek raporu alıp ozelde biz 6500 tl ye yaptirdik canim. Devlette sanirim para ödenmiyor. Basaksehir cam sekura hastanesi, zeynep kamil hastanesinde tup bebek raporu eger şartlarını sağlıyorsa çıkartabilirsiniz.
Amh 1 in altında ise veya esinde sperm sayisi cok cok düşükse cok rahat veriyorlar rapor ugrastirmiyorlar.
Canım hastanede o rapor geçmiyorsa ilaçları raporu olana sgk karşılıyormu yinede acaba bilgin varmıBizde rapor cıkarıp yaptırdık sonuç bekliyoruz suan 2000 ilaçlara 1100 eyakında yumurta toplama işlemi için ödedik
Fiyat olarak gercektende cok fark ediyor özele gitme şansimiz olmadı bizim tabi kıyas yapamam o yüzden ama hocalar çok iiler gercektende rapor alıp tabi dışarıda da yapılabiliyormuş birde sizin daha önce yapılmiş tüp bebek durumlarınız filanda olunca daha kolay alabilirsiniz galiba raporu biz sıfırdan tahliller filan ile başladık biraz uzun sürdü acıkcasıRaporda her hastanede geçmiyor onun için hiç almaya çalışmadım bir arkadaşım neden devlette yaptırmıyorsun farkeden hiç bişey yok dedi Bi aklımı karıştırdı
Acaba yaptıran biri varmı tavsiye edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?