- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.061
Çıkma ihtimali var tabii ki ama kan testini şimdi verince 2 gün sonra artış oldu mu diye tekrar vermek isteyebilirsin. Ben ilkinde o hataya düşüp 9.günden itibaren keseyi görene kadar 2 günde bir kan vermiştim.Kizlar bugun transferden sonraki 6. Günüm. Yarin test yaptırmaya gidecektim fakat esim arabayla goturemeyeceginden gidemeyeceğim burdaki bir lab. Da kendim kan veririm diye dusundum.
Diyorum ki acaba bugun gitsem kan testi versem tuttuysa cikar mi kanda? 5. Gun embriyosu
Çıkmadı dahaGeldi mi sonuc heyecanla bekliyoruz
Yaaa benim minnoşlara arkadaşlar geldiKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Vallah bende@Sandra86 , heyecanla kan sonucunu bekliyoruz.
İnşallahh canım benımYaaa benim minnoşlara arkadaşlar geldimaşallah canım sağsağlim kucağımıza alalım inşallah
Masallah saglikla buyusunler insallahKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Oyyyyy maşallah.Kızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Masallah saglikla buyusunler insallah
Allah razı olsun kızlarOyyyyy maşallah.
Böyle devam etsin inşallah canım.
Oyy maşallah canım benim ne güzel haberKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Canım benim inşallah hepsi 5.güne gider ve sana evlat olup can olurlar Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsunGünaydın kızlar birazdan merkezden arayacaklar bugün embriyolarin 5.gunu bi yanım deli gibi telefon beklerken bi yanım o telefon hiç çalmasin istiyor çok korkuyorum daha önce 5.güne bırakmış gidememislerdibugün donduracaklar inşallah 5.gunr gelebildilerse rüyamda 8 tane donduruluyordu
Amin canım.Leke yok şimdilik şükür.gogusler benim geç başladı zaten.Asiri yokBenım de kahve lekeler oluyor arada, kese kontrolunde kanama alanı yok, rahım gırısı kapalı demıstı.. Kanama alanı olsa da olmasa da leke geliyor demek kı, senın de lekelenmelerin olursa korkma.. İkimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, Rabbım gonlune göre versin
Peki göğüs hassasiyetin nasıl, ben de azalma var, inşallah aksi bir durum yoktur
Canım benim çok sevindim, geliyor ikizlerKızlar şükürler olsun iki bebeğimin kalbi de gümbür gümbürbi sonraki kontrol 10 gün sonra, bundan sonra riskli gebelik uzmanı ilgilenecek hastanede
Kötü düşünme benim diğer hamileliğimde sürekli lekelenme kanama oluyordu.Tu bebek tedavisinde daha fazla olurmuş.Dikkat et yorma kendini bol bol dinlen ve suyu ihmal etme.İkizler de bazen diğeri gelişmiyor yada geriden geliyor öyle olmuş olabilir.Umarim her şey yolunda giderCanım merhaba
canım günaydın, benim de bel ağrım fazlahatta pazar günü benden yoğun bir kan geldi sonra kahverengiye döndü pazartesi gittim bir doktora kanama alanı varmış ayrı bir kese gibi. Hani tek yumurtaydı bölünmüştü ya benim iki bebek vardı pazartesi bir tane bebek göründü hala kahverengi akıntılarım ve bel ağrım devaM ediyor Kalp atışını da dinletmedi Bugün kendi Doktoruma randevum var ama çok korkuyorum kötü bir şey duymaktan
Inşallah canım inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yüzünü guldursunCanım benim inşallah hepsi 5.güne gider ve sana evlat olup can olurlar Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun
Oyy maşallah canım benim ne güzel habersağlıkla büyüsünler minnaklar
Çok şükür kızlar, rabbim sizlere de nasip etsin çifter çifter inşallahnCanım benim çok sevindim, geliyor ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?