2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim doc veya prof olmadan perinatolog olunmuyor diye biliyorum ben. Ikiz oldugu icin iyi bir perinatologa git bence.

Ben yaptırdım 4 çıktı normal yani.Senin yüksek evet büyük ihtimal Progestan fitil olarak kullanıyorsan o ara kapmış olabilirsin.İlac kullanman lazım bebeğe geçmemesi için

121 şahaneymişmaşAllah...total ige ve enfeksiyon un aşşşırı etksii olmaz bence,zira benimde ikisi full yüksek gider hayat boyu...en basitinden bir antibiyotik verir hekim zaten gerek duyarsa ...

Ben yaptırdım 4 çıktı normal yani.Senin yüksek evet büyük ihtimal Progestan fitil olarak kullanıyorsan o ara kapmış olabilirsin.İlac kullanman lazım bebeğe geçmemesi için
Cok korktum canim su an. Sen progestani nasil kullanıyorsun? Muhtemwlen enfeksiyon kaptım dediğin gibi.

ya hiç yabancı değilim bu ilaçlara falan ama bu defa o fitil çıldırttı beni...devamlı ufak kaçırmışım gibi bir his sanki bir yapışıklık transferden beri aynı...wc den çıkamadım,kendimden tiksinti yaptı...keşke iğnesini verseymiş valla.yani sonuçta hormon,yapar mı yapar,akıntı yapar,kaşıntı yapar,enfekte yapar...ben inanırım

Kizlar benim kan testi cikti. 121 cikti. Deger cok yuksek geldi. Umarim dis gebelik falan değildir. Korkmaya basladim
Sağlıkla gelsin ikizlerrrrrsağ salim kucağına almayı nasip rabbim kötü düşünme çok güzel değer sağlıkla artsın sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…