- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.181
Çok üzüldüm canım hepsi tüp bebek miydi? Bu arada test sonucun çıktı mı?Yok çocuğum canim. Ilki pozitiftu ama bayagi uzun hikaye. Kalp atislari duyulmadi kurtaj olmustum. Bir de dusuk yaşamıştım.
Canim doc veya prof olmadan perinatolog olunmuyor diye biliyorum ben. Ikiz oldugu icin iyi bir perinatologa git bence.Canım ben ilk baştan bir perinatolğa gittim ama doçent Prof falan değil operatör. İleri haftalarda ikiz olduğu için daha iyi bir ğerinatoloğa geçebilirim. Bu arada bana vitamin vermedi yaunuttu mu acaba beni sakinleştirmekte uğraştı daha çok
Canim tup bebekti. Sonuc cikti simdi. 121 cikmus sonuc. Doktoruma gonderdim. Kanda crp testine de baktırdım. 12 cikti. Crp enfeksiyon varsa yükselen bir değer oldugu icin korktum.Çok üzüldüm canım hepsi tüp bebek miydi? Bu arada test sonucun çıktı mi
Ben 3 gün sonra olmuştumKızlar negatiften sonra ilacları bırakınca kaç gün sonra regl oluyorduk hatırlayamadım kendi geçmişimiilaçlar hafızamızıda etkiliyor galiba
Hadi gözün aydın.Mutlu ol niye hemen kötü düşünüyorsun çok oldu burda değeri yüksek çıkan hiç korkma tadını çıkarKizlar benim kan testi cikti. 121 cikti. Deger cok yuksek geldi. Umarim dis gebelik falan değildir. Korkmaya basladim
Ben yaptırdım 4 çıktı normal yani.Senin yüksek evet büyük ihtimal Progestan fitil olarak kullanıyorsan o ara kapmış olabilirsin.İlac kullanman lazım bebeğe geçmemesi içinArkadaslar gebelikle birlikte crp testi yaptırdınız mi? Benim crp degeri yuksek cikmis 12 gozukuyor. Referans aralığı 0 ile 6 arasi.
Hamilelikte bildigim kadariyla yükseliyor ama 12 olmus ya. Moralim bozuldu. Dusuk falan mi yaşayacağım anlamis degilim
Cok korktum canim su an. Sen progestani nasil kullanıyorsun? Muhtemwlen enfeksiyon kaptım dediğin gibi.Ben yaptırdım 4 çıktı normal yani.Senin yüksek evet büyük ihtimal Progestan fitil olarak kullanıyorsan o ara kapmış olabilirsin.İlac kullanman lazım bebeğe geçmemesi için
Henuz doktorum da cevap yazmadi. Ben de fitilden şüpheleniyorum. Cunku yanma da oluyor. Normalde zaten benim 5 falan cikiyor tam sınırda yani. Su an 12 cikmasi kotu ya.fetüse geçmeyen bir sürü ilaç var zaten endişe etmeyin
Benimde azaldı tamamenKızlar benim göğüs hassasiyeti 3 gun oncekı gıbı deil, sankı biraz azaldı gibi, sorun yoktur ınsallah
Hormonlardan olabilir mi?Benimde azaldı tamamen
yok yok,vaginal atıyoruz kesinlikle ondan...endişe etmeyinHenuz doktorum da cevap yazmadi. Ben de fitilden şüpheleniyorum. Cunku yanma da oluyor. Normalde zaten benim 5 falan cikiyor tam sınırda yani. Su an 12 cikmasi kotu ya.
Canım hiç bilmiyorum.Hormonların yüksek olması gerekmiyor mu bebek sağlığı için?Hormonlardan olabilir mi?
Yarın kontrol et canım benım geri arttı bugun. Dalgalanıyor galıba.. Dün telas yapmıstım halbukı.. Yürürken bile acıyor bugunBenimde azaldı tamamen
Canim senin test sonucun ne zaman?Çok üzüldüm canım hepsi tüp bebek miydi? Bu arada test sonucun çıktı mı?
İlaçlardan belkideYarın kontrol et canım benım geri arttı bugun. Dalgalanıyor galıba.. Dün telas yapmıstım halbukı.. Yürürken bile acıyor bugun
Buyuk ıhtımalleİlaçlardan belkide
Sağlıkla gelsin ikizlerrrrrKizlar benim kan testi cikti. 121 cikti. Deger cok yuksek geldi. Umarim dis gebelik falan değildir. Korkmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?