- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.221
Evet 1 tane daha var .2 ay sonra tekrar denecem . Ben çok üzülmedim çünkü hep istedim çocuk aslan burcu olsun)))bende aslan burcuyum))hem oğluma ismi bile Aslan koymak istiyorumHayırlısı olsun canım.
Dondurulmuşların vardı dii mi?
2. deneme daha kolay oluyo varsa.
Daha kısa sürüyor hem de.
kuzumm hayırlısı olsun yanı sana ne desek ne yazsak bos sadece sunu dıycem denemekten asla vazgecme umudını asla yıtırme bu senın ılk mı
Sağol evet bu ilk deneme oldukuzumm hayırlısı olsun yanı sana ne desek ne yazsak bos sadece sunu dıycem denemekten asla vazgecme umudını asla yıtırme bu senın ılk mı kuzumm
Maşallah canım ne güzel birisi sana evlat olarak geri dönsün inşallahKızlar bugün 4 tane minnoş embriyoyu dondurmuslar şükürler olsun rabbim inşallah birinden birini kismetimize yazsın hepimizi hayaline kavuştursun inşallah
İnşallah onda yüzün güler canım hakkında hayırlısı olsunSağoltedavi yapmicam şimdi benim bir tane daha dondurulmuş embriyo var da ona denecegiz. Doktor şok oldu. Dedi senin ki o kadar herşey iyidi yani neden tutmadı o da anlamadi. Bir sonraki dedi ilaçsız transfer yapacağız doğal siklus . Adam çok üzüldü (((
Sor canım, değerlerimizi güzel tutalımEvet canım bugün gittiğim Perinatolog. Yarın sorayım kendisine belki de vermeyi unuttu
Ben oyle biliyorum 2 3 yıllık bir eğitim aliniyor sanirim. O da doktora döneminden sonra mi bilmiyorum. Ama mesela yurtdisinda 1 haftalik sertifika alip ben perinatolog um diyen de gordu bu gozlerpinkbuyu canım hem kadın soğuk uzmanı hem Perinatolog ama doç ve Prof olmak gerekiyormu bilmiyorum. Bu arada hayırlı olsun gebeliğin
Gitttiğim doktor İstanbul’da Mehmet Aygün. Ünvanı operatör ama perinatolog da yazıyor. Anlamayadım şimdi. Ama ikiz gebelik olduğu için ben Çapa da ki bir hocanın muayenesine gidip ordan çapadan devam etmek istiyorumBen oyle biliyorum 2 3 yıllık bir eğitim aliniyor sanirim. O da doktora döneminden sonra mi bilmiyorum. Ama mesela yurtdisinda 1 haftalik sertifika alip ben perinatolog um diyen de gordu bu gozler
Canim doktora lucrin igne ile tutma olasiligi daha yuksek oluyormus onu da sorsana bi. Bir de tutmama sebebi neymis? Farjli olarak dogal transfer yapmadan ziyade baska bir önerisi olacak mi acaba?Sağol evet bu ilk deneme olduprova ikinci %100 tutar
Canim soyle bir sey yaziyor internette. Sanirim ek 3 yil okumalari gerekiyor. Ben eğitimine baktim ama maalesef göremedim. Bence de capa da perinatolojide devam etmek cok iyi. Ben daha önce aytul corbaciogluna gitmistim. O da perinatolog. Bi doktor arkadaşımız da ona gitti bayagi memnundu. Istersen arastirabilirsin.Gitttiğim doktor İstanbul’da Mehmet Aygün. Ünvanı operatör ama perinatolog da yazıyor. Anlamayadım şimdi. Ama ikiz gebelik olduğu için ben Çapa da ki bir hocanın muayenesine gidip ordan çapadan devam etmek istiyorum
7.denemede ilk defa kaliteli dondurulmuş kalıyor belkide rabbim inşallah yüzümüze gülecek allah razı olsun kuzum rabbim kimseleri çok fazla yormadan aratmadan nasip etsin inşallahMaşallah canım ne güzel birisi sana evlat olarak geri dönsün inşallah
Korkma doktorun zaten ilaç verir düzelir.Ben de fitil olarak kullanıyorum ama belki temizliğe dikkat etmeme durumu olmuştur yada peçete ile tampon falan yapıyorsan ondan da kapılmış olabilir.Ya da başka bir sebepten dolayı test sonrası doktorum bu testi istedi bakalım enfeksiyon var mı dedi demek ki olabiliyor.Tedavisi olan bir şey sonuçta sıkma canınıCok korktum canim su an. Sen progestani nasil kullanıyorsun? Muhtemwlen enfeksiyon kaptım dediğin gibi.
Tek gen hastalığı ise ortalama 2500-3000 dolar 12 embriyoya kadar.Ngs yada kromozom hastalıksa embriyo başına 300-350 dolar ortalamaKızlar genetik tarama ile ilgili tahmini fiyat fikriniz varmı acabaa netten baktımda pek bişey bulamadım
Hadi gözün aydın canım çok sevindim.İnsallah bunlardan birini değil hepsini nasip etsinKızlar bugün 4 tane minnoş embriyoyu dondurmuslar şükürler olsun rabbim inşallah birinden birini kismetimize yazsın hepimizi hayaline kavuştursun inşallah
Allah razı olsun kuzum inşallah canım inşallahHadi gözün aydın canım çok sevindim.İnsallah bunlardan birini değil hepsini nasip etsinonca deneme olsun hepsi de birşey olmaz
Canım genetik tarama derken embiriolara yapılan mı yoksa kan alıp kromozan ve kanda pırtılasma gibi bir kaç faktörr bakıyorlar o mu oluyor?Kızlar genetik tarama ile ilgili tahmini fiyat fikriniz varmı acabaa netten baktımda pek bişey bulamadım
Canim konustum doktorla. Fitili biraktirdi igneye dondurdu. Ostrojen ve hormon artisi da crp yi yukseltebiliyormus. Su an için riskli bir durum yokmus.Korkma doktorun zaten ilaç verir düzelir.Ben de fitil olarak kullanıyorum ama belki temizliğe dikkat etmeme durumu olmuştur yada peçete ile tampon falan yapıyorsan ondan da kapılmış olabilir.Ya da başka bir sebepten dolayı test sonrası doktorum bu testi istedi bakalım enfeksiyon var mı dedi demek ki olabiliyor.Tedavisi olan bir şey sonuçta sıkma canını
Ayy anca gördüm mesajınızı kusura bakmayın, teşekkür ederim cevabınız için,Lumix canım, mesajları okurken alıntılamayı unuttum.
Prolaktin 45 demişsin.
Benim de öyleydi, 60-70’lerde çıksaydı bizim için sorun olur dedi doktorum.
27 Eylül’de transfer işlemi yapıldı.
Bugün 7.günüm. 12.gün yani bu Cumartesi günü kan vereceğim.
bağışklık testini açar mısın canım ? lupus tarzı testler mi dediğin?Estrofem kan pıhtılaşmasına yol açan bir ilaç coraspini oyüzden veriyorlar.kan sulandırıcı iğneye gelirsek,her drun veriş zamanı ve kullandırma zamanı farklı.genelde olurda kan pıhtılaşması varsa bu sorunu biz baştan çözelim gibi bakıyorlar.herkesten tek tek bu testi istemiyorlar çünkü.devlet hastanesi 3düşük olmadan yapmıyor.özelde pahalı bir test ,.onlarda işi böyle çözüyor.
bağışıklık testi(immün),trombofili testi bunlar geç çıkan testler oyüzden onlarda ortak bir protokol oluşturup kortizon ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar varsa sorun zaten çözmüş oluyorlar.
senin doktorun da diğer doktorlar gibi standart olanı yapmış.lakin kan testine göre kadın doğumcunun gereksiz görmesi üzerine doktorun da bu sorumluluktan kurtulmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?