2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun canım.
Dondurulmuşların vardı dii mi?
2. deneme daha kolay oluyo varsa.
Daha kısa sürüyor hem de.
Evet 1 tane daha var .2 ay sonra tekrar denecem . Ben çok üzülmedim çünkü hep istedim çocuk aslan burcu olsun)))bende aslan burcuyum))hem oğluma ismi bile Aslan koymak istiyorum Deli annebu yüzden 2 embriyodan daha başarılı düşünüyorum)))

kuzumm hayırlısı olsun yanı sana ne desek ne yazsak bos sadece sunu dıycem denemekten asla vazgecme umudını asla yıtırme bu senın ılk mı

kuzumm hayırlısı olsun yanı sana ne desek ne yazsak bos sadece sunu dıycem denemekten asla vazgecme umudını asla yıtırme bu senın ılk mı kuzumm
Sağol evet bu ilk deneme olduprova ikinci %100 tutar

Kızlar bugün 4 tane minnoş embriyoyu dondurmuslar şükürler olsun rabbim inşallah birinden birini kismetimize yazsın hepimizi hayaline kavuştursun inşallah
Maşallah canım ne güzel birisi sana evlat olarak geri dönsün inşallah

İnşallah onda yüzün güler canım hakkında hayırlısı olsun

pinkbuyu canım hem kadın soğuk uzmanı hem Perinatolog ama doç ve Prof olmak gerekiyormu bilmiyorum. Bu arada hayırlı olsun gebeliğin

pinkbuyu canım hem kadın soğuk uzmanı hem Perinatolog ama doç ve Prof olmak gerekiyormu bilmiyorum. Bu arada hayırlı olsun gebeliğin
Ben oyle biliyorum 2 3 yıllık bir eğitim aliniyor sanirim. O da doktora döneminden sonra mi bilmiyorum. Ama mesela yurtdisinda 1 haftalik sertifika alip ben perinatolog um diyen de gordu bu gozler

Ben oyle biliyorum 2 3 yıllık bir eğitim aliniyor sanirim. O da doktora döneminden sonra mi bilmiyorum. Ama mesela yurtdisinda 1 haftalik sertifika alip ben perinatolog um diyen de gordu bu gozler
Gitttiğim doktor İstanbul’da Mehmet Aygün. Ünvanı operatör ama perinatolog da yazıyor. Anlamayadım şimdi. Ama ikiz gebelik olduğu için ben Çapa da ki bir hocanın muayenesine gidip ordan çapadan devam etmek istiyorum

Canim soyle bir sey yaziyor internette. Sanirim ek 3 yil okumalari gerekiyor. Ben eğitimine baktim ama maalesef göremedim. Bence de capa da perinatolojide devam etmek cok iyi. Ben daha önce aytul corbaciogluna gitmistim. O da perinatolog. Bi doktor arkadaşımız da ona gitti bayagi memnundu. Istersen arastirabilirsin.

Perinatolog nasil olunur?
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanları arasında yapılan yandal uzmanlığı sınavını kazananlar üç yıl yandal uzmanlığı eğitimi sonucunda başarılı olurlarsa Perinatoloji uzmanı (Perinatolog) olma hakkını kazanırlar.

Maşallah canım ne güzel birisi sana evlat olarak geri dönsün inşallah
7.denemede ilk defa kaliteli dondurulmuş kalıyor belkide rabbim inşallah yüzümüze gülecek allah razı olsun kuzum rabbim kimseleri çok fazla yormadan aratmadan nasip etsin inşallah

Kızlar genetik tarama ile ilgili tahmini fiyat fikriniz varmı acabaa netten baktımda pek bişey bulamadım

Cok korktum canim su an. Sen progestani nasil kullanıyorsun? Muhtemwlen enfeksiyon kaptım dediğin gibi.
Korkma doktorun zaten ilaç verir düzelir.Ben de fitil olarak kullanıyorum ama belki temizliğe dikkat etmeme durumu olmuştur yada peçete ile tampon falan yapıyorsan ondan da kapılmış olabilir.Ya da başka bir sebepten dolayı test sonrası doktorum bu testi istedi bakalım enfeksiyon var mı dedi demek ki olabiliyor.Tedavisi olan bir şey sonuçta sıkma canını

Kızlar bugün 4 tane minnoş embriyoyu dondurmuslar şükürler olsun rabbim inşallah birinden birini kismetimize yazsın hepimizi hayaline kavuştursun inşallah
Hadi gözün aydın canım çok sevindim.İnsallah bunlardan birini değil hepsini nasip etsin onca deneme olsun hepsi de birşey olmaz

Hadi gözün aydın canım çok sevindim.İnsallah bunlardan birini değil hepsini nasip etsin onca deneme olsun hepsi de birşey olmaz
Allah razı olsun kuzum inşallah canım inşallah dr inşallah sonrakileri kardeş için kullanırız dediğinde bi tuhaf mutluluk hissettim inşallah rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün bizleresende sağ salim kucağına al inşallah

Canim konustum doktorla. Fitili biraktirdi igneye dondurdu. Ostrojen ve hormon artisi da crp yi yukseltebiliyormus. Su an için riskli bir durum yokmus.

Ayy anca gördüm mesajınızı kusura bakmayın, teşekkür ederim cevabınız için,
inşallah pozitifi görürüz merakla ve heyecanla bekliyorum sonucunuzu

bağışklık testini açar mısın canım ? lupus tarzı testler mi dediğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…