- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.201
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim tup bebekti. Sonuc cikti simdi. 121 cikmus sonuc. Doktoruma gonderdim. Kanda crp testine de baktırdım. 12 cikti. Crp enfeksiyon varsa yükselen bir değer oldugu icin korktum.
Amin canim. Allah hepimizin yolu açık ve aydınlık yapsin.Sağlıkla gelsin ikizlerrrrrsağ salim kucağına almayı nasip rabbim kötü düşünme çok güzel değer sağlıkla artsın sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Valla canim aynen. Akıyor ya. Akıp akıp idrar yolumu yaktı 2 gundur. Zaten bu salak fitil yüzünden enfeksiyon kaptım dedim kendi kendime. Crp de yuksek cikti iste. Simdi doktora yazdim. Biriktirip her gun prolutex igne kullansam daha iyi ya.ya hiç yabancı değilim bu ilaçlara falan ama bu defa o fitil çıldırttı beni...devamlı ufak kaçırmışım gibi bir his sanki bir yapışıklık transferden beri aynı...wc den çıkamadım,kendimden tiksinti yaptı...keşke iğnesini verseymiş valla.yani sonuçta hormon,yapar mı yapar,akıntı yapar,kaşıntı yapar,enfekte yapar...ben inanırım
Evet valla merak ettim, seni unutmamam da zaten heycanli sabirsiz macera dolu kuzu,Kuzumm yaa sen beni merakmı ettin canımsınnKuzum vallahi bi kaç gündür kötüydüm mide bulantısı falan bide sancım vardı korkuyordum kaç gündür bugun kontrole gittim çok şükür skntı yok için rahatladı Senn nasılsınn
Canim simdi gördüm masallah hayirli olsun sağlıkla ilerlesin bence değerinin yüksek çıkma sebebi hani embriyolarin genetik test yapilmisti ya onun için boyutunun buyuk olmasi gerekiyor normale göre biyopsi alıyorlar. Hatta bari embriyolar dış zarindan hafiften çıkıyorlar bile :)Ben hep saglikla gelsin diyorum. Ikiz tek farketmez. Allah kalbimize verdiği mutluluğu sondurmesin insallah. Saglikla devam etsin, saglikli bebisler olsun.
Masallah canim cok sevindim inşallah transfer edilen her embriyodan yüzün gülerKızlar bugün 4 tane minnoş embriyoyu dondurmuslar şükürler olsun rabbim inşallah birinden birini kismetimize yazsın hepimizi hayaline kavuştursun inşallah
Amin canim. Saglikla ilerlesin de, daha onxe dusuk ve kurtajlad yasadim. O yuzden cok korkuyorum. Allah daha kotu gunler yaşatmasın. Saglikla ilerler insallah canim.Canim simdi gördüm masallah hayirli olsun sağlıkla ilerlesin bence değerinin yüksek çıkma sebebi hani embriyolarin genetik test yapilmisti ya onun için boyutunun buyuk olmasi gerekiyor normale göre biyopsi alıyorlar. Hatta bari embriyolar dış zarindan hafiften çıkıyorlar bile :)
Senin ki demek transfer edilir edilmez tutunmuş:)ondan beta hemen salgılanip yüksek çıkmıştır. Birde 2 tane ya belki ikisi tutunmusturAklına kötüyü getirme inşallah hersey gönlünden geçtiği gibi olur
Aminnn aminnn canim insallah bu sefer her şey çok güzel olurAmin canim. Saglikla ilerlesin de, daha onxe dusuk ve kurtajlad yasadim. O yuzden cok korkuyorum. Allah daha kotu gunler yaşatmasın. Saglikla ilerler insallah canim.
Onlara takılma ilaçlardan canım sen yarın kan ver benceBende yarın evdemi yapsam yoksa direkt kanmı versem bilemedim canım birde acayip karnım şişti bi kaç gündür gergin agrıyo sabahları bulantım var bugün ne yesem geri geldi ne yapcamı da sasırdm bu agrıdan tutup tutmadığını bile düşünemez oldum gecer dedim ama yok gecmedide
Tek yum ikizi diye bişeyde var herşey Allahtan yaniÜç tane mı konulmuştu yoksa
Teşekkür ederim canımTestler tahliller ücretsiz canım rapor için kurul geziyorsun kurul için bir miktar para ödüyorsun hersey tamam olduktan sonra ilaçların bir kısmına ve transfere ücret ödüyorsun
Benimde üç gün oldu olacak gibiyim ama sonra aniden geçiyorBen 3 gün sonra olmuştum
Canım tebriklerKizlar benim kan testi cikti. 121 cikti. Deger cok yuksek geldi. Umarim dis gebelik falan değildir. Korkmaya basladim
Ben crp yi gebelikte ve regl iken bir miktar yüksek çıkabiliyor diye biliyorum canım istersen o açıdan araştır birCanim tup bebekti. Sonuc cikti simdi. 121 cikmus sonuc. Doktoruma gonderdim. Kanda crp testine de baktırdım. 12 cikti. Crp enfeksiyon varsa yükselen bir değer oldugu icin korktum.
Allah razı olsun kuzum rabbim hepimizin yüZünü guldursun inşallah her şey hep yolunda gitsinMasallah canim cok sevindim inşallah transfer edilen her embriyodan yüzün güler
Amin canım inşallahAllah razı olsun kuzum rabbim hepimizin yüZünü guldursun inşallah her şey hep yolunda gitsin
Amin inşallah ne güzel dualar ediyorsunBen hep saglikla gelsin diyorum. Ikiz tek farketmez. Allah kalbimize verdiği mutluluğu sondurmesin insallah. Saglikla devam etsin, saglikli bebisler olsun.
Evet canım bugün gittiğim Perinatolog. Yarın sorayım kendisine belki de vermeyi unuttuBu son gıttıgın perınatolog deıl mı..
Bak buna bundan yazdı
SağolCanım hayırlısı olsun üzme kendini vakti zamanı var demekki inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın içini ferah tut olurmu❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?