2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim tup bebekti. Sonuc cikti simdi. 121 cikmus sonuc. Doktoruma gonderdim. Kanda crp testine de baktırdım. 12 cikti. Crp enfeksiyon varsa yükselen bir değer oldugu icin korktum.
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah olumsuz düşünme crp'yi bilmiyorum ama enfeksiyon varsa bile halledilir Allah'ın izniyle..

Sağlıkla gelsin ikizlerrrrrsağ salim kucağına almayı nasip rabbim kötü düşünme çok güzel değer sağlıkla artsın sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Amin canim. Allah hepimizin yolu açık ve aydınlık yapsin.
Insallah hepimiz guzel soniclari görürüz. Saglikla ilerler.

Valla canim aynen. Akıyor ya. Akıp akıp idrar yolumu yaktı 2 gundur. Zaten bu salak fitil yüzünden enfeksiyon kaptım dedim kendi kendime. Crp de yuksek cikti iste. Simdi doktora yazdim. Biriktirip her gun prolutex igne kullansam daha iyi ya.

Evet valla merak ettim, seni unutmamam da zaten heycanli sabirsiz macera dolu kuzu, olsun canim onlar güzel bulantilar ne kadarlik oldun simdi, bebis göründü mü, bne de iyiyim sagol canim evde kendi kendime kürlerle ugrasiyorum

Ben hep saglikla gelsin diyorum. Ikiz tek farketmez. Allah kalbimize verdiği mutluluğu sondurmesin insallah. Saglikla devam etsin, saglikli bebisler olsun.
Canim simdi gördüm masallah hayirli olsun sağlıkla ilerlesin bence değerinin yüksek çıkma sebebi hani embriyolarin genetik test yapilmisti ya onun için boyutunun buyuk olmasi gerekiyor normale göre biyopsi alıyorlar. Hatta bari embriyolar dış zarindan hafiften çıkıyorlar bile :)
Senin ki demek transfer edilir edilmez tutunmuş:)ondan beta hemen salgılanip yüksek çıkmıştır. Birde 2 tane ya belki ikisi tutunmustur Aklına kötüyü getirme inşallah hersey gönlünden geçtiği gibi olur

Amin canim. Saglikla ilerlesin de, daha onxe dusuk ve kurtajlad yasadim. O yuzden cok korkuyorum. Allah daha kotu gunler yaşatmasın. Saglikla ilerler insallah canim.

Amin canim. Saglikla ilerlesin de, daha onxe dusuk ve kurtajlad yasadim. O yuzden cok korkuyorum. Allah daha kotu gunler yaşatmasın. Saglikla ilerler insallah canim.
Aminnn aminnn canim insallah bu sefer her şey çok güzel olur böyle pozitif haberlerinizi okuyorum ya biran önce transfer olayım da bana da geçsin pozitiflik istiyorum

Onlara takılma ilaçlardan canım sen yarın kan ver bence hadi iyi haberlerle

Canim tup bebekti. Sonuc cikti simdi. 121 cikmus sonuc. Doktoruma gonderdim. Kanda crp testine de baktırdım. 12 cikti. Crp enfeksiyon varsa yükselen bir değer oldugu icin korktum.
Ben crp yi gebelikte ve regl iken bir miktar yüksek çıkabiliyor diye biliyorum canım istersen o açıdan araştır bir

Canım hayırlısı olsun üzme kendini vakti zamanı var demekki inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın içini ferah tut olurmu❣
Sağol tedavi yapmicam şimdi benim bir tane daha dondurulmuş embriyo var da ona denecegiz. Doktor şok oldu. Dedi senin ki o kadar herşey iyidi yani neden tutmadı o da anlamadi. Bir sonraki dedi ilaçsız transfer yapacağız doğal siklus . Adam çok üzüldü (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…