- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.621
Biliyorsun ki kainattaki her şeyin yaratıcısı Allah’tır ve ancak O ol derse olur.Olur tabiki olucak biz asla pes etmedik bunu cok iyi biliyorsun ne zorluklardan geçtik
Rabbim en güzellerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ama ben hala neden olmadı diye anlam veremiyorum
Maşallah canım, ben buradayım diyor sanki.Eki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.günü
Aminnn cümlemizin inşaallahhhGayet belli canım benim ilk yaptığım test bundan daha silikti sağlıkla ilerlelesin Rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Aminnn çokk aminnMaşallah canım, ben buradayım diyor sanki.
Transferi saymazsak 6.günün yani.
Ben de bunda 6.günde idrarda görmüştüm. Kan için bugünü bekledim.
Diğerinde ancak 9.günde idrarda çıkmıştı.
Hadi bakalım, sağlıkla gelsin.
Aminnn cümlemize nasip etsin inşaallahvar,aslanlar gibiAllah kucağına almayı nasip etsin
Ben 6.gün kan testi yaptm 0 dı 7.gun idrar da cıkmadı yrn sn kez yapçam lakın tutmadıgından eminim adetm baslamak üzereCanim sen kan testi yaptın mı ben az önce yorumları toplu hızlı hızlı okudum kusura bakma anlamadim
Olsun kuzum ya bende ilkinde tutunca bu seferde olur sandm ama demek kı zamanı değilmiş.üzülmüyrm olupta kaybettikten snra bnlar hiç acı gelmıo banaOlur tabiki olucak biz asla pes etmedik bunu cok iyi biliyorsun ne zorluklardan geçtik
Rabbim en güzellerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ama ben hala neden olmadı diye anlam veremiyorum
İnşaaallah Rabbim en kısa sürede en hayırlı en sağlıklı evlatları nasip etsin bizlereSelam arkadaşlar baya pozitif var galiba maşallah bize de dua edin, negatifi gören arkadaşlara da tez vakitte Rabbim mutlu haberler nasip etsin inşallah. Ben 6 Ekim'de transfer oldum daha önceki transferimle birebir aynı semptomları yaşıyorum o pozitifti bu da son şansım inşallah pozitif olur. 18 Ekim tahlil günüm inşallah aynı gün olan var mı?
16 sı benimde arkadaşlarım erken bak bir şey olmaz diyor ama hiiiiç cesaret edemeyeceğim günü gelene kadar herhalde 3. Gün dondurulmuş embriyo benim sizinki nasıl 12 gün sonraya verdiğine göre sizinkide 3. Gün sanırımSelam arkadaşlar baya pozitif var galiba maşallah bize de dua edin, negatifi gören arkadaşlara da tez vakitte Rabbim mutlu haberler nasip etsin inşallah. Ben 6 Ekim'de transfer oldum daha önceki transferimle birebir aynı semptomları yaşıyorum o pozitifti bu da son şansım inşallah pozitif olur. 18 Ekim tahlil günüm inşallah aynı gün olan var mı?
Yooo şubat ayında taze transfer oldum hiç bakılması banaNormalde derken normal yaşantıda taze transferden önce bakılabilir geçirdiğimiz operasyonlardan sonra enfeksiyon oldumu gibi vs
Her tüp bebek yaptırana bakılmıyor yani
Amin amin birbirimizi de hiç eksik etmeyelim insallahİnşaaallah Rabbim en kısa sürede en hayırlı en sağlıklı evlatları nasip etsin bizlereMeryem okuyorum İnşirah Teansfer sonrası da bol bol Rabbiyessir okudum Allahım zorlaştırma kolaylaştır dedim Bol dua edelim inşaallah
Benim aslında dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilk gebeliğimde de 5.gündü ama yine 12.gün istemişti doktor. Kan tahlili vermiştim ve değer baya yüksekti tabi o zaman anlıyor insan niye geç verildiğini ama beklemek çok zor. Ben tabi dayanamayıp 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım bunda da yapmaya niyetim var aslında. 3. Gün embriyosu için de mi 12.gün istiyorlar ben bunu bilmiyordum pek embriyom olmadığı için malesef16 sı benimde arkadaşlarım erken bak bir şey olmaz diyor ama hiiiiç cesaret edemeyeceğim günü gelene kadar herhalde 3. Gün dondurulmuş embriyo benim sizinki nasıl 12 gün sonraya verdiğine göre sizinkide 3. Gün sanırım
Hayirli olsun canim kan testinde de guzel sonuc alirsin inseallah Rabbim yuzunu guldursunEki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.gün
Korkularını anlıyorum canım ama inşallah güzel haberlerle geleceksinEvet canım baş ağrısı mide bulantısı iki gün sonra geçti Çarşamba gidicem hala korkuorum bakalım senin şimdi direk transfere mi gitcen bida gitcenmi transfer için bişe dedilermi kuzum
İnşallah canım benimYaaa ne güzelsin sen bitanemmm yaaa inşallah diyen dillerinden bal damlıyor inşallah hepimizin doğum sevinçlerini paylaşalım allahım hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün bundan sonra sadece mutluluk gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah hepimizerabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim
Evet canım yaa, bu ara böyle oldu.
Evet canım ilaçlar yapıyor hep o duygusallığıKizlar dun videolardan yumurta toplama vs nasil oluyor ona baktim doktor anlattikca gozyaslarimi tutamadim nedense duygusallastim iyice yolun henuz basindayim ama acaip bi ruh halindeyim hem burda sizlerin mutlu guzel haberlerinizi gordukce duygulaniyorum hemde kayip yasayan arkadaslarimizi dusunup duygulaniyorum sonrasinda umutlarinin kuvvetli oldugunu gorunce ah diyorum iste tam teslimiyet Masaallahdualarimiza birbirimizi katalim kisinin mumin kardesi icin yaptigi dua makbuldur birbirimizi hic gormedik ama ayni duygularla bi yolda yuruyuyoruz herkes digerleri icin en guzel olani istiyor muhtesem bir destek oyle yazmak geldi icimden..
Bende öyleyim ya hemen hava aydınlanıyor ya. Vücut yeter gari diyor herhaldeEvet canım yaa, bu ara böyle oldu.
Uyanınca tekrar uyuyamıyorum bir türlü.
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberlerle dönelim kuzum emeklerimizin karşılığını alalımKorkularını anlıyorum canım ama inşallah güzel haberlerle geleceksinaynen canım direkt transfere gitcem çarşamba arayacaklar beni de. Kaçta gelcem ne yapmam gerekiyor o zaman söyleyecekler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?