2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ağır hareketlerden kaçınman lazım. Hafif tempoda yürüyüşlerine devam edebilirsin demişti doktorm
Bende o dönem yürüyüşe çıkıp sağlıklı beslenmeye dikkat ediyordum. Gerçi şimdi de aynısını yapıyorm

Evet benim kilom fazla biraz cumaya kadar daha çok toplamaya çalışıyorum kendi mi ki sıkıntı çıkmasın inşallah

ayy allahım ınsallah bırsey olmadan atlatrsın bu surecı canım bak gecen sefr bı topıkte senın durumunu yasayan bı arakdas vardı uzun surdu epey kanaması hatta sonra bak bu ay cocugu dogurdu allahın ıznıylen sakın uzulme bol bol dınlen ısmıs yapma bısı bosver dua edıcem sneın ıcın rabbım yuzunu guldursun ınsallah bacımm

ya benımde 7 ekımde transferım oldu bakalım beklıyorum gununu hayırlısı ınsallah demekten dua etmekten baska care yok

tamm canım okurum bende hayırlısıylan ınsallahh saol allah razı olsun

İnşallah sevindim buna

Benim kadar lekelenme yaşayan olmamıştır eminim 8. Haftaya girdik cok şükür benim hala kahverengi lekelenmem devam ediyor inanki kontrole her gittiğimde söylüyorum kahverengi olduğu sürece endiselenme olabilir normal diyo ama içimizde yaşadığımız o korkuyu bizden başka kimse anlayamaz

Merhabalar Yeni üye oldum. Benimde transferim 9 ekimde gerçekleşti. 5. Gün 6ba kalitede tek embriyo transferi yapıldı. Benim 3. Tüp bebek denemem. Hepimiz güzel haberler alalım inş
Hayırlı olsun sımsıkı tutunmuştur inşallah bebeğin hosgeldin aramıza güzel Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Hayırlı olsun tedavin inşallah yürüdüğün bu yolda mucizene kavuşursun ben yürüyüşlerime devam ettim opu gününe kadar tabi beslenmeme daha da dikkat ettim bol bol su içtim ağır sporlar yapmamaya çalış Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız. Hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz. Hareket falan. Bugün göbeğim de ödem oluşmuş enox ve progestan dex kullanıyorum onlar mı yapmıştır sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…