2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaptırayım kuzum

Önceki gebeliğim de 8.gün erken test yapmıştım çıkmıştı ama bu sefer çok heyecanlıyım sabredemicem gibi en azından 7 olsun
Canım nickin çok tanıdık geldi bana 2016 aralık topiginde miydin bi yerlerden tanıdık geliyor nickin

Kuzum yaptım şimdi 9 gün oldu 8 çıktı pozitif gorunuyor iğne etkisi mi bilmiyom

Canım nickin çok tanıdık geldi bana 2016 aralık topiginde miydin bi yerlerden tanıdık geliyor nickin
Evet ben de seni hatırladım. 2016 Aralık'ta ilk denememdi elhamdülillah güzel sonuçlanmıştı ve şimdi ikinci ve son denemem bugün 5. Günümdü beklemedeyim. Sen ne durumdasın?

Kuzum yaptım şimdi 9 gün oldu 8 çıktı pozitif gorunuyor iğne
bunu soyle anliycaksin canim 2.gun sonra artmasi lazim degerinin eger 2 katina cikip artiyorsa problem yok bazen oluyor biri yaziyordu burda ilk onunda 8 fan cikmis onra artmis surekli 24. gununfe falan 2 binlerdeydi topikte biri yazmis burdada ismini hatirlamiyorum
birde su var igneyi yaptirali oluyor sonucta vakit gecti ustunden evet 14 gun etkjsi oluyor ama giderek azalir eger hamilelk yoksa bence sabret bi 2 gun daha sonra yaptir kuzum ama litfen kendinide asla takip uzme varsada bjsi bosuna uzmus olursun

Evet ben de seni hatırladım. 2016 Aralık'ta ilk denememdi elhamdülillah güzel sonuçlanmıştı ve şimdi ikinci ve son denemem bugün 5. Günümdü beklemedeyim. Sen ne durumdasın?
Çok şükür canım allah bağışlasın büyümüştür şimdi minnoş rabbim acısını göstermesin inşallah bizde hala ayni canım sürünmeye devam 2016da 3.denemeydi işte sonrası 2018de yine denedik 4.denemede pozitif oldu 12 haftalık kalbi durdu şu an 7.denemeyi yaptık 4 tane embriyo 5.gun donduruldu önümüzdeki ay tranfer keşke dememek için şansımızı deniyoruz pek umudum olmasa da rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Inşallah rabbim evladına hayırlı sağlıklı kardeşler nasip eder canım rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Teşekkür ederim hamdolsun Rabbim bana tattirdigi gibi sizlere de tattırsın inşallah. Büyüdü kızım bu sene anaokuluna başladı çok şükür sağlıklı bir çocuk. Bu cümleleri de hepiniz kurarsınız inşallah. Çok geçmiş olsun sana başın sağolsun. Tabi ki takdir Allah'tan ve bu gayretini de taclandıracaktır bu sefer inşallah. Dualarım sizinle inşallah 4 tane 5. Gün embriyosu çok iyi inşallah sağlıkla tutunurlar sana

Canim benim dualarımız seninle güzel şeyler düşün herşey güzel olsun inşallah bebeislerini al gel kuzum

Adim
Anladım canım sınır 5 zaten yaptırdığım cihazda benim 8 düşmez inşallah degerlerim

Pozitif goren arkadaslar hayirli olsun mesajlar birikmisti baya okuyamamistim
Bende dun gittim doktora sadece 3 tane yumurta iyi buyumus uzuldum ama sonra hayirlisi dedim..bu aksam 9 da iki tane ignem var catlatma ignesi persembe gunu sabah opu yapilacak inseallah bakalim biraz heyecan var bastiriyorum Ayin 18 inde sanirim transfer olacakmis Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Tamamen kahverengi artık canım dediğini deneyeceğim Allah razı olsun canımAminnn

İnşalah cnm inşallah.ama korkular bitmiyor bitmeyecek.9 ay da 9 doğuracağız.sonrasında devam edecek
İnşaallah canım inşaallah öyledir Aminnn Rabbim yardımcımız olsun bu zorlu süreçte çok amin

Hayırlı olsun sayıya üzülme kısmet olcak olan bı tane de yetio Allah'ı m nasip etsin hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Kızlar merhaba pozitif görenlere hayırlı olsun :) Ben bu ay donmuş transfer olucam adet günüm gecikti genelde bu adet gecikiyormuş sizde de öyle mi oldu gelmesi için ne yapabilirm

Kızlar merhaba pozitif görenlere hayırlı olsun :) Ben bu ay donmuş transfer olucam adet günüm gecikti genelde bu adet gecikiyormuş sizde de öyle mi oldu gelmesi için ne yapabilirm
Hayırlı olsun tedavin canım sanırım opudan sonraki ayı soruosun olabilio bazen yani tedaviden beri bende hazirandan beri doktorum hangi gün dediyse ozaman geldi benim takibimle olmadı ama ben histereskobi oldum ilaclar felan o yüzden gün bazında gecikmeyi kafana takma ilaçlar düzeni deistirdi bende

Korkularını çağırma cnm bende boğaz ağrısı ateş burnum akıyor antibiyotik başladım 10 gün fln sonra tahmini transfer biran önce takviye al kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…