- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.781
Hiç moralini bozma hayırlısı olsun o 2 yumurtanda inşallah sağlıklı olur ve birisi sana evlat olarak döner stres yapma benimde 3 tane vardı çok şükür pozitif haber aldım darısı sana inşallahBugun ilk kontrolum vardi sadece 2 yumurta olmus moralim acayip bozuldu
Cnm ben bu sefer çok dikkat etmedim.sadece ani eğilmedim,uzanmadım.ağır kaldırmadım.birde süpürgeyi kullanmıyorum.bul. Mak. Çam. Mak. de boşlattım.Günlük işleri yaptım..Merhaba kızlar nasılsınız. Hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz. Hareket falan. Bugün göbeğim de ödem oluşmuş enox ve progestan dex kullanıyorum onlar mı yapmıştır sizce
Merhaba ben iyiyim sen nasılsın hayırlı olsun hamileligin Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar nasılsınız. Hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz. Hareket falan. Bugün göbeğim de ödem oluşmuş enox ve progestan dex kullanıyorum onlar mı yapmıştır sizce
4. gunumSiizn kaçıncı gününüz
Buraya yazdığımdan beri aldığım en güzel mesaj. Rabbim seninde o güzel kalbine gönlüne göre versin. Bende senin için dua edicem müslümanın müslümana duası makbul olurmuş. İnşaallah en kısa zamanda güzel mesajlarla buluşuruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Bu mübarek günlerde yüzümü güldürdün. Allah’ta senin yüzünü güldürsün canımayy allahım ınsallah bırsey olmadan atlatrsın bu surecı canım bak gecen sefr bı topıkte senın durumunu yasayan bı arakdas vardı uzun surdu epey kanaması hatta sonra bak bu ay cocugu dogurdu allahın ıznıylen sakın uzulme bol bol dınlen ısmıs yapma bısı bosver dua edıcem sneın ıcın rabbım yuzunu guldursun ınsallah bacımm
ya benımde 7 ekımde transferım oldu bakalım beklıyorum gununu hayırlısı ınsallah demekten dua etmekten baska care yok
tamm canım okurum bende hayırlısıylan ınsallahh saol allah razı olsun
İlk defa şişti bu kadar anlamadım.Cnm ben bu sefer çok dikkat etmedim.sadece ani eğilmedim,uzanmadım.ağır kaldırmadım.birde süpürgeyi kullanmıyorum.bul. Mak. Çam. Mak. de boşlattım.Günlük işleri yaptım..
Bende aynı ilaçları kullanıyorum.göbek çevresinin her tarafı bezelye taneleriyle dolu
Ah arkadaşım aynen benimde az önce lutnis vajinal tablet kullanıyorum onunla beraber gelmiş o kadar fazla görünüyor ki içime su serptin. Rabbim de seni selametine çıkarsın. Vaktiyle sağlıkla kucaklayalım inşaallahBenim kadar lekelenme yaşayan olmamıştır eminim 8. Haftaya girdik cok şükür benim hala kahverengi lekelenmem devam ediyor inanki kontrole her gittiğimde söylüyorum kahverengi olduğu sürece endiselenme olabilir normal diyo ama içimizde yaşadığımız o korkuyu bizden başka kimse anlayamaz
Çok şükür canım iyiyim bende. Allah razı olsun cümlemizin kini inşallahMerhaba ben iyiyim sen nasılsın hayırlı olsun hamileligin Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinben ağır iş yapmıyorum yukarı uzanma eğilme gibi şeylere dikkat ediyorum beslenmeme dikkat ediyorum ufak yürüyüşlere de başladım kendimi yormadan
Selam canım henüz kesin değil hamileliğim ama bende de prolutex ödem yaptı o da progesteron hormon iğnesiMerhaba kızlar nasılsınız. Hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz. Hareket falan. Bugün göbeğim de ödem oluşmuş enox ve progestan dex kullanıyorum onlar mı yapmıştır sizce
Hayırlısıyla seninde kesinleşir inşallah canımSelam canım henüz kesin değil hamileliğim ama bende de prolutex ödem yaptı o da progesteron hormon iğnesivalla sağlıkla tutunsunlar hiçbiri gözümde değil ben kolonyalı pamuk ile hafif hafif ovalıyorum. Bir yerde okumuştum. Dene istersen canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Allah razı olsun canım rabbim hepimize maddi manevi kolaylıklar versin stres yapma dikkat et dinlen yastik koy uzat ayaklarını bol bol su içAh arkadaşım aynen benimde az önce lutnis vajinal tablet kullanıyorum onunla beraber gelmiş o kadar fazla görünüyor ki içime su serptin. Rabbim de seni selametine çıkarsın. Vaktiyle sağlıkla kucaklayalım inşaallah
Benim önceki transferde abartmıyorum yumurta büyüklüğünde bir beze olduİlk defa şişti bu kadar anlamadım.
Bende yapıyorum iş canım çalışıyorum da korkuyorum Allah korusun yanlış bir hareket yaparım diye.
Merhaba hayırlı olsunn :) Keseyi kaçıncı gün gormustunuz?Ben geldim
7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız.
Bende galiba damara denkk getirdim. Evet ya çok stres yapıyorum. Kötü düşünmiyim diyorum ama elimde değil korkular yiyip bitiriyor. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da hiç önemli değilBenim önceki transferde abartmıyorum yumurta büyüklüğünde bir beze oldudamara denk getirdim
Yavrum dünyaya gelecekse gelir o kadar kasma kendini daha da stres oluyor insan..
Diğerinde pamuklara sardım kendimi 7 haftalık kalbi durdu
İnşalah cnm inşallah.ama korkular bitmiyor bitmeyecek.9 ay da 9 doğuracağız.sonrasında devam edecekBende galiba damara denkk getirdim. Evet ya çok stres yapıyorum. Kötü düşünmiyim diyorum ama elimde değil korkular yiyip bitiriyor. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da hiç önemli değil
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize inşlh4. gunum
ayy canimm benimm rabbimm gonlune gore versin insallah ben inaniyorumm cok guzel olucak hersey duzelcek tamamen icini ferah tut insallah simdi bak masallah hamisliginin tadini cikart senin cocuk rahmini kaziyor iste iyicene yerlesmek icin oyle dusunn tamam miiiBuraya yazdığımdan beri aldığım en güzel mesaj. Rabbim seninde o güzel kalbine gönlüne göre versin. Bende senin için dua edicem müslümanın müslümana duası makbul olurmuş. İnşaallah en kısa zamanda güzel mesajlarla buluşuruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Bu mübarek günlerde yüzümü güldürdün. Allah’ta senin yüzünü güldürsün canım
8. gunde eger tuttuysa yavas yavas cikar canim benimde doktorum catlatma ignesi vurdurdu bana idrara guvenme o yuzden ama kanda kesin net sonuc cikar belki daha erken gunun oldugu icin az cikar ama 9. gununde yaptir ben ilk hamileligimdee 10. gunumxe yaptirmistim 145 falan ciktiKızlar doktor ovitrella vurdu bugün 8.
Gun yumurta çatlatmak için sadece idrarda test yaptım hayalet çizgi çıktı kan da baksam doğru cikarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?