2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çok sağol canım Benim, düşüncelerim çok değişiyor şimdi diyorum kesin tutacak bu sefer inşallah sonra diyorum tutmayacak bence ümıtlenme sen diyorum kendi kendime
Tutacak Allah'ın izni ile sağlıkla ilerleyecek sürecin. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım. Bende de başladı öyle olumsuz düşünceler hemen aklımdan atıyorum hayır pozitif olacak bi kere diyorum. Susturuyırum kafamdaki sesleri. Sende o negatif düşüncelerin konuşmasına asla izin verme. Olacak bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inşallah inşallah inşallah

Kızlar yaa negatif olup regl oldugunu hatırlayan varmı? İki gün önce oldum ama az oluyorum normal mi sizce çok fazla yogun olması gerekmez mi? Bir fikri olan varmı acaba

Kızlar merhaba pozitif görenlere hayırlı olsun :) Ben bu ay donmuş transfer olucam adet günüm gecikti genelde bu adet gecikiyormuş sizde de öyle mi oldu gelmesi için ne yapabilirm
Benimde opudan sonraki adetim 3-4 gün gecikmişti, normalde hep gününde olur. Ben gelmesi için bir şey yapmadım. Sıkıntı stres yapma kendine canım gelir.

İnşallah canım inşallah.Zaman yaklaştıkça insanda değişik düşünceler oluyor, birde önceki denemem çok değişikti düşük olunca şimdi pozitif görsem de hemen Mutlu olamam herhalde.O değilde 12 gün nasıl geçecek, ben Zaten 5.günden evde test yapmaya başlarım kendimi biliyorum sabırsızım

Transfer tarihim : 9 ekim
3. Denemem
5. Gün embriyosu 6ba dondurulmuş transfer

Beklemek çok zor ben evde hiç test yapmadım 10 gün dayandım ama cumartesiden beri psikolojim bozuldu baya.

Ama hemen belli olmayabilir bir iki gün daha mı bekleseydin canım yaaa
canım kafamı vırdum duvarlara,bebeği kızı kocayı geçtim...ilaçsız duran bir meret değil malesef...ama belli yanikısmet inanın öyle yıkılmış falan değilim ctsi veya cuma bi daha bakar kesin sonucu alır siz kardeşlerime duacı olurum

Beklemek çok zor ben evde hiç test yapmadım 10 gün dayandım ama cumartesiden beri psikolojim bozuldu baya.
Ben daha önceki denemelerim de de erkenden yaptım, biliyorum kendimi aynı senin gibi stres yaparım beklersem .En azından negatifse kendimi hazırlıyorum psikolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…