- 13 Ocak 2021
- 137
- 101
- 23
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.821
Hayirli olsun ins.tutunur Rahim kalinligi kaçken transfer günü veriliyor merak ettimKızlar yarın 15.30 da transferim var , o kadar değişik duygular içindeyim ki bu sefer tutacak mı ne olacak bilmiyorum , bir umutluyum bir umutsuzum.Tam da grip olduğum zamana geldi ama yapacak birşey yok iki gündür yemediğim içmediğim kalmadı resmen inşallah yarına daha da iyi olurum, dualarınızı beklerim
Benim adetin 10.günü kontrol vardı o gün rahîm kalınlığı 8 di .1 hafta sonrasına transfer günü verdi doktorumHayirli olsun ins.tutunur Rahim kalinligi kaçken transfer günü veriliyor merak ettim
Bize haber ver canim sımsıkı tutunsunlar kuzumBenim adetin 10.günü kontrol vardı o gün rahîm kalınlığı 8 di .1 hafta sonrasına transfer günü verdi doktorum
İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsinbenim 3.gün dondurulmuş 4 ekim transferi...bugün tahlil verdim ben,mecburen zira,dün komadaydım,küme ağrısı-migren şimşek gibi vurdu...ilaç yok,uyku yok delirmek üzereydim başımı duvarlara vurdum,eşim halime ağladı resmen kimsenin elinden birşey gelmiyor...bugün kan verdim zira en azından boşuna çekmemiş olayım bu acıyı veya negatifse ilacımı alacağım veya serum yaptıracağım...benim gerekçem bu...yoksa beklicektim cumayı...11:30 da çıkacakmış yazarım akibeti burayada...yazık kızıma da eziyet ettim istemeden ona da pişmanım kötü konuştum...ev bok,etraf bok...bitsin bu belirsizlik bir şekilde,zaten aşırı umudum da yok...ama yinede dua edin tabii
Çok sağol canım Benim, düşüncelerim çok değişiyor şimdi diyorum kesin tutacak bu sefer inşallah sonra diyorum tutmayacak bence ümıtlenme sen diyorum kendi kendimeBize haber ver canim sımsıkı tutunsunlar kuzum
sağol kuzum sağ pert bende göz boyunİnşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin
İnşallah canım Benim çok teşekkür ederim, cumartesi akşama kadar annemin evindeyim bakım iyi olacak.Sonra uçakla evime uçuyorum, pazartesi de iş başı inşallah bir sorun olmazsa tabi.Ay inşallah bu sefer hayırlısıyla nasip olur, düşüncesi bile çok güzelCilekkokusuu canım hadi hayırlı olsun. Dualarım seninle çok güzel geçsin transferin. Sağlıkla al gel minnoşlarını. Sonrasında bol bol dinlen. Hiç kötü düşünme. Allahın izniyle çok güzel olacak. 12 gün sonra harika bi değerle karşılaşacaksın.
Bak kendine şunu sole kuzum su an pozitif düşün hiç olumsuz düşünme aklına kötü seler getirme bu benim şuanda da oluo aklımdan atıyorum baska bı şey dusunuorum en güzel günün öyle düşünÇok sağol canım Benim, düşüncelerim çok değişiyor şimdi diyorum kesin tutacak bu sefer inşallah sonra diyorum tutmayacak bence ümıtlenme sen diyorum kendi kendime
Guzel haberler alirsin inşallah canımbenim 3.gün dondurulmuş 4 ekim transferi...bugün tahlil verdim ben,mecburen zira,dün komadaydım,küme ağrısı-migren şimşek gibi vurdu...ilaç yok,uyku yok delirmek üzereydim başımı duvarlara vurdum,eşim halime ağladı resmen kimsenin elinden birşey gelmiyor...bugün kan verdim zira en azından boşuna çekmemiş olayım bu acıyı veya negatifse ilacımı alacağım veya serum yaptıracağım...benim gerekçem bu...yoksa beklicektim cumayı...11:30 da çıkacakmış yazarım akibeti burayada...yazık kızıma da eziyet ettim istemeden ona da pişmanım kötü konuştum...ev bok,etraf bok...bitsin bu belirsizlik bir şekilde,zaten aşırı umudum da yok...ama yinede dua edin tabii
Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırız bu süreciKorkularını çağırma cnm bende boğaz ağrısı ateş burnum akıyor antibiyotik başladım 10 gün fln sonra tahmini transfer biran önce takviye al kendine dikkat et
İnşallah dediğiniz gibi olur benim de. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum o 2 yumurta da kaliteli olsun diye. Beslenmeme çok dikkat ediyorum, yürüyüşler, takviyeler... Bu arada doktor ultrasondan bakınca gonal-f 300 mg düşük kalmış dedi bir de Menopur 75 mg ekledi yanına. Halbuki geçen sefer sadece gonal-f yeterli olmuştu. Bu sefer neden böyle oldu anlamadımHiç moralini bozma hayırlısı olsun o 2 yumurtanda inşallah sağlıklı olur ve birisi sana evlat olarak döner stres yapma benimde 3 tane vardı çok şükür pozitif haber aldım darısı sana inşallah
Maşallah kuzums büyüdü de okullu oldu rabbim hepimizr bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah canımTeşekkür ederim hamdolsun Rabbim bana tattirdigi gibi sizlere de tattırsın inşallah. Büyüdü kızım bu sene anaokuluna başladı çok şükür sağlıklı bir çocuk. Bu cümleleri de hepiniz kurarsınız inşallah. Çok geçmiş olsun sana başın sağolsun. Tabi ki takdir Allah'tan ve bu gayretini de taclandıracaktır bu sefer inşallah. Dualarım sizinle inşallah 4 tane 5. Gün embriyosu çok iyi inşallah sağlıkla tutunurlar sana
Teşekkür ederim hamdolsun Rabbim bana tattirdigi gibi sizlere de tattırsın inşallah. Büyüdü kızım bu sene anaokuluna başladı çok şükür sağlıklı bir çocuk. Bu cümleleri de hepiniz kurarsınız inşallah. Çok geçmiş olsun sana başın sağolsun. Tabi ki takdir Allah'tan ve bu gayretini de taclandıracaktır bu sefer inşallah. Dualarım sizinle inşallah 4 tane 5. Gün embriyosu çok iyi inşallah sağlıkla tutunurlar sana
Evetde bende biran önce olmak istiyorum transfer içinHayırlı olsun tedavin canım sanırım opudan sonraki ayı soruosun olabilio bazen yani tedaviden beri bende hazirandan beri doktorum hangi gün dediyse ozaman geldi benim takibimle olmadı ama ben histereskobi oldum ilaclar felan o yüzden gün bazında gecikmeyi kafana takma ilaçlar düzeni deistirdi bende
Çok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah sürecinCatlak-kurabiye canım benide pozitiflerin içine alabilirsin. Şükürler olsun beta değerim güzel çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?