2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayirli olsun ins.tutunur Rahim kalinligi kaçken transfer günü veriliyor merak ettim

benim 3.gün dondurulmuş 4 ekim transferi...bugün tahlil verdim ben,mecburen zira,dün komadaydım,küme ağrısı-migren şimşek gibi vurdu...ilaç yok,uyku yok delirmek üzereydim başımı duvarlara vurdum,eşim halime ağladı resmen kimsenin elinden birşey gelmiyor...bugün kan verdim zira en azından boşuna çekmemiş olayım bu acıyı veya negatifse ilacımı alacağım veya serum yaptıracağım...benim gerekçem bu...yoksa beklicektim cumayı...11:30 da çıkacakmış yazarım akibeti burayada...yazık kızıma da eziyet ettim istemeden ona da pişmanım kötü konuştum...ev bok,etraf bok...bitsin bu belirsizlik bir şekilde,zaten aşırı umudum da yok...ama yinede dua edin tabii

İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin

İnşallah canım Benim çok teşekkür ederim, cumartesi akşama kadar annemin evindeyim bakım iyi olacak.Sonra uçakla evime uçuyorum, pazartesi de iş başı inşallah bir sorun olmazsa tabi.Ay inşallah bu sefer hayırlısıyla nasip olur, düşüncesi bile çok güzel

Çok sağol canım Benim, düşüncelerim çok değişiyor şimdi diyorum kesin tutacak bu sefer inşallah sonra diyorum tutmayacak bence ümıtlenme sen diyorum kendi kendime
Bak kendine şunu sole kuzum su an pozitif düşün hiç olumsuz düşünme aklına kötü seler getirme bu benim şuanda da oluo aklımdan atıyorum baska bı şey dusunuorum en güzel günün öyle düşün

Guzel haberler alirsin inşallah canım

Hiç moralini bozma hayırlısı olsun o 2 yumurtanda inşallah sağlıklı olur ve birisi sana evlat olarak döner stres yapma benimde 3 tane vardı çok şükür pozitif haber aldım darısı sana inşallah
İnşallah dediğiniz gibi olur benim de. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum o 2 yumurta da kaliteli olsun diye. Beslenmeme çok dikkat ediyorum, yürüyüşler, takviyeler... Bu arada doktor ultrasondan bakınca gonal-f 300 mg düşük kalmış dedi bir de Menopur 75 mg ekledi yanına. Halbuki geçen sefer sadece gonal-f yeterli olmuştu. Bu sefer neden böyle oldu anlamadım Siz hangi dozlarda kullanmıştınız acaba ilaçları?

Maşallah kuzums büyüdü de okullu oldu rabbim hepimizr bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah canım evet 4 embriyo çok iyi neyseki çok şükür bu denemede dondurmaya da kaldı inşallah rabbim kismetimizden eylesin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım

Evetde bende biran önce olmak istiyorum transfer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…