- 10 Temmuz 2020
- 89
- 123
- 23
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.921
Duyulur bence 6+4 de üsten baktı bana hem gördüm hem duydum çok şükürKızlar merhaba ben ayın 1 nde keseyi net bi şekilde gördüm doktor bana 11 den sonra kalp atışı duyulur dedi dedi yarın ayın 13 ü son adet tarihime göre 7+1 ama doktorum üç gün geriden sayıyor yani 6+5 sizde duyulurmu yarın gitsem ?
Evet aynenn oylee. İlk 3 gunu atlatinca normal hayatina donebiliyosun. Calisiyosan ise gidebiliyosun vs. Ben bu sefer daha uzun sure rapor almayi dusunuyorum gerci. Fiziksel olarak yorulmasam bile is yerinde fitil, igne vs zor oluyor sen calisiyor musunKızlar bana İlk 3 gün yat sonrasında normal yaşantına dön tabi kendinizi yormadan ağır kaldırmadan dedi hemşire.İlk 3 günde evde ara ara küçük yürüyüşler yap dedi.
Öğretmenim canım bende cumartesi akşam uçak yolculuğu yapacagım sonrasında pazartesi okula başlayacağım bir şekilde devam edeceğim derslereEvet aynenn oylee. İlk 3 gunu atlatinca normal hayatina donebiliyosun. Calisiyosan ise gidebiliyosun vs. Ben bu sefer daha uzun sure rapor almayi dusunuyorum gerci. Fiziksel olarak yorulmasam bile is yerinde fitil, igne vs zor oluyor sen calisiyor musun
ahh sağolun teşekkür ederim,kendimi kusturmayı denedim ve inanır mısınız azıck gözüm açıldı bilsem daha evvel yapardım,kahve limon içince tabiiRabbim kolaylık versin tabi herkes kendi çektiğini bilir anlıyorum seni İnş pozitif olur senide şaşırtır bizide
Çok şükür Allah bağışlasınDuyulur bence 6+4 de üsten baktı bana hem gördüm hem duydum çok şükür
Ayy inşallah canım ya benden sonra da senİste beklediğim cevap korkuodum hep tamam bende tutabilirim inşallahgüzel güzel dinlen Allah'ın izniyle haber verirsin bize kuzum sırada Catlak-kurabiye var
Gözün aydın canım transfer olmuşun sağlıkla tutunsun inşallahİnşallah canım inşallah.Zaman yaklaştıkça insanda değişik düşünceler oluyor, birde önceki denemem çok değişikti düşük olunca şimdi pozitif görsem de hemen Mutlu olamam herhalde.O değilde 12 gün nasıl geçecek, ben Zaten 5.günden evde test yapmaya başlarım kendimi biliyorum sabırsızım
Insallah canim insallah hadi hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallah canımKızlar ben transferimi oldum yatıyorum şu anda 2 saat kadar yatacakmısım . Doktor yüksek bir gebelik oranı verdi, inşallah hayırlısıyla tutunur ikiside
Netflix den 3 tane dizi indirdim Ankara'ya gelmeden annemlerde wifi yok birazdan izlemeye başlayacağımGözün aydın canım transfer olmuşun sağlıkla tutunsun inşallah
Kız dur hemen test yapmaya başlıcam demişsinbak dizilere başlayalım biz full time
Aa 3 gün mü. Ben ilk gün yatıp sonra yavaş yavaş normal hayatıma dönerim diyordum. Yani yine yatarım ama ara sıra kalkıp ufak ufak yürüyüşler yaparım diye düşünmüştüm. Bakalım bana ne dicekler. Bide duşu ayakta almamız gerekiyormuş sanırımKızlar bana İlk 3 gün yat sonrasında normal yaşantına dön tabi kendinizi yormadan ağır kaldırmadan dedi hemşire.İlk 3 günde evde ara ara küçük yürüyüşler yap dedi.
Evet canım ayakta al ve ılık al ertesi gün alabilirsin dediler bana duş için.Ya her merkez farklı söylüyor ama genelde 5.gün embriyoları transfer günü ve ertesi gün tutunuyormus ilk 2 gün dikkat et sonra norma yaşantına yavaştan dönersinAa 3 gün mü. Ben ilk gün yatıp sonra yavaş yavaş normal hayatıma dönerim diyordum. Yani yine yatarım ama ara sıra kalkıp ufak ufak yürüyüşler yaparım diye düşünmüştüm. Bakalım bana ne dicekler. Bide duşu ayakta almamız gerekiyormuş sanırım
Oo süper squid game dizisini de indirdin miNetflix den 3 tane dizi indirdim Ankara'ya gelmeden annemlerde wifi yok birazdan izlemeye başlayacağımO değilde Benim midem bulanıyor, bu kadar da erken belirti olmaz ki
Tamam canım ona bende öyle yapayım o zamanEvet canım ayakta al ve ılık al ertesi gün alabilirsin dediler bana duş için.Ya her merkez farklı söylüyor ama genelde 5.gün embriyoları transfer günü ve ertesi gün tutunuyormus ilk 2 gün dikkat et sonra norma yaşantına yavaştan dönersin
Ayy ne güzel öyle bir mesaj verseler ya , canım bebıslerOo süper squid game dizisini de indirdin miherkes onu izliyormuş ya
Ohoo bebişlerden mesaj var desene
-Selam anneheyy biz geldikk
Oyy sağlıkla tutunup büyüsünler
Ayy ne güzel baya yatırmışlar bu arada su konusunda bende senin gibi yapcam ya. Yarım litre bana yeter de artar gibi düşünüyorumAyy ne güzel öyle bir mesaj verseler ya , canım bebıslerAynen ilk o diziyi indirdim başlayacağım birazdan , daha hastaneden eve yeni geldik neredeyse 2 buçuk saat yattım hastanede.
Bende hiç belirti yok sadece uyku durumu var. Esnemekten çenem çıkacakÇok şükür Allah bağışlasınİnşallah yarına beni kide duyulur sizinde o sıralar mide bulantınız artmışmıyfı ben gitmişken ilaç yazdirim diyorumda
Ya ben o diziyi gecen gün burda yazdim ama pisman oldum sonradan, acaba izlemeseniz mi onuAyy ne güzel öyle bir mesaj verseler ya , canım bebıslerAynen ilk o diziyi indirdim başlayacağım birazdan , daha hastaneden eve yeni geldik neredeyse 2 buçuk saat yattım hastanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?