2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

aminn aminnnn canim insallah hayirlisi diyelim allahin izniylen rabbim yuzumu guldurur insallah hamileyimdir

Selamlar, 34 yaşındayım, ilk denemem, 4 ekimde transfer oldu, 2 tane iyi kalitede 5.gün embriyosu kondu, bugun dayanamayıp çubuk test yaptım çift çizgi çıktı, progestan fitil kullanıyorum sonucu etkiler mi bilmiyorum yarin kan testi yapılacak hayırlısı inşallah, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum..

İnşaallah canım inşaallah öyledir Aminnn Rabbim yardımcımız olsun bu zorlu süreçte çok amin
canimm merhaba ne yaptinn nasilsin merak ettim seniii bu arada bisi sorucam sana ben bugun 6. gunum erken gebelik testiyle yaptim 2. silik cizgiyi gordum fakat normal gebelik testlerimde asiri asiri silik kor olursun gorurken yani o derece borde ben catlatma ignesi kullandim yaniltici payi cok var yani o yuzden guvenmiyorum vallahi icim daraliyor ya
sana sey sorucam sen testi atmitin ya hani buraya o testleri neyle yaptin yani erken gebelik mi yoksa normal mi

Belirti falan arama canım. Bendede hiçbişey olmadı ara ara adet sancısı gibi okadar. Oysaki 3. Günden beri idrar testinde öğrenmiştim
Ya ne kadar erken ogrenmissin
Belirti arama canım belirti olmayadabilir bunları kafana takıp kendini strese sokma olurmu
Hic belirtim olmadi diyenlerde var ama insan bi belirti ariyor. Bugun surekli carpintim var stresten heralde

Benimde transferin 5. Günü hiçbir belirtim yok erken test yapmaktan da korkuyorum
Ben zaten erken yapmam. Gununu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…