• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar ben Tranferden 5 gün önce oksapar a başladım, o zamana kadar Aspirin kullanıyordum onu da kestirdiler artık Aspirin kullanmayacakmısım oksapar a devam edecekmısım ,Ama diğerinde kullanmıştım sonra lekelenme olunca kesmislerdi aspirini , bende hafif düzeyde pıhtılaşma var şimdi aklıma o takıldı Aspirin içsem mi içmesem mi bilemedim

Kizlar bende bugun opu oldum evdeyim dinleniyorum☺️Pazartesi kontrolde 3 tane yumurta guzel buyumus denmisti ama bugun 11 tane yumurta toplanmis 9 tanesi guzel buyumus..cumartesi gunu arayip pazartesi gunu transfer icin saat kacta gidelim diye bilgi alicaz inseallah..😍
Oo sağlıkla döllensinler inşallah istenilen kaliteye ulaşır hepsi😍😍 sonra sağlıkla tutunsun sana🥰🥰

Kizlar bende bugun opu oldum evdeyim dinleniyorum☺️Pazartesi kontrolde 3 tane yumurta guzel buyumus denmisti ama bugun 11 tane yumurta toplanmis 9 tanesi guzel buyumus..cumartesi gunu arayip pazartesi gunu transfer icin saat kacta gidelim diye bilgi alicaz inseallah..😍
Sen taze transferi mi olacaksın hangi ilaçları verdiler sana

Kızlar ben Tranferden 5 gün önce oksapar a başladım, o zamana kadar Aspirin kullanıyordum onu da kestirdiler artık Aspirin kullanmayacakmısım oksapar a devam edecekmısım ,Ama diğerinde kullanmıştım sonra lekelenme olunca kesmislerdi aspirini , bende hafif düzeyde pıhtılaşma var şimdi aklıma o takıldı Aspirin içsem mi içmesem mi bilemedim
Bilemedim canım ama doktorun önerdiği şekilde devam et istersen. İkisi ağır geleceği için bıraktırmıştır belki.

Transfer oldum canım geldim odaya şimdi 😍 aynen parfüm sıkmadım. 😍
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Aldın bebelerini dinlen 🥰🥰bol bol sırt üstü iyi herhalde tecrubeliler bilir 😍 nasi geçti hayırlı haberler verirsin inşallah kuzum🤲🤲

Aldın bebelerini dinlen 🥰🥰bol bol sırt üstü iyi herhalde tecrubeliler bilir 😍 nasi geçti hayırlı haberler verirsin inşallah kuzum🤲🤲
Haha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdum🤣🤣 hemşire içten içe baya sinir olmuştur bana 🤭🤭
Bu arada tek embriyo 😍🐣

Bilemedim canım ama doktorun önerdiği şekilde devam et istersen. İkisi ağır geleceği için bıraktırmıştır belki.
Bende öyle düşündüm canım, dosyamda herşey yazıyor çünkü ona göre ayarlama yapmışlardır diye düşündüm.Ama baktım burada hem Aspirin hem iğne kullananlar varmış benim genlerimde pıhtılaşma olup.Ama mesela benim genetik doktoru bunlar düşük yapmaz demişti , tüp bebek doktorum da aynısını demişti çok ciddi bir pıhtılaşma değil demişti.Daha öncede düşük olunca işte insanın aklına herşey geliyor.Eger gebelik olursa bir hematoloji den randevu alayım, görüş alayım diyorum

Haha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdum🤣🤣 hemşire içten içe baya sinir olmuştur bana 🤭🤭
Bu arada tek embriyo 😍🐣
Yaa sen ne ara oldun, Allah seni ben sen daha olmadın sanıyordum 😂Yaa ne güzel bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah 🤗

Back
X