2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım ben be diğerinde be de şimdikinde kanama veya lekelenme yaşamadım.
Ama arkadaşlardan çok yaşayan olmuştu.
Korkulacak bir şey değilmiş.
Doktorunu haberdar et muhakkak.
Çünkü ilk etapta kan sulandırıcıyı kesiyorlar.
Bir de ayaklarının altına yastık koyuyorlardı yatarken, onu yapabilirsin.
Sıcak su torbası kullanma sakın, doktor bi arkadaşa kızmıştı kanamayı arttırıyor diye.
Bir de bol su iç, rahim kasılmalarını azaltıyormuş su.
Bildiklerim bu kadar.

Evet bende öncekinde lekelenme yaşamıştım, tutmuştu, Büyük ihtimalle yerleşme kanaması hayırlı Olsun şimdiden , zaten test de bariz pozitif, bebiş ben burdayım diyor
Öyle mi inşallah 4 ay önce 9 haftalık hamileydim bebegin kalbi durdu kendiliğinden kalmıştım ondada yaşadım yerleşme kanaması bnde öyle düşündüm ama işte kanda görünce daha rahatlıcak gibiyim Rabbim sizede nasip etsin Allahimmm isteyen hasretiyle yanan herkese

Amin canım inşallah bende Ocak sonunda 8 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum, yine tüp bebekti İnşallah bu sefer sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize

Evet hep ayaklarımı dikip yatıyorum birde ben resmen donuyorum ayaklarım hiç ısınmıyor özellikle adet ağrılarım çok oldu zaten suyu 4 5 gündür çok içemiyorum midem almıyor Çok sağol.bilgilerin için canım

Ay harika değil mi?
Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin pirinç tanelerimizin.

Merhabalar

Benim de sorum olacak bilen yaşayan yada duyan varsa bilgilerinizi beklerim.

Şu an 7 haftadayiz kalp atışını gördük. 15 gün önce yoğun kanamam olmuştu ama içerde kanama alanı yoktu neyse kese gelişti falan bebegi gördük kalbi duyduk. Dün sabah baz biraz kanamam oldu. Dr gittik kese etrafı kanama alanı olmuş bebek yine sağlam kalbi atıyor ama kese küçülmüş biraz dedi bol bom su ve ve 10 gün rapor verdi sadece yaticaksin dedi doktorum. İnsallah bişey olmayacak cumartesi tekrar gel bakalım yine dedi. Sonra rapor icin devlet Hastanesi'ne gittim doktorumun SGK anlaşması olmadığından raporu SGK anlaşmalı olan yerler yazıyormuş devlet hastanesindeki doktor empati yoksunu raporu yazıyım ama bu düşer duscekse düşer zaten dedi tüm moralimi bozdu. Zaten bu 5. Deneme daha önce 2 tedavi olumsuzdu. 1tedavi düşük 1 tedavi de kalbi durdu 2 kere kürtaj oldum Böyle yaşayan bilen duyan varmı aranızda.

Amin canım inşallah bende Ocak sonunda 8 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum, yine tüp bebekti İnşallah bu sefer sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
İnşallah canım 13 yıllık evliyim ben 1 yıllık evliyken hamile kaldım 26 haftalık ölü doğum oldu sonrası asilamalar polip ameliyatları tüp bebekler 2 tüp bebegim tuttu kimyasal oldu bu 5.denememde heyetten geçtikten sonra sülük ve hacamat yaptırmıştım sürpriz oldu bize mucize gibi hamile kaldım sonrası kürtajda servikal yetmezlik olduğunu öğrendim şimdi gebe kalırsam dikiş atilacakmis . İnsallahh bu kez mesleğine kavuşursun canım

Rica ederim canım.
Ben de Mayıs ayında 9 haftalık kaybettim bebeğimi. Kalbi durdu.
Şimdi transferin 17.günü.
19.gün kontrolüm var, kese görmeye gidicez inşallah.

Canımm inşallah hiçbir şey olmayacak kendini ferah tut zor biliyorum ama şuan stres olmamam lazım Allah'ın izniyle bu kez sağlıkla kucağına alacağım diye olumlama yap sürekli ve hareketlerine dikkat et bol bol dinlen

iste sende

16 haftalik olacaktı birde meleğine olacaktı telefon sağolsun otomatik seçmiş

Rica ederim canım.
Ben de Mayıs ayında 9 haftalık kaybettim bebeğimi. Kalbi durdu.
Şimdi transferin 17.günü.
19.gün kontrolüm var, kese görmeye gidicez inşallah.
Yaa benimde Mayıs ayıydı 20 Mayıs
Umudun olan mucizen için çok sevindim bu kez sağlıkla olacak inşallah

Maşallah 13 yıl dile kolay , çok sabretmısşın çok şeyler yaşamısşın . Rabbim Sabrının karşılığını verecektir inşallah.Ben 3 yıllık evliyim 1 yıldır tedaviyle uğraşıyorum bu 3 . denemem ben kendime yoruldum diyorum seni görünce benim ki hiç birşeymis

İnşallah canım rapor aldım yatıyorum evde sadece tuvalete kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…