- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.161
İnşallah canım Allah razı olsunCanımmCatlak-kurabiye bebişin sağlıkla tutunsun güzelce inşallah
Hayırlı olsun cnm ins.simsiki tutunur sağlıkla kucağına alirsinEvet canim taze transfer olacak iki tane fitil verdiler biri progesteron digeri de crinon jel bir de sabah aksam bi tane antibiyotik var
Canım bu yolda olan herkes eminim çok yorulmuştur çok acılar çektim anlatmaya kalksam.vakit yetmez satırlar yetmez ama bıkmadım usanmadim meleğime kavuşmak için her seferinde Ya Allah dedim eşim hep yeter artık yipraniyorsun hep sana oluyor dese de bu kez olacak diye başladım tüm tedavilere insallah bu kez kavuştuk Rabbimin izniyleMaşallah 13 yıl dile kolay , çok sabretmısşın çok şeyler yaşamısşın . Rabbim Sabrının karşılığını verecektir inşallah.Ben 3 yıllık evliyim 1 yıldır tedaviyle uğraşıyorum bu 3 . denemem ben kendime yoruldum diyorum seni görünce benim ki hiç birşeymis
Aynen canım dediğin gibi bizim rahat etmemiz için diyorlar. Şimdi doktor da hemşire de aynı şeyi söyledi. Çok korunaklı bir yerde dedi o kadar kırılgan değil dedi ama dikkat etmek lazım uzanmıcaz ağır kaldırmıcaz vsGit canım.Zaten bunların hiç bir bilimsel açıklaması yok , bazı yerlerde Tranferden sonra direk ayağa kaldırılıyor.Bencw hastanın içi psikolojik olarak rahat etsin diye bizi yatırıyorlar
Bol bol İnşirah süresi okursan ya da dinlersen seni çok rahatlatacaktır güzel şeylere odaklan canım kötüyü hiç düşünme Rabbim sağlıkla nasip etsin mucizeniİnşallah canım rapor aldım yatıyorum evde sadece tuvalete kalkıyorum
Hahah yakında doktorların yanında staja başlayacak potansiyele geldikBenim reglinin on.gunu 4 e çıkardı ama ben bı hafta var kalınlıkta iyi deilmis ya ne bilem uzman doktor olcaz valla yakında
Aynen canım onlara dikkat etsek yeterli bence deAynen canım dediğin gibi bizim rahat etmemiz için diyorlar. Şimdi doktor da hemşire de aynı şeyi söyledi. Çok korunaklı bir yerde dedi o kadar kırılgan değil dedi ama dikkat etmek lazım uzanmıcaz ağır kaldırmıcaz vs
Allah razı olsun canım inşallahAy hadi hayirli olsun canim sıkısıkı tutunsunlar sana
İnşallah inşallah yaAy harika değil mi?
Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin pirinç tanelerimizin.
Ben onlarla konusmaya başlamıştım özellikle her ezan okunduğunda karnımı açıp ellerimi koyup dua ediyodum ve hep böyle yaparak konusuyodum. Elimin sıcaklığını varlığımı hissetsinler diye.İnşallah canım Allah razı olsun
Kafamda deli sorular şuan napıyor acabaçocuğu ordan oraya koydular bi şaşırmıştır. Off gene neredeyim bu defa almayım bari kardeşim falan diyordur hahaha
Aleykum selam canim masaallah gozun aydin hayirli olsun Ne zaman kan testi vermeye gidiceksin ay cok heyecanliS.aleyküm arkadaşlar Rabbim evvela hepimize sağlıkla mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah
32 yaşındayım 4 Ekim 5.deneme 3.gün embriyosu 8.gün açık kırmızıdan pembeye sonra kahverengiye dönen lekeleme yaşadım dün sabah saat 4 de test yaptım ilk çok silik bir çizgi gördüm yarım saat sonrasına biraz daha koyuydu test günüm yarınTestin fotosu aşağıda benim gibi lekelenme görüp silik çizgi görüp pozitif alan var mı?
Yarın canım evet hemde nasılAleykum selam canim masaallah gozun aydin hayirli olsun Ne zaman kan testi vermeye gidiceksin ay cok heyecanli
Hayırlı olsun canımTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Canim olunsMerhabalar
Benim de sorum olacak bilen yaşayan yada duyan varsa bilgilerinizi beklerim.
Şu an 7 haftadayiz kalp atışını gördük. 15 gün önce yoğun kanamam olmuştu ama içerde kanama alanı yoktu neyse kese gelişti falan bebegi gördük kalbi duyduk. Dün sabah baz biraz kanamam oldu. Dr gittik kese etrafı kanama alanı olmuş bebek yine sağlam kalbi atıyor ama kese küçülmüş biraz dedi bol bom su ve ve 10 gün rapor verdi sadece yaticaksin dedi doktorum. İnsallah bişey olmayacak cumartesi tekrar gel bakalım yine dedi. Sonra rapor icin devlet Hastanesi'ne gittim doktorumun SGK anlaşması olmadığından raporu SGK anlaşmalı olan yerler yazıyormuş devlet hastanesindeki doktor empati yoksunu raporu yazıyım ama bu düşer duscekse düşer zaten dedi tüm moralimi bozdu. Zaten bu 5. Deneme daha önce 2 tedavi olumsuzdu. 1tedavi düşük 1 tedavi de kalbi durdu 2 kere kürtaj oldum Böyle yaşayan bilen duyan varmı aranızda.
ay hadi Rabbim yardimcin olsun guzel sonuclarla buraya yazarsin biiznillahYarın canım evet hemde nasıl
Amin ecmain canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursunHayırlı olsun cnm ins.simsiki tutunur sağlıkla kucağına alirsin
Canim hadi insalalh bebisin sana sakız olsun yapışsınTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
İnşallah canım hepimizin inşallahCanim oluns
ay hadi Rabbim yardimcin olsun guzel sonuclarla buraya yazarsin biiznillah
Aynen bende öyle düşünüyorum arada küçük yürüyüşler yaparım doktorda dedi aynısını sürekli yatamanı gerektirecek bir durum yok dedi 2 3 gün dinlenip sonra günlük yaşantıma devam edebilirmişimBen onlarla konusmaya başlamıştım özellikle her ezan okunduğunda karnımı açıp ellerimi koyup dua ediyodum ve hep böyle yaparak konusuyodum. Elimin sıcaklığını varlığımı hissetsinler diye.
Bide ananas yedim hergün 1 yuvarlak dilim. Kavrulmuş kuruyemiş ve kabak çekirdeği yedim hergün. Onun dışında ev işi yapmadım ama oğlum ishal kusma olmuştu hastanede kucağımdaydı hep yani kendini çok kasma devamlı küçük adımlarla yürüyüş yap muhakkak temiz hava inanılmaz iyi gelicek
Hayırlı olsun canımgüzel haberlerini bekliyoruz.
Allah razı olsun kızlar inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelimCanim hadi insalalh bebisin sana sakız olsun yapışsıngüzel haberler vermen duasi ile canim hayirli olsun
Oğlumda yazmıştım bu kimvurduya geldi kıyamam yaAynen bende öyle düşünüyorum arada küçük yürüyüşler yaparım doktorda dedi aynısını sürekli yatamanı gerektirecek bir durum yok dedi 2 3 gün dinlenip sonra günlük yaşantıma devam edebilirmişim
Evet ya konuşma işi çok güzelben hele bi şoku atlatayım da başlarım hatta defterim vardı ona yazcam
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla mucizelerimize kavuşalım inşallah.Yaa benimde Mayıs ayıydı 20 Mayıs
Umudun olan mucizen için çok sevindim bu kez sağlıkla olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?