2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sen naptın canım kendi heycanimzdan seni soramdik kuzum
12.gün 1043’tü değerim.
14.gün 1700’dü.
16.gün de 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Harika bir artış değil, çift transferdi ya, belki biri sonradan atılmıştır. Bilmiyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Dua et canım olur mu?
Cumartesi saat 4’te kese kontrolüne gidicez, şimdilik evde dinleniyorum.

Ederim canım allahim güzel haberler duymayı nasip etsin bence ikiside annesine sımsıkı tutunmuş bı yerde okumuştum böle iki katı artmamis sonra iki bebeğiyle devam hayırlısı ni versin canim benim bu defa kucağına nasip etsin Allah'ım sen dinlen pozitif seler düşün bebeklerin hisseder haber ver bizede kuzum

Amiiiiiiiin canım.
Ne güzel şeyler söyledin, içim ferahladı resmen.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.
Cumartesi kontrolden çıkınca haber ederim.

Merhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda büyümüş bebeğim ❤ tam 9 haftalığız 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 3 hafta sonra da ikili test için gidicem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Rica ederim canım.
Ben de Mayıs ayında 9 haftalık kaybettim bebeğimi. Kalbi durdu.
Şimdi transferin 17.günü.
19.gün kontrolüm var, kese görmeye gidicez inşallah.
Bu kayıplardan sonra hepimizde bi endişe var di mi kızlar ya düşünmemeye çalışıyorum ama bazen baya düşüyo modum.

Canimm harika haber gözün aydın kuzum sağ salim kucağına nasip etsin Allah'ım

Transfer oldum canım geldim odaya şimdi aynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
CANIM gözün aydın hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah güzel haberi alırız ayyy başlasın heyecanlı süreç

Bu kayıplardan sonra hepimizde bi endişe var di mi kızlar ya düşünmemeye çalışıyorum ama bazen baya düşüyo modum.
Benim kaybın olmadan 8 yılda hep testler negatif az önce hıçkırarak ağladım diorum yapma güzel seler olcak transfere az kaldı ama Allah'ım isteyen herkese aratmadan kucağına alsın inşallah

Valla ben ilk günden beri hiç durmadım galiba ya Ertesi gün uçakla eve döndüm. Havaalanından ev 1 saat. Ertesi gün yeniden havaalanına gittik eşimle, 2 senedir görmediğim yeğenim geldi. Onları aldık. Ertesi gün deniz kıyısına gittik ufaklık (yeğenim) oynasın diye. Denize gitmedim ama tüm gün ordaydım. Sonraki günlerde de gezdim tozdum. (Güya bu hafta izinliyim ) Hiç evde durmadım. Hatta başhemşire aradı nasıl gidiyor diye sormak için. Valla dedim hiç evde kalmadım. Geziyorum sürekli. En güzeli dedi. Yorgun hissedersen dinlen yeter, normal hayatına devam et strese girme dedi. Ben de aldım gazı devam ediyorum hafif mide bulantılarım var, onu da takmıyorum.

Yaaaaaaa maşallah canımcığım.
Harika bir haber bu.
Bebişe de maşallah.

Oo maşallah canım en iyisi ne güzel stresten uzak duruyorsun zaten en önemlisi o stres senin test günü ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…