- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.181
Sımsıkı tutunsun sana bebeğin canımHaha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdumhemşire içten içe baya sinir olmuştur bana
Bu arada tek embriyo
Valla ne hissettiğini gayet iyi biliyorsun bence.İnşallah inşallah yavalla benim kafa dondu gibi tam ne hissettiğimi bilmiyorum ama şey gibi bayram sabahı uyanan çocuklar gibiyim galiba
Sen naptın canım kendi heycanimzdan seni soramdik kuzumİnşallah canım, hepimiz sağlıkla mucizelerimize kavuşalım inşallah.
12.gün 1043’tü değerim.Sen naptın canım kendi heycanimzdan seni soramdik kuzum
Ederim canım allahim güzel haberler duymayı nasip etsin bence ikiside annesine sımsıkı tutunmuş bı yerde okumuştum böle iki katı artmamis sonra iki bebeğiyle devam hayırlısı ni versin canim benim bu defa kucağına nasip etsin Allah'ım sen dinlen pozitif seler düşün bebeklerin hisseder haber ver bizede kuzum12.gün 1043’tü değerim.
14.gün 1700’dü.
16.gün de 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Harika bir artış değil, çift transferdi ya, belki biri sonradan atılmıştır. Bilmiyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Dua et canım olur mu?
Cumartesi saat 4’te kese kontrolüne gidicez, şimdilik evde dinleniyorum.
Amiiiiiiiin canım.Ederim canım allahim güzel haberler duymayı nasip etsin bence ikiside annesine sımsıkı tutunmuş bı yerde okumuştum böle iki katı artmamis sonra iki bebeğiyle devam hayırlısı ni versin canim benim bu defa kucağına nasip etsin Allah'ım sen dinlen pozitif seler düşün bebeklerin hisseder haber ver bizede kuzum
Bende de olmadı canım lekelenme hayırlı haberi alırsın inşallahKızlar pozitif alan herkeste lekelenme oldu mu yabende hiç olmadı 10. Günüm bugün 2 gün kaldı test günüme
Benim daha önceki transferim pozitifti ve hiç lekelenme kanama vs olmadı cnm. Kafanı takma bunaKızlar pozitif alan herkeste lekelenme oldu mu yabende hiç olmadı 10. Günüm bugün 2 gün kaldı test günüme
Bu kayıplardan sonra hepimizde bi endişe var di mi kızlar yaRica ederim canım.
Ben de Mayıs ayında 9 haftalık kaybettim bebeğimi. Kalbi durdu.
Şimdi transferin 17.günü.
19.gün kontrolüm var, kese görmeye gidicez inşallah.
Canimm harika haber gözün aydın kuzumMerhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda büyümüş bebeğim ❤ tam 9 haftalığız 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 3 hafta sonra da ikili test için gidicem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
CANIM gözün aydın hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah güzel haberi alırız ayyy başlasın heyecanlı süreçTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Benim kaybın olmadan 8 yılda hep testler negatif az önce hıçkırarak ağladım diorum yapma güzel seler olcak transfere az kaldı ama Allah'ım isteyen herkese aratmadan kucağına alsın inşallahBu kayıplardan sonra hepimizde bi endişe var di mi kızlar yadüşünmemeye çalışıyorum ama bazen baya düşüyo modum.
Sağol canım benim Aminn darısı tüm bekleyenlereCanimm harika haber gözün aydın kuzumsağ salim kucağına nasip etsin Allah'ım
Hamisler bol dua edin bize hamilelerin duasi kabul olurmuşSağol canım benim Aminn darısı tüm bekleyenleresizden de güzel haberleri alıcaz inşallah ❤❤
Sımsıkı tutunsun sana bebeğin canım
Allah razı olsun kızlar inşallah tutunuyordurCANIM gözün aydın hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah güzel haberi alırız ayyy başlasın heyecanlı süreç
Valla ben ilk günden beri hiç durmadım galiba yaAynen canım dediğin gibi bizim rahat etmemiz için diyorlar. Şimdi doktor da hemşire de aynı şeyi söyledi. Çok korunaklı bir yerde dedi o kadar kırılgan değil dedi ama dikkat etmek lazım uzanmıcaz ağır kaldırmıcaz vs
Aynen canım. Maalesef oluyo işte arada hepimize.Bu kayıplardan sonra hepimizde bi endişe var di mi kızlar yadüşünmemeye çalışıyorum ama bazen baya düşüyo modum.
Yaaaaaaa maşallah canımcığım.Merhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda büyümüş bebeğim ❤ tam 9 haftalığız 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 3 hafta sonra da ikili test için gidicem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Oo maşallah canımValla ben ilk günden beri hiç durmadım galiba yaErtesi gün uçakla eve döndüm. Havaalanından ev 1 saat. Ertesi gün yeniden havaalanına gittik eşimle, 2 senedir görmediğim yeğenim geldi. Onları aldık. Ertesi gün deniz kıyısına gittik ufaklık (yeğenim) oynasın diye. Denize gitmedim ama tüm gün ordaydım. Sonraki günlerde de gezdim tozdum. (Güya bu hafta izinliyim ) Hiç evde durmadım. Hatta başhemşire aradı nasıl gidiyor diye sormak için. Valla dedim hiç evde kalmadım. Geziyorum sürekli. En güzeli dedi. Yorgun hissedersen dinlen yeter, normal hayatına devam et strese girme dedi. Ben de aldım gazı devam ediyorum hafif mide bulantılarım var, onu da takmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?