- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.361
Sonunda geçmiş canım etkisi, bakalım artık testler doğru gösterir pazartesi yapmaya başlarımOo 11 gün ise etkisi geçmiş olabilir. Gerçi normalde 12 ama bol su içtin bu dönemde belki çabuk atmışsındır hadi bakalım sonuç ne olacak
canim benim icini rahat tut benimde oyle oldu ilk hamileligimde hic bir belirti bisi yoktu ne yerlesme ne boyle agrilar falan gayet normaldim hatta bi arkadasimda ayni sekilde kizin 1 kere bile midesi falan bulanmadi 7 ayina giricek yani dusunHerkese merhabaBen hcg de pozitifi gördüm 3 kez yaptırdım ve 2 kat artmaya devam etdi. En son ayın 9da tahlil yaptırdım.Ne tahlilden önce ne de sonra şimdiye kadar hiç bir belirtim olmadı Bu beni korkutuyor. Bebek tutunmamış ola bilir mi? Kese görünmeyebilir mi?Doktorum ultrason tarihini biraz geç bir tarihe verdi Ayın 18ne kadar düşünmekden çıldırabilirim. Hiç belirtisi olmayıp kese gören hamileliyi devam edenler var mı?
Aynen canım pazartesi de inşallah o ikinci çizgi orada olurSonunda geçmiş canım etkisi, bakalım artık testler doğru gösterir pazartesi yapmaya başlarım
Bir tık daha koyu çıktıysa beta artışı var demek ki canımkizlar size bisi sorucamm simdi bi yardimci olursanizz cok sevinirim transferim ayin 7. de oldu 7. sonra 10. sonra ayin 13 de en son carb gunu yani 3te 1 ri olacak sekilde ovitralle vurdurdu doktor suan 8. gunum benim dun test yaltim 2. cizgi cikti zaten catlatma ignesinden sebeb cikiyor bugunde yaptim 1tik daha koyusu cikti hatta 3 farkli markada yapuyorumhepsinin ilerleyisine bakmak icin yani simdi sorum su bu catlatma ignesinden sonra acaba diyorum hamileysem kendiligindende extra artar dimi yoksa acaba hamile degilsem azalmasi lazim 2. cizgi daha z cikmasi lazim dimi ay sorabildim mi sorumu hic bilmiyorum ya ayy bisiler yazin lutfenn
İnşallah canım inşallahAynen canım pazartesi de inşallah o ikinci çizgi orada olur
Canım koyulaşma varsa büyük ihtimalle bebistendır zaten artık bebekte çoktan beta salgılama ya başlamıştırkizlar size bisi sorucamm simdi bi yardimci olursanizz cok sevinirim transferim ayin 7. de oldu 7. sonra 10. sonra ayin 13 de en son carb gunu yani 3te 1 ri olacak sekilde ovitralle vurdurdu doktor suan 8. gunum benim dun test yaltim 2. cizgi cikti zaten catlatma ignesinden sebeb cikiyor bugunde yaptim 1tik daha koyusu cikti hatta 3 farkli markada yapuyorumhepsinin ilerleyisine bakmak icin yani simdi sorum su bu catlatma ignesinden sonra acaba diyorum hamileysem kendiligindende extra artar dimi yoksa acaba hamile degilsem azalmasi lazim 2. cizgi daha z cikmasi lazim dimi ay sorabildim mi sorumu hic bilmiyorum ya ayy bisiler yazin lutfenn
ay insallah ya insallahh yarinda yapicam artmaya devam ederse yani icim rahat edecek off valla ne stres ya boyle bisi yokBir tık daha koyu çıktıysa beta artışı var demek ki canıminşallah bebişin oradadır gönlünü ferah tut
ayy insallah insallah su igne olmasa direk diycemde am igne oldugu icin asiri beni yaniltiyor kafami karistiriyorCanım koyulaşma varsa büyük ihtimalle bebistendır zaten artık bebekte çoktan beta salgılama ya başlamıştır
Tahmin edebiliyorum o stresi canım ama inşallah güzel haberler gelecekay insallah ya insallahh yarinda yapicam artmaya devam ederse yani icim rahat edecek off valla ne stres ya boyle bisi yok
Bak Bende Tranferden 1 hafta önce tam doz ovitrelle yapmıştım.Daha dün yaptım test silik çıktı dün baya su içtim bu sabah silik bile değil bembeyaz di testim . Bugün transferimin 3.günü oradan tahmin et sende . Ovitrelle 11.gün Benim idrarda gitmiştiayy insallah insallah su igne olmasa direk diycemde am igne oldugu icin asiri beni yaniltiyor kafami karistiriyor
ayyy dilerim allahtan rabbim hepimixin yuzunu guldursun bu mubarek ayin yuzu suyu hurmuneTahmin edebiliyorum o stresi canım ama inşallah güzel haberler gelecek
ozmani zaten benim bu kdar cikmasi normal belkide hamile degilim aslinda taamen igneden dolayi oluyor hersey artik yapacak birsey yok az kaldi zaten ama nblm icim icimi yiyor isteBak Bende Tranferden 1 hafta önce tam doz ovitrelle yapmıştım.Daha dün yaptım test silik çıktı dün baya su içtim bu sabah silik bile değil bembeyaz di testim . Bugün transferimin 3.günü oradan tahmin et sende . Ovitrelle 11.gün Benim idrarda gitmişti
Ben doktoruma sormuştum ciddi ayak ağrım var diye. Progestan fitil yapar dedi.E
Evet canım hem fitil hem iğne kullanıyorum
Tebrik ederim, ne güzel! Sağlıkla devam etsin canımRabbime sonsuz hamdü senalar olsun sonucumu aldım çok şükür mucizem benimleRabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler nasip etsin kardeşler
Canım yarın tekrar yap koyulaşır inşallah bence senin varozmani zaten benim bu kdar cikmasi normal belkide hamile degilim aslinda taamen igneden dolayi oluyor hersey artik yapacak birsey yok az kaldi zaten ama nblm icim icimi yiyor iste
Ya ayak ağrısı olsa birde ayaklarım donuyor ResmenBen doktoruma sormuştum ciddi ayak ağrım var diye. Progestan fitil yapar dedi.
Sağlıkla kavuşmak da nasip olsun inşRabbime sonsuz hamdü senalar olsun sonucumu aldım çok şükür mucizem benimleRabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler nasip etsin kardeşler
Aminn canım hepimiz için inşallahTebrik ederim, ne güzel! Sağlıkla devam etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?