- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.381
Aminnnn canım hepimiz için inşallahSağlıkla kavuşmak da nasip olsun inştebrikler
insallah dedigin dogrudur insallahhhhh cenabi rabbim islerimizi kolaylastrsinn aynen test gunume kadar yapacam bakalim gidisat nasil olucak yaCanım yarın tekrar yap koyulaşır inşallah bence senin var
ayy canim benim tebrik ediyorumm seniii gozun aydin allahim devaminida getirsin insallahhhRabbime sonsuz hamdü senalar olsun sonucumu aldım çok şükür mucizem benimleRabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler nasip etsin kardeşler
Çok şükür canım gözün aydın sağ salim kucağına almayı da nasip etsin RabbimRabbime sonsuz hamdü senalar olsun sonucumu aldım çok şükür mucizem benimleRabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler nasip etsin kardeşler
Aminnnn canımm çok teşekkür ederimayy canim benim tebrik ediyorumm seniii gozun aydin allahim devaminida getirsin insallahhh
Aminn canimmmm çok sağol en yakın zamanda sende güzel haberler alÇok şükür canım gözün aydın sağ salim kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Ben sana yazayım diye takvime bakmaya gitmiştim sabah. Sonra da unutmuşum canım ya kusura bakmaBilgi sahibi olan hanımlar ben opudan sonra dün hasta oldum yani ayın 14nde diğer adetimde mi yine 14 gibi olacak acaba yoksa normalde 25 gibi oluyordum çünkü
İnşallah canım inşallahAminn canimmmm çok sağol en yakın zamanda sende güzel haberler al
Tamam canım çok sağolBen sana yazayım diye takvime bakmaya gitmiştim sabah. Sonra da unutmuşum canım ya kusura bakma
Benimki opudan sonra 2. Adette normal gününde gelmiş canım
insallah canim sımsıki tutunsunlar sana insallahhhhhKızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Canım benim ayaklarım resmen buz tuttu isitamadim hiçKızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Ağzından bal damlıyorCanım benim ayaklarım resmen buz tuttu isitamadim hiç
Bende öyle diyorum 9 ay bulantısına , ağrısına razıyım yeter ki sağlıkla kucağımıza alalıminsallah canim sımsıki tutunsunlar sana insallahhhhh
ya ben artik valla diyorumki yeterki hayirlisiylan kalayim.yrminlen 9 ay boyunca yatayim nblm midem bulnsin herseye raziyim ya yeterki tutsun artik o derceyim
Cok şükür canım hayırlı olsun gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahRabbime sonsuz hamdü senalar olsun sonucumu aldım çok şükür mucizem benimleRabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler nasip etsin kardeşler
Bu arada profildeki senin oğlan mıTamam canım çok sağol
Yok nerde o günlerrr hiç bebişim yok benim tüp bebekle olacak inşallahBu arada profildeki senin oğlan mı
Ben eve gelince rahatladım ya. Otelde çok sıkılmıştımAğzından bal damlıyorAy su günler geçse de bir an önce test yapsam ya , zaman geçmiyor vallahi
Hava sıcak olmasına rağmen arada benim ayaklarımda üşümüştü çorap giymeme rağmenKızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Olur inşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahYok nerde o günlerrr hiç bebişim yok benim tüp bebekle olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?