2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bilgi sahibi olan hanımlar ben opudan sonra dün hasta oldum yani ayın 14nde diğer adetimde mi yine 14 gibi olacak acaba yoksa normalde 25 gibi oluyordum çünkü
Ben sana yazayım diye takvime bakmaya gitmiştim sabah. Sonra da unutmuşum canım ya kusura bakma
Benimki opudan sonra 2. Adette normal gününde gelmiş canım

Kızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
insallah canim sımsıki tutunsunlar sana insallahhhhh
ya ben artik valla diyorumki yeterki hayirlisiylan kalayim.yrminlen 9 ay boyunca yatayim nblm midem bulnsin herseye raziyim ya yeterki tutsun artik o derceyim

Kızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Canım benim ayaklarım resmen buz tuttu isitamadim hiç

insallah canim sımsıki tutunsunlar sana insallahhhhh
ya ben artik valla diyorumki yeterki hayirlisiylan kalayim.yrminlen 9 ay boyunca yatayim nblm midem bulnsin herseye raziyim ya yeterki tutsun artik o derceyim
Bende öyle diyorum 9 ay bulantısına , ağrısına razıyım yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım

Rabbime sonsuz hamdü senalar olsun sonucumu aldım çok şükür mucizem benimle Rabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler nasip etsin kardeşler
Cok şükür canım hayırlı olsun gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hava sıcak olmasına rağmen arada benim ayaklarımda üşümüştü çorap giymeme rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…