- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.801
Benim de bir kaybım var malesef. Evet insan o kadar ilaç kullanılıyorsa ben neden kullanmıyorum ya diyor haklısın :) ama az ilaç daha iyi emin ol :) ben 7 ekimde oldum. Salı günü test günüm. Bakalım :)2 tane dogal gebelik yasadim. 2 kaybim var yani. Korkum o yüzden aslında. Doktoruma güveniyorum da insan yinede acaba mi diyor :) cok evhamlı biri olma yolunda ilerliyorum sanırımtransfer ne zaman oldunuz? Pozitif olsun insallah sımsıkı tutunsun cok amin
Insallah en kisa zamanda gelir bebisin artik canimBende memorial da transfer oldum. Önceki 2 denemem de başka merkezdeydi, ikiside tutmadı.söyledikleri her işlemi yaptırdık bende çikolata kisti var ondan başka birşey bulamadılar ne rahim filmimde ne de diğer tahlil ve testlerde. Eşimle kromozom analizi yaptrdık onda da birşey çıkmadı. Bizede embriyolara pgt yapalım dediler. Ama gerçekten çok pahalı, bizde yaptırmadık, transfer olup denemek istedim. Kızınızadamı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldınız memorialdamı?
ya insalah bin sukur ben pko oldugum icin amh cok yuksek esimdede sikinti yoktu fakat demekki rahmimde sikinti var iste birinde bisi oldumu devami gelmiyor bakalim son bi hakkida deniycez ondan sonr rabbo. nssip ederse srtik napim elimden geleni yaptimmCanım inşallah o embriyoların sana tutunur , şimdi hiç düşünme birşey önce biraz vücudunu dinlendir sonra onları transfer ettir , olacak inşallah.Ben 1 yılda 3 kere yumurta toplattim , belki sızın normal yolla olma ihtimali vardır ama benim eşimde doğru dürüst sperm yok taneyle çıkış oluyor, Benim de rezervim yaşıma göre az .Tüp bebekten başka çarem yok yani ama senin olacak inşallah o son kalanlar sana can olsun inşallah
aminn aminnn canim benomm aminnnCanim hayirlisi olsun Rabbim bu gecenin hurmetine tez vakitte yuzunu gildursun
ben 28 yasindayim ya ben pkoluyum bende cok yunurta oluyorda dolleniyo iste transferden sonrasi sikinti tutmuyor bakalim yarin gidicem doktor ne diycek nblm cok uzgunum asiru moralim boxuk gram birsy yapasim yokSon deme canim hic..Rabbim guc veriyor insan yeniden ayağa kalkıyor...Bana ben 6 deneme yaptım 2.den olan bir.kizim var 7 yaşında...ozamandan beridir.kardes istiyoruz ama olmadi...artik yaşım da ilerledi sayim da azaldi o yuzden havuz yontemi uyguluyoruz transfer stresini yasamadan biriktiriyoruz zaten 1 tane 1 tane kaldığı için mecburuzda....senin sayın kac oluyor mesela havuz yontemi uygulasaniz...fiyatta yari yariya iniyor hem.
Yasin ne kadar da genç şanslısın..Yumurta sayıda cok guzel anladığım kadarıyla ümitsizliğe kapilacak birsey yok simdi cok yeni uzuluyorsun tabi ama inanıyorum ben olacakben 28 yasindayim ya ben pkoluyum bende cok yunurta oluyorda dolleniyo iste transferden sonrasi sikinti tutmuyor bakalim yarin gidicem doktor ne diycek nblm cok uzgunum asiru moralim boxuk gram birsy yapasim yok
syan son 3 embriyom kaldi biz 3nu birden koydurucaz en sonYasin ne kadar da genç şanslısın..Yumurta sayıda cok guzel anladığım kadarıyla ümitsizliğe kapilacak birsey yok simdi cok yeni uzuluyorsun tabi ama inanıyorum ben olacak
Canim 4 denemenin hepsi negatif mi kimyasal oldu mu? Kac embriyon var geride..Nerede tedavi görüyorsun..histereskopi yapildi mi sana yada hsg.
Benimde Memorial da ilk denemede bi oğlum oldu,kısmet olursa bu ayın sonunda dondurulmuş embriyo transferi olacak.sizin ilk deneme miBende memorial da transfer oldum. Önceki 2 denemem de başka merkezdeydi, ikiside tutmadı.söyledikleri her işlemi yaptırdık bende çikolata kisti var ondan başka birşey bulamadılar ne rahim filmimde ne de diğer tahlil ve testlerde. Eşimle kromozom analizi yaptrdık onda da birşey çıkmadı. Bizede embriyolara pgt yapalım dediler. Ama gerçekten çok pahalı, bizde yaptırmadık, transfer olup denemek istedim. Kızınızadamı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldınız memorialdamı?
Benim de yasim 30 olmasina ragmen rezervim dusuk. Doktor bize de havuz yapabiliriz dedi ama fiyat acisindan bize hic oyle yari yariya filan demediler. Mesela normal tup bebek ucreti yani 1 opu + 1 transfer 9bin. Ama 1 opu yapip o ay transfer yapmayip sonraki ay tekrar opu, ardindan transfer yapilirsa 9bin + 8bin yani 17bin olur dediler. Cok sacma degil mi, ven de diger merkezlerde fiyat uygulamasi nasil diye merak ediyordum. Size ne kadarlik bir ucret cikardilar mesela?Son deme canim hic..Rabbim guc veriyor insan yeniden ayağa kalkıyor...Bana ben 6 deneme yaptım 2.den olan bir.kizim var 7 yaşında...ozamandan beridir.kardes istiyoruz ama olmadi...artik yaşım da ilerledi sayim da azaldi o yuzden havuz yontemi uyguluyoruz transfer stresini yasamadan biriktiriyoruz zaten 1 tane 1 tane kaldığı için mecburuzda....senin sayın kac oluyor mesela havuz yontemi uygulasaniz...fiyatta yari yariya iniyor hem.
Siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz.kaç yumurta oluyor neden havuz yapılıyordu?Benim de yasim 30 olmasina ragmen rezervim dusuk. Doktor bize de havuz yapabiliriz dedi ama fiyat acisindan bize hic oyle yari yariya filan demediler. Mesela normal tup bebek ucreti yani 1 opu + 1 transfer 9bin. Ama 1 opu yapip o ay transfer yapmayip sonraki ay tekrar opu, ardindan transfer yapilirsa 9bin + 8bin yani 17bin olur dediler. Cok sacma degil mi, ven de diger merkezlerde fiyat uygulamasi nasil diye merak ediyordum. Size ne kadarlik bir ucret cikardilar mesela?
Aynen cok saçma canim opu+transfer olacaksa 10300 tl veriliyor....mesela ben opu oluyorum sadece havuz icin her.opudan 4.500 tl veriyoruz embriyo oluşturulup donduruluyor..transfer ücretini düşmeleri lazim havuzda.Benim de yasim 30 olmasina ragmen rezervim dusuk. Doktor bize de havuz yapabiliriz dedi ama fiyat acisindan bize hic oyle yari yariya filan demediler. Mesela normal tup bebek ucreti yani 1 opu + 1 transfer 9bin. Ama 1 opu yapip o ay transfer yapmayip sonraki ay tekrar opu, ardindan transfer yapilirsa 9bin + 8bin yani 17bin olur dediler. Cok sacma degil mi, ven de diger merkezlerde fiyat uygulamasi nasil diye merak ediyordum. Size ne kadarlik bir ucret cikardilar mesela?
Anladım canım hayırlısı bakalım inşallah sorun neyse çözümü seni yormadan uğraştırmadan olsun. Rabbim kolaylıklar versin mübarek geceler hürmetine seni tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla mucizene kavuştursunyarin zaten kontrole gidicem bi doktor baksin istiyorum rahmime belki bi problem olustu bir sorun var bilmiyorum yani o yuzden bakalim.ne diycek doktor ama ben eminim olmadigina zaten artik yapacakta birsey yok insallah canim sizin guzel haberlerini aliriizzz dilerim bu muabetk gunun hurmetine bubarada sen naptin nasilsinn kacinci gunundesin
Aminn canım benim ne güzel dua ettin. Rabbim kabul etsin inşallahKizlar herkese hayırlı kandiller ..
Şu mübarek gecede ellerini açıp dua eden herkesin duasi kabul olsun bizlerin de duaları kabul olsun inşallah. Sonuc görenler sağlıklı hamilelik geçirsin, sonuc bekleyenlerin yüzleri gülsün, ben dahil transfer için hazırlanan diğer arkadaşlarımızın ise rabbim tez zamanda bebekleri ile buluşturup pozitif sonuçlar aldirsin ..
Bu maraton sonunda hepimizin evlerinde sağlıklı bebekler olsun ,yuvamizda çocuk neşesi sesi eksik olmasın inşallah aminnnn
Aminn canım hayırlı kandiller. İnşallah yarın kaliteli kaliteli yumişlerin toplanır. Sağlıkla döllensinler istenilen kaliteye ulaşsınlarKızlar merhaba, yarın sabah opu olacak çok heyecanlıyım bu ilk denemem. Hepinizin kandili mübarek olsun. İnşallah Rabbim bu güzel günün hürmetine hepimizin yüzünü güzel haberlerle güldürür.
Her ay 3 yumurta filan oluyor o yuzden havuz tavsiye etti doktor ama biz henuz karar vermedik. Sali opu olacak bu 2.denemem. İlki kimyasal olmustuSiz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz.kaç yumurta oluyor neden havuz yapılıyordu?
aminn canimm amimm kim istiyorsa rabbim tez vakitte versin insallahhhhhhAnladım canım hayırlısı bakalım inşallah sorun neyse çözümü seni yormadan uğraştırmadan olsun. Rabbim kolaylıklar versin mübarek geceler hürmetine seni tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla mucizene kavuştursun
Aminn canım benim ne güzel dua ettin. Rabbim kabul etsin inşallah
AminnnKizlar herkese hayırlı kandiller ..
Şu mübarek gecede ellerini açıp dua eden herkesin duasi kabul olsun bizlerin de duaları kabul olsun inşallah. Sonuc görenler sağlıklı hamilelik geçirsin, sonuc bekleyenlerin yüzleri gülsün, ben dahil transfer için hazırlanan diğer arkadaşlarımızın ise rabbim tez zamanda bebekleri ile buluşturup pozitif sonuçlar aldirsin ..
Bu maraton sonunda hepimizin evlerinde sağlıklı bebekler olsun ,yuvamizda çocuk neşesi sesi eksik olmasın inşallah aminnnn
İnşallah canımAminn canım hayırlı kandiller. İnşallah yarın kaliteli kaliteli yumişlerin toplanır. Sağlıkla döllensinler istenilen kaliteye ulaşsınlar
Ben de malesef benzer bir doktor ihmalinden dolayi 1 yil kaybettim. Yasiniz ve amh'iniz kac acaba? Kac yumurta toplanacak yarin? Benim de sali toplanacak kismetseİnşallah canım
Aslında 2019kasımda kadın doğuma kontrole gittim herhangi bir sıkıntı varsa bilelim diye hormon testi yaptı doktor herhangi bir sıkıntı yok normal yollardan hamile kalabilirsin demişti. Geçen yıl tüp mide ameliyatı oldum ve 1yıl hamilelik olmaması iyi olur dediler. Geçen ay başka bir hastaneye gittim yine tahlil verdim ve amh değerim düşük olduğu ortaya çıktı hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. Önceki doktor amh tetkiki istememiş.Çok sinir bozucu gerçekten. Neyse artık hayırlısı böyleymiş diyorum. 1ayda bu seviyeye geldik umarım yarın yumişlerim bizi üzmez
Aynen hayır olsun canım inşallah sende pozitifsindir ondan rüyana girmişimdirBende iyim canım
(hayır olsun inşallah) rüyamda gördüm. Bana güzel haberlerin vardısorayım dedim son gelişmeler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?