- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.841
Ya çok stresliyiz ilaçlarda bizi extra bu hale sokuo kolay seler yasamioruz ben kendimi hiç tanıyamiorum o yüzden normal şuanda emin ol hepimiz o stresi gerginliği tartışmayı yaşıyoruz biz elimizden geleni yaptık tutcagi varsa alcagi nefes bu yaptıklarımız hep bahane o yüzden nefes al ben o yuzdn kabuguma çekildim dedim kimseyle gorusmucem telefon lari bile acmicam nasılsın deseler yanlış anliorum çünkü şuanda haliylen son asamadayiz ondan stres liyiz hepimiz aynıyız şuanda kuzum bebein senin le bence yapma henüz test daha erkenYaa o anı düşünemiyorum bile. Çok şükür ki ikinci çizgi belirtmiş canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Bende dayanamadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Çünkü iki günüm zehir oldu tartışmalarım olduçocuğun tutası varsa da bu stresle tuttu mu bilmiyorum ama umudumu kaybetmek üzereyim. Kendimi kötü hissediyorum o yüzden orada olup olmadığını görmem lazım. Yarın benimde 5. Gün olacak. Silik de olsa çıkar herhalde
Yapma bence canim test var silik çizgi ona inan bu strese sokmasin en son yaptigin test en doğrusu farkında olmadan kendine stres yapiosun bebeini hissetKızlar benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez, Sakın internetten ucuza toplu gebelik testi almayın , testler bozuk çıktı.Aksam bir daha yapayım dedim negatif, sonra birdaha yaptım negatif, tekrar yaptım negatif 5.de tekrar yaptım pozitif.Evin yakınında nöbetçi eczane varmış hemen oraya gittim 1 saat önce, eşimde evde yok bu arada haberide yok , yoksa bu gece rahat uyuyamazdım biliyorum.Erken gebelik testi istedim yokmuş,2 tane kaset test aldım bendekinden başka marka yine çok silik çıktı Allah'a şükür.Baya bir stres yaşadım bozuk testler yüzünden boş yere.Aklim olsaydı bu kadar erkenden test yapmazdım zaten
Ben de anlam veremedim gerçekten. Başından savdı herhalde doktor başka bir açıklaması yok. İnşallah bugün güzel şekilde ilerler bakalım kısmet yoldayız gidiyoruzYaa nasıl bakılmaz amh değerine. Neyse ki fark edilmiş canım inşallah bugün güzel haberlerle gelirsinRabbim yardımcın olsun
İnşallah canım Benim, çok teşekkür ederimYapma bence canim test var silik çizgi ona inan bu strese sokmasin en son yaptigin test en doğrusu farkında olmadan kendine stres yapiosun bebeini hisset
Canım sen pozitif düşün, çok olumlu hissediyorum ben çok güzel gelecek sonucun inşallah. Stres ve tartışma ortamı o kadar doğal ki hormonların esiri olduk resmen şu tüp bebek sürecinde ama Allah ne dilerse o olur. Transfer sıramı beklerken buraları da okuyorum, hepinize duacıyımBilemedim ki canım normalde test günüme kadar beklerdim ama iki gündür yaşadıklarımdan sonra sanki tutmadı diyorum ve kendimi suçlamaktansa bi bakayım bakalım. Silik çıkmazsa erkendir daha bide ertesi gün yaparım
Kendini suçlama hiç ,bende bu testler yüzünden boşuna strese girdim ama yapacak birşey yok , tutunacak olan her türlü tutunur Allah'ın izniyle
Kendini suçlama hiç ,bende bu testler yüzünden boşuna strese girdim ama yapacak birşey yok , tutunacak olan her türlü tutunur Allah'ın izniyle
Ya çok stresliyiz ilaçlarda bizi extra bu hale sokuo kolay seler yasamioruz ben kendimi hiç tanıyamiorum o yüzden normal şuanda emin ol hepimiz o stresi gerginliği tartışmayı yaşıyoruz biz elimizden geleni yaptık tutcagi varsa alcagi nefes bu yaptıklarımız hep bahane o yüzden nefes al ben o yuzdn kabuguma çekildim dedim kimseyle gorusmucem telefon lari bile acmicam nasılsın deseler yanlış anliorum çünkü şuanda haliylen son asamadayiz ondan stres liyiz hepimiz aynıyız şuanda kuzum bebein senin le bence yapma henüz test daha erken
Allah razı olsun canlarCanım sen pozitif düşün, çok olumlu hissediyorum ben çok güzel gelecek sonucun inşallah. Stres ve tartışma ortamı o kadar doğal ki hormonların esiri olduk resmen şu tüp bebek sürecinde ama Allah ne dilerse o olur. Transfer sıramı beklerken buraları da okuyorum, hepinize duacıyımbebeklerimiz peşpeşe gelecek inşallah.
Maşallah iyi durmuşsun şimdiye kadarSabahın köründe kalkıp oturdum. Test günüm yarın. Bugün teste gitme fikri aklımdan çıkmıyor. Ama yapmayacağım. O yüzden sakin olalım. Ellerimizdeki testleri bir kenara bırakalım ve akıllarımızdaki “test yap, hadi yap” diyen sesi de susturalım.Cilekkokusuu Catlak-kurabiye
Aleykümselam canım gözün aydın sağlıkla tutunsunlar inşallahSelamun aleykum arkadaslar transfer oldu biraz once simdi dinlenme odasindayim 3 embriyo transfer okdu Rabbim saglikla tutunmalarini nasip etsinbugun heyecanliydim transfer suresi boyunca Yasini serif okudum dua ettim..elimizden gelen neyse yapmaya calistik Rabbim nasip etsin amin
İste hepimiz farklı kişiler olduk stres ilaçlar dedikleri gbi kafanı zihni ni biselerle meşgul tut ben yapamam test korkuorumAllah razı olsun canlartamam yapmıcam bekliycem. Ya normal de ben tutardım durun test yapmayın diye şu halime bak frekanslarım karıştı
İnşallah hepimizin güzel haberleri gelir
Senin de hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumurta toplandı?Hayırlara vesile olsun senin de bu arada canım. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Canim aminnn hayirli sonuclansin inşallahSelamun aleykum arkadaslar transfer oldu biraz once simdi dinlenme odasindayim 3 embriyo transfer okdu Rabbim saglikla tutunmalarini nasip etsinbugun heyecanliydim transfer suresi boyunca Yasini serif okudum dua ettim..elimizden gelen neyse yapmaya calistik Rabbim nasip etsin amin
Hahah sözler çok tanıdık geldiİste hepimiz farklı kişiler olduk stres ilaçlar dedikleri gbi kafanı zihni ni biselerle meşgul tut ben yapamam test korkuorumzaten o yüzden ama stres bende şuanda tavan
Ayy benim artık okul başladı, kafam meşgul oluyor en azındanCilekkokusuu Catlak-kurabiye kızlar yapmayın gerçekten. Bildiğim bir şey var emin olun. Netflixte sexy beasts diye bi yarışma var. Bi izleyin bak. Stres falan kalmayacak. O kadar saçma ki izlemediyseniz tavsiye ederim :) kafanızı meşgul tutun.
Transferin kaçıncı günü işe başladınız acaba? Ne kadarlık rapor almıştınız?Ayy benim artık okul başladı, kafam meşgul oluyor en azından
Evet canim dizi izle ama kadın programlarda bakma çok stresliHahah sözler çok tanıdık geldi
Dizilere sarcam birazdansenin nasıl gidiyor fitile alışabildin mi
Ay evet bu kulube girmeyi dort gozle bekliyordum sonundaAleykümselam canım gözün aydın sağlıkla tutunsunlar inşallahheyecanla bekleyenler kulübüne hoş geldin
Amin ecmain canim cok tesekkur ederimCanim aminnn hayirli sonuclansin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?