• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim gözün aydin ben de anlamistim zaten lekelenmeden pozitif oldugunu😍😍 lekelenme gorup de daha negatif haber Alan duymadim hic😍😍 Allah saglikla devamini nasip etsin kuzum insAllah 🤲🤲🥰
Ayy Allah razı olsun canım ya inşallah Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlündeki Hayırlısıyla inşallah nasip etsin🥰🥰

Bebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem die 😂 istemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah 🤲🤲🥰🥰
Hayırlı olsun canım inş.mutlu haberi verirsin🥰😘

Evet canım ilk tedavim İzmir irenbede hastane olarak süper ilgili doktorum da elinden geleni yaptı gerisi Allah'a kalmış 🤲🤲🥰🥰
Evet her şey Allah’a kalmış doktorlar vesile biz de elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim uğraşlarımızı hayırla sonuçlandırsın. Burda yazması kolay ama herkes içinde farklı şeyler yaşıyor bu süreçte en azından birbirimizle bunları paylaşmak insanı hafifletiyor biraz. Güzel haberini bekliyorum ben de :)

Evet her şey Allah’a kalmış doktorlar vesile biz de elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim uğraşlarımızı hayırla sonuçlandırsın. Burda yazması kolay ama herkes içinde farklı şeyler yaşıyor bu süreçte en azından birbirimizle bunları paylaşmak insanı hafifletiyor biraz. Güzel haberini bekliyorum ben de :)
Evet canım amin inşallah 🤲🤲 inşallah seninde çok gusel geçer hiç skma kendini senden de yarın güzel haber Ler alicaz 🤲🤲yaz bize canım 🥰🥰

Canim lucrin igne yapıldıktan 20 gun sonra kontrole gittim ben sonrasinda estrofem e başlayıp 2 hafta kullandıktan sonra tekrar kontrol oldu ve prolutex oksapar gibi igneler eklendi. 6 gun sonra da transfer oldum.
Yani transferden neredeyse 45 46 gun once igneyi olmustum .
Merhaba bende adetin 3. Günü yani dün lucrin oldum. Doktorum 1 ay sonra bi daha yapacağını soyledi. Adet olmayabilirmisim. Siz oldunuz mu. Birde bi daha igne yapip hemen transfer hazirligina baslayabilir mi. Cunku aralik basinda transfer ederiz demişti. Sure uzar mi acaba😑

Rahîm de iyi dedi. Herşey iyiydi,Aklıma gelen tek şey genetiği bozuk olması
Merhaba, ben de malesef sizden hemen sonra 2.negatif haberimi aldım. Daha doğrusu bu sefer embriyo 3.güne bile gidemediği için transferim iptal oldu. Ben de artık merkezimi de doktorumu da değiştirmeye karar verdim. Siz de Ankara'da tedavi oluyorsunuz sanırım. Bir sonraki için siz hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsunuz?

Kızlar sonunda transfer tarihim belli oldu p.tesi öğlen 12 de idare sıkışık geleceksin serumla beraber transfer edeceğiz dedi çok heyecanliyim
Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla tutunsun inşallah her şey yolunda gitsin 🥰🥰
Adetin 23.gunu oluyor çok geç degilmi kafam karıştı zaten 3 gün sonrada adet günüm 🤔
Rahim kalınlığına göre ayarlamışlardır canım sanki birinde daha duydum ben. Gönlünü ferah tut inşallah vesile olsun 🥰 🥰

Back
X