- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.601
Bebisleri alalım da gelelim insallahBenim de 26 sında salı günü transferim olucak kısmetse inşallah güzel haberler almak nasip olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebisleri alalım da gelelim insallahBenim de 26 sında salı günü transferim olucak kısmetse inşallah güzel haberler almak nasip olur![]()
Yerim seni ben inşallah birkaç gün sonra buradayım diye işaret gönderecektir sanaNe bileyim kuzum bende güldüm yazarken ama insan istio arada tamam herşey yolunda hissini veren bişe![]()
Ayy Allah razı olsun canım ya inşallah Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlündeki Hayırlısıyla inşallah nasip etsinCanim gözün aydin ben de anlamistim zaten lekelenmeden pozitif oldugunulekelenme gorup de daha negatif haber Alan duymadim hic
Allah saglikla devamini nasip etsin kuzum insAllah
![]()
Amin canım benim inşallahYerim seni ben inşallah birkaç gün sonra buradayım diye işaret gönderecektir sana![]()
Hayırlı olsun canım inş.mutlu haberi verirsinBebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
![]()
Canim bebegin azalarinda noksanlik olmasin diyeBu ne icin cekiyoruz arkadaslar. Biraz onlere baktim ama goremedim
amin ecmain canimSağol canım Allah razı olsun![]()
Evet her şey Allah’a kalmış doktorlar vesile biz de elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim uğraşlarımızı hayırla sonuçlandırsın. Burda yazması kolay ama herkes içinde farklı şeyler yaşıyor bu süreçte en azından birbirimizle bunları paylaşmak insanı hafifletiyor biraz. Güzel haberini bekliyorum ben de :)Evet canım ilk tedavim İzmir irenbede hastane olarak süper ilgili doktorum da elinden geleni yaptı gerisi Allah'a kalmış![]()
Yaaa evet. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahoh harika aynı zamanda bebisleri alıp geleceğiz desene
Amin canım benim inşallah
Evet canım amin inşallahEvet her şey Allah’a kalmış doktorlar vesile biz de elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim uğraşlarımızı hayırla sonuçlandırsın. Burda yazması kolay ama herkes içinde farklı şeyler yaşıyor bu süreçte en azından birbirimizle bunları paylaşmak insanı hafifletiyor biraz. Güzel haberini bekliyorum ben de :)
Canım uyuyamadın mıEvet canım amin inşallahinşallah seninde çok gusel geçer hiç skma kendini senden de yarın güzel haber Ler alicaz
yaz bize canım
![]()
Kalkiorum arada kuzum ama normalde çok deli yatarım sağa sola bile donmemisimCanım uyuyamadın mı![]()
Amin canımYaaa evet. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahdün resmen 1 poşet ilacla geldim eve
hepimiz hayatimizda hic kullanmadığımız kadar ilac kullaniyoruz. Ilk ve son kullanisimiz olsun
![]()
Merhaba bende adetin 3. Günü yani dün lucrin oldum. Doktorum 1 ay sonra bi daha yapacağını soyledi. Adet olmayabilirmisim. Siz oldunuz mu. Birde bi daha igne yapip hemen transfer hazirligina baslayabilir mi. Cunku aralik basinda transfer ederiz demişti. Sure uzar mi acabaCanim lucrin igne yapıldıktan 20 gun sonra kontrole gittim ben sonrasinda estrofem e başlayıp 2 hafta kullandıktan sonra tekrar kontrol oldu ve prolutex oksapar gibi igneler eklendi. 6 gun sonra da transfer oldum.
Yani transferden neredeyse 45 46 gun once igneyi olmustum .
Merhaba, ben de malesef sizden hemen sonra 2.negatif haberimi aldım. Daha doğrusu bu sefer embriyo 3.güne bile gidemediği için transferim iptal oldu. Ben de artık merkezimi de doktorumu da değiştirmeye karar verdim. Siz de Ankara'da tedavi oluyorsunuz sanırım. Bir sonraki için siz hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsunuz?Rahîm de iyi dedi. Herşey iyiydi,Aklıma gelen tek şey genetiği bozuk olması
Kesinlikle canım lazım evlereKalkiorum arada kuzum ama normalde çok deli yatarım sağa sola bile donmemisimhala rüya gibi ama bence ultrason cihazı almalıyız eve
![]()
Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla tutunsun inşallah her şey yolunda gitsinKızlar sonunda transfer tarihim belli oldu p.tesi öğlen 12 de idare sıkışık geleceksin serumla beraber transfer edeceğiz dedi çok heyecanliyim
Rahim kalınlığına göre ayarlamışlardır canım sanki birinde daha duydum ben. Gönlünü ferah tut inşallah vesile olsunAdetin 23.gunu oluyor çok geç degilmi kafam karıştı zaten 3 gün sonrada adet günüm![]()