Sağol canım, amin insallah

öncelikle transferden 5 gün önce hergün bir bardak narsuyu içtim. Forumda bir kaç kişi nar suyunun rahmi istenilen kalınlığa getirdiğini yazmıştı, ben de ona istinaden ictim. Dimesin katkisiz meyve sıkımı meyve suları var ben onlardan almıştım. Etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama bu ikinci transferimdi benim ikisinde de içtim ikisi de tuttu. Onun dışında ilkinde çok dikkat etmistim, test sonucumu ögrenene kadar makine bile dizmemiştim egilip kalkma olmasın diye ama bu sefer ilk üç günden sonra rutin islerime döndüm; kendimi çok yormadan ev sildim, süpürdüm toz aldım, çamasırları, bulasıkları hallettim yemek hazirladim kaldirdim. Ayagi kayan koca koltugu kalcamla ittirerek hizalandırdım felan filan (ben bi galyanla yaptım, bunu kimse yapmasın tabi.) Benim transferin ilk günü rahmimde aşırı bir gerginlik hissi vardı, ilk gün istem dışı uyurken kendimi esnetmeyeyim diye uyuyamamıştım öyle bir gerginlik. Öyle olunca da dedim heralde rahim embriyoyu istemiyo olacak ki kendini bu sekilde ifade ediyor. Kendimden o ay umudu kesince öyle aman aman dikkat etmedim anlayacağın. Köpegim var mesela gunde üc kez onu disari cikartip gezdirdim rahme oksijen gitsin diye. Protein agirlikli beslendim; et, mercimek, nohut, fasulye, muz... bu tarz seyler tuketmeye özen gösterdim. Zaten embriyo ilk 48 saatte tutunursa tutunuyormuş; o yüzden ne olur ne olmaz diye ilk 3 gün dikkat ettim. Bu arada tutunma asamasinda bol bol avakao tuketenler de var, ben bu transferimde hic yemedim ama ilkinde yemistim her ihtimale karsilik bu avakado ve narı denemeni tavsiye ederim. Narı transferden önce avakadoyu ise hem oncesinde hem sonrasinda yiyebiliyorsun. Umarım güzel hayırlı haberler alırız senden de