2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar ben geldim baya olmuş ben yazmayalı nasılsınız... Benimde tüp bebek süteçim başladı hatta iğnelerim bitti Çarşamba günü yumurtaların toplandı (son kontrolüm de doktor rahim içinde polip oluştuğunu söyledi ve bunu yumurta toplama işlemi yapılırken alacaklarını söylediler ama almamışlar neden acaba ?) Birde normal kontrolüm de 25 adet yumurtan var dedi toplamada sadece 6 tane toplanmış 2 tanesi olmamış 4 taneden biri geriden geliyormuş 3 tanede donduruldu şimdi ilaçları bıraktım doktor adet olunca gel kontrol edelim gün verelim o polipi alalım 1 yada 2 ay içerisinde sana transfer işlemi yapalım dedi böyle sıkıntı yaşayan oldu mi hiç yada bu konuda fikri düşüncesi olan var mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim biraz uzun oldu yazı hakkınızı da helal edin ne olur

Iki dusuk yaptim canim ben ona ragmen doktorum istemedi, normal boyle seyler ben de 3 kez dusurdum bisey cikmadi gibilerinden konustu. Burda bazi dusuk yapan kadinlarin kan pihtilasmasi oldugunu okudugum icin en basindan beri hep kan vermek istiyodum, iyi ki de vermişim. Aslinda ben gebelik dusundugum daha ilk zamanlarda nolur nolmaz yaptirsam mi acabayi hep demistim ama sonra da bi sekilde yaptirmamıştım.

Benden de istemediler ben ilk tup bebek denememde kendim gittim yaptirdim iyi ki de yaptirmisim ki baya ağır kan pihtilqsmam cikti...tup bebek yapsam da ne kadar tutsa da dusecekmis
1 kizim var bin şükür doktorlara kalsak o da olmayacakti düşerdi aslinda tum tup bebek hastalarına tedavi başlamadan yaptirilmali

İnşallah canım benim Allah razı olsun
Bak bende de pkos var eşimde bir şey yoktu. Sakın umudunu kaybetme. Rabbim inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
aminn aminn canım benım ınsallahh bakalım son bı kere daha hakkımızı denıycez ınsallah rabbım yuzumuze guler bu sefer :)

Opudan ciktim kizlar 3 tane toplandi..gider 3 u büyümemiş...insallah 2 tanesi falan kalır da pazartesiyi bekleyecegiz haberleri için.
Kaliteli olsun yeter ki canim sana minis olarak geri donsunler
canim kisiden kisiye degisiyor benim 5 ay boyunca surmustu kabus gibiydi
doktorlar boyle birseyi niye gozardi ederler anlam veremiyorum ya

Her iki denemede de coraspin kullandım canim kendi fikrime göre embriyolarim kaliteli değildi. Ama dediğin gibi yapayım aklimda kalmasin teşekkür ederim cevapların için canim

Aa öyle bi etkisi mi varmış ama doktorum bana bebeği tutan en önemli şey o demişti sanmam regl olacağını

Bilmiyordum canım ama bende transferden önce 5 gün yaptırdım iğneyi 6. Gün transfer oldu

Kızlar benim 1. Günüm transferden sonra. Akşama doğru hafif ağrılarım olmaya başladı alt karnımda. Siz ne durumdasınız yeni transfer olan anne adayları :)
Canim bende de bı karincalanma tatlı batmalar var ama bilemedim iki saat önce başladı ben burdayım mi dio acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…