- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.741
Doru soledin kuzum şuanda ağrı olsun istiom bı işaret çok ağrı olsa yine dicem olmadimi bı şuanda biraz kayıplara negatif testlerle çok doluyuz bilioruz sende biliyorsun herkesin midesi bulanmaz farklı olur ama yinede ahÖyle öyle.
Benim de midem bulanmıyo mesela, ona taktım.
6+3 bugün, çoğu kişinin 5.haftada başlamış.
Niye bulanmıyo diye dert edindim.
Bulansa bulantı ilacı bebeğe zarar verir mi, kullanmasam bebek beslenebilir mi...
İlle takacak bir şey buluyoruz yani.
Bence takma bulanmaması iyi bulanti zor su bile içsem bulanıyor bu ara 5. Haftadan sonra başladı şu 3 gündür çok yoğun evet bi yönden iyiki var bulanti miniğim kendini hissettiriyor diyorum ama bazende çok zorluyor yaramazÖyle öyle.
Benim de midem bulanmıyo mesela, ona taktım.
6+3 bugün, çoğu kişinin 5.haftada başlamış.
Niye bulanmıyo diye dert edindim.
Bulansa bulantı ilacı bebeğe zarar verir mi, kullanmasam bebek beslenebilir mi...
İlle takacak bir şey buluyoruz yani.
İnşallah canım benim ya da sanırım gelirken bı saat yol geldik die suçluluk duyuyorum yoksa dedi pazartesiye kadar yat öle yaptliorum ama ne bileyim sanki herkes böle başından beri kasıklarımda ağrı hissetti ben hissetmedim gibi gelioTureed canım hiç belirti arayıp kafanı ona takma pozitif düşün göbüşünü sev inşallah mucizen seninle
Verdim canım çok şükür her şey yolundaNe bileyim sacmaliorum farkindyim ama ne bileyim kuzumsen naptın bida kan verdinmi canım
İnşallah canım benimAmiiiiiin canım, çok teşekkür ederim.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Darısı başınıza artık canım benim.
Şükür kuzumVerdim canım çok şükür her şey yolunda
Belirti yaşamadan hamile kalan bir sürü insan var biliyorum şuan çok sabırsızlıkla bekliyorsun. Biz ne desek sen yine kendinde belirti aramaya devam edeksinoyun falan indir bide öyle kafa dağıtmayı dene bakalım
16 ekimde tek embriyo transfer, 1.deneme yaş 37Çok şükür pozitif im Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah
Ay hadi bakalım, pazartesiye kadar 3’ü de devam eder inşallah.Opudan ciktim kizlar 3 tane toplandi..gider 3 u büyümemiş...insallah 2 tanesi falan kalır dapazartesiyi bekleyecegiz haberleri için.
Öyle öyle, hiç bitmeyecek bu kaygılar.Doru soledin kuzum şuanda ağrı olsun istiom bı işaret çok ağrı olsa yine dicem olmadimi bı şuanda biraz kayıplara negatif testlerle çok doluyuz bilioruz sende biliyorsun herkesin midesi bulanmaz farklı olur ama yinede ahkucağımıza alana kadar bitmicek gbi
Yaaaa, çok geçmiş olsun canım.Bence takma bulanmaması iyi bulanti zor su bile içsem bulanıyor bu ara 5. Haftadan sonra başladı şu 3 gündür çok yoğun evet bi yönden iyiki var bulanti miniğim kendini hissettiriyor diyorum ama bazende çok zorluyor yaramaz
Insallah canim yaa....her ay 1 taneyi bekliyorduk bu ay 3 olduAy hadi bakalım, pazartesiye kadar 3’ü de devam eder inşallah.
İnşallahh sağlıkla döllenip istenilen kaliteye ulaşsınlar canım. Sonra sana sımsıkı tutunsunlar sağ salim gelsinlerInsallah canim yaa....her ay 1 taneyi bekliyorduk bu ay 3 olduinsallah 2 si kalsa suoer olacak bana
Kız ne yazacağımı unuttum iyi miŞükür kuzumne bileyim film izleyip duruyorum Netflix ten oyunda iyi fikir sabirla beklicem mecbur canım
Ayy Qllahim insallah bu kez gelir bu son olur insallahİnşallahh sağlıkla döllenip istenilen kaliteye ulaşsınlar canım. Sonra sana sımsıkı tutunsunlar sağ salim gelsinler
İnşallah inşallah canım benimAyy Qllahim insallah bu kez gelir bu son olur insallahzaten ne yumurram ne param kaldi 9.opu dilime kolay
Hiçte suçluluk duyma canım zaten yavaş gelmişsinizdir Allahın izniyle nasibinde varsa korkma canım bişey olmaz sen tadını çıkar dinlen beslenmene dikkat etİnşallah canım benim ya da sanırım gelirken bı saat yol geldik die suçluluk duyuyorum yoksa dedi pazartesiye kadar yat öle yaptliorum ama ne bileyim sanki herkes böle başından beri kasıklarımda ağrı hissetti ben hissetmedim gibi gelio
ya gecen muayne olmaya gittim doktora bana dedigi su senin hamile kalmaman icin bir nedenin yok aslinda ama senle bir tulru tutturamaik diyor valla cozemedim bende ya asiri stres yapiyorum nblm yani yada rahmimde devami gelmiyorCanım yaşın daha genç kesin tutunur.Bak ben 40 yaşında olacağım Kasım’da.5 kere denedim, hiç tutunmuyordu ve bu 5. Denememde tuttu.Korkum var ya devam etmezse sağlıkla diye .Çünkü ileri yaşta böyle oluyor. Şimdi devam etmezse benim zor 40’tan sonra yeniden bulmam 4 başarısız denemeden sonra gibime geliyor.Zaman azalıyor.Senin daha çok yılın var, ben forumda çok okudum Pko hastası olup en nihayetinde gebe kalıyor.Hiç üzülme , araştır pko hastalarında özellikle uzmanlaşmış iyi doktorlara gitmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?