- 23 Aralık 2015
- 111
- 190
- 103
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.581
Yok kız valla yapmıcamCanim benimde kardeşim su gibi akıntı vardi öyle anladım diyordu benimde üç gündür var baya hemde yani fitil gelince beyaz ilaç oluodu şimdi su dökülmüş gbi bide sole oluo iki gündür yan yatamiorum baskı yapio yada dizlerimi kaldiramiorum yatarken sürekli orda bı zonklama var sende benim gibi test yapmican deme
Yaaaa çok çok sevindimKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
Yok zaten mümkün deil iki saat eşime soledim bugün hayır dedi surda kaç gün kaldı almadı test ondan mecbur pazartesi yapcam canim senin nasi gidio evde normal işini yapion demi bende ayakla ndimYok kız valla yapmıcampozitifse biraz daha yükselmiş olur. Değilse de kendimi yıpratmam erkenden. Sen de bekle lütfen
5.gün çift embriyoYaaaa çok çok sevindimdarısı bekleyen herkesin başına malum soruları sorayım kaçıncı gün embriyosu? Belirti olmuşmuydu olduysa neler
Evet Hasan bey . Daha önce başka bir merkezde denemiştik . Hasan hocayla ilkAaa Hasan bey mi ? İlk denemeniz değil herhalde çift embriyo koymuyorlar çünkühaber verdiniz mi bişey dedi mi doktor kese için ? Ay çok soru sorduysam kusura bakmayın. Benim de 6. Gün az kaldı heyecanlandım
Embriyolog bizimlede çok umutlu konuşmuştu . Hasan hocanın cenazesi vardı transferimi Ufuk hoca gerçekleştirdi. O da transfer esnasında motive edici konuşmuştu . Dilerim sizinde güzel haberlerinizi burada okumak nasip olurYa embriyolog çok umutlu konuştu Hasan bey de öyle dedi transfer için :) Allah’ın izniyle öyle de olur inşallah ben de buraya pozitif haberini yazarım :) işallah kat kat artarrr değerin çok mutlu oldum senin adına :)
İlkinde neden tutmadı acaba var mı bi tahmininiz? Yaşınız kaç bu aradaEmbriyolog bizimlede çok umutlu konuşmuştu . Hasan hocanın cenazesi vardı transferimi Ufuk hoca gerçekleştirdi. O da transfer esnasında motive edici konuşmuştu . Dilerim sizinde güzel haberlerinizi burada okumak nasip olur
27 oldum sayılır . İlkinde 2 adet 3.gün orta kalite embriyo transfer edilmişti . Prosgestan iğneler kalçadan yapılanlar bende ciddi yan etkiler yapmıştı . Ateş , kalçada apse . Tek başıma oturup kalkamıyordum . Çok çok kötü bir süreçti . Nedenini bunlara bağladımİlkinde neden tutmadı acaba var mı bi tahmininiz? Yaşınız kaç bu arada
Benim sıkıntım pcos . Eşimde morfoloji %1 di27 oldum sayılır . İlkinde 2 adet 3.gün orta kalite embriyo transfer edilmişti . Prosgestan iğneler kalçadan yapılanlar bende ciddi yan etkiler yapmıştı . Ateş , kalçada apse . Tek başıma oturup kalkamıyordum . Çok çok kötü bir süreçti . Nedenini bunlara bağladım
İnanır mısınız tamamen aynı problem ben ve eşimde. Sonum da sizin gibi olsun inşallahBenim sıkıntım pcos . Eşimde morfoloji %1 di
Bu arada değeriniz kaç çıktı belki ben de 10. Günü yaparımBenim sıkıntım pcos . Eşimde morfoloji %1 di
9. Gün 370 ikiz gibi geliyooorBu arada değeriniz kaç çıktı belki ben de 10. Günü yaparım
Amin inşallahYarın transfer olacağım bu başlıktaki bolca pozitif bana da bulaşır inşallah.
Cumartesi yaparım . Evet ikiz bakmaktan ziyade sağlıkla dünyaya getirebilmek düşündürüyor. Hayırlısı ne ise öyle olsun . Çok şükürAyyyyeski mesajlarımıza baktım da korkuyorum diyordun Allah hayırlısını nasip etsin. Değer artışına göre belli olur. Ne zaman tekrar ediyosun testi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?