2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok kız valla yapmıcam pozitifse biraz daha yükselmiş olur. Değilse de kendimi yıpratmam erkenden. Sen de bekle lütfen

Yaaaa çok çok sevindim darısı bekleyen herkesin başına malum soruları sorayım kaçıncı gün embriyosu? Belirti olmuşmuydu olduysa neler

Yok kız valla yapmıcam pozitifse biraz daha yükselmiş olur. Değilse de kendimi yıpratmam erkenden. Sen de bekle lütfen
Yok zaten mümkün deil iki saat eşime soledim bugün hayır dedi surda kaç gün kaldı almadı test ondan mecbur pazartesi yapcam canim senin nasi gidio evde normal işini yapion demi bende ayakla ndim

Yaaaa çok çok sevindim darısı bekleyen herkesin başına malum soruları sorayım kaçıncı gün embriyosu? Belirti olmuşmuydu olduysa neler
5.gün çift embriyo belirti olarak 6. Gün açık kahve lekelenme oldu bozuk para büyüklüğünde tekrarlamadı . Göğüs hassasiyeti transfer öncesinde de vardı . 5 6 kere de hafif kasık ağrısı oldu adet belirtisi gibiydi . Bu arada doktorlarımız aynı dilerim sende güzel sonuç alırsın

Aaa Hasan bey mi ? İlk denemeniz değil herhalde çift embriyo koymuyorlar çünkü haber verdiniz mi bişey dedi mi doktor kese için ? Ay çok soru sorduysam kusura bakmayın. Benim de 6. Gün az kaldı heyecanlandım

Aaa Hasan bey mi ? İlk denemeniz değil herhalde çift embriyo koymuyorlar çünkü haber verdiniz mi bişey dedi mi doktor kese için ? Ay çok soru sorduysam kusura bakmayın. Benim de 6. Gün az kaldı heyecanlandım
Evet Hasan bey . Daha önce başka bir merkezde denemiştik . Hasan hocayla ilk daha haber vermedim yarın haber vereceğim

Embriyolog bizimlede çok umutlu konuşmuştu . Hasan hocanın cenazesi vardı transferimi Ufuk hoca gerçekleştirdi. O da transfer esnasında motive edici konuşmuştu . Dilerim sizinde güzel haberlerinizi burada okumak nasip olur

İlkinde neden tutmadı acaba var mı bi tahmininiz? Yaşınız kaç bu arada

İlkinde neden tutmadı acaba var mı bi tahmininiz? Yaşınız kaç bu arada
27 oldum sayılır . İlkinde 2 adet 3.gün orta kalite embriyo transfer edilmişti . Prosgestan iğneler kalçadan yapılanlar bende ciddi yan etkiler yapmıştı . Ateş , kalçada apse . Tek başıma oturup kalkamıyordum . Çok çok kötü bir süreçti . Nedenini bunlara bağladım

Benim sıkıntım pcos . Eşimde morfoloji %1 di

Ayyyy eski mesajlarımıza baktım da korkuyorum diyordun Allah hayırlısını nasip etsin. Değer artışına göre belli olur. Ne zaman tekrar ediyosun testi canım ?

Ayyyy eski mesajlarımıza baktım da korkuyorum diyordun Allah hayırlısını nasip etsin. Değer artışına göre belli olur. Ne zaman tekrar ediyosun testi canım ?
Cumartesi yaparım . Evet ikiz bakmaktan ziyade sağlıkla dünyaya getirebilmek düşündürüyor. Hayırlısı ne ise öyle olsun . Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…