- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.941
Günaydın canım ben neden hiç birşeyde tiksinemedim hatta iştahım çok açık böyle giderse kiloda üç noktaları görücem gibi sabahları mutlaka yarım avakado 1 yumurta tuzsuz peynir ve zeytin mutlaka yiyorum öğlen işte yalnızca çorba içiyorum arada ceviz fındık atıyorum akşama ne varsa saldırıyorum ben kendimi tutsam bile eşimin iştahı bir açılmış ki adam yemek yiyince ben acıkıyorumGünaydın kızlar
Sabah kahvaltısındayiyemeyen kimler. Adını bile söyleyemiyorum
Bidede içemiyorum onu yerine yoğurt peynir falan yemeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl. İnşallah geçer bu durumlar ya
Ayy valla maşallah ya. İnşallah tiksinme olmaz kuzum hep böyle gidersin. Bende dört gözle geçmesini bekliyorumGünaydın canım ben neden hiç birşeyde tiksinemedim hatta iştahım çok açık böyle giderse kiloda üç noktaları görücem gibi sabahları mutlaka yarım avakado 1 yumurta tuzsuz peynir ve zeytin mutlaka yiyorum öğlen işte yalnızca çorba içiyorum arada ceviz fındık atıyorum akşama ne varsa saldırıyorum ben kendimi tutsam bile eşimin iştahı bir açılmış ki adam yemek yiyince ben acıkıyorum
Canim başladım iki gündür tiksindim ama gözümü kapatip arkasında n peynir yiyorum hemen .ben tavuk tan tiksindim zaten demir eksik ilaca başladım bide kırmızı et ye dedi tavuk goremiorim sabah bı bardak süt iciorumGünaydın kızlar
Bidede içemiyorum onu yerine yoğurt peynir falan yemeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl. İnşallah geçer bu durumlar ya
Ayy valla maşallah ya. İnşallah tiksinme olmaz kuzum hep böyle gidersin. Bende dört gözle geçmesini bekliyorum
Et yiyebiliyorsan ye kuzum oda önemli demir için pekmez aldır doğal pekmez bulabilirsen daha iyi olur. Sabahları bi tatlı kaşığı kadar içersinCanim başladım iki gündür tiksindim ama gözümü kapatip arkasında n peynir yiyorum hemen .ben tavuk tan tiksindim zaten demir eksik ilaca başladım bide kırmızı et ye dedi tavuk goremiorim sabah bı bardak süt iciorum
Pul biber atıp yemeye çalışmıştım da bakim bulantılar azalırsa tekrar yemeye çalışcam canımKuzu seni tiksindiren muhtemel kokusu zeytin yağı kekik serp ama mutlaka ye yumurtayı
Evet pekmez aklımda kuzum benim öğle iki kere çıkardım yoksa hafif bulantı mide yanması ama başladım bugün demir ilacına bugün çok kötü oldum oda bulantı yaptı yumurta yi baktın yiyemion omlet yap öyle seler bı sure belki yersinEt yiyebiliyorsan ye kuzum oda önemli demir için pekmez aldır doğal pekmez bulabilirsen daha iyi olur. Sabahları bi tatlı kaşığı kadar içersin
Ben gözümü kapatsam da bazen ağzımın içinde büyüyor lokmasonra koş lavaboya
Demir ilacın dan sonra galiba süt ve süt ürünleri tüketilmiyor. Bir saatlik mi ne süresi var tam bilmiyorum bi arkadaştan duymuştum. Prospektüsünü oku bakalım eczacı bişey demediyseEvet pekmez aklımda kuzum benim öğle iki kere çıkardım yoksa hafif bulantı mide yanması ama başladım bugün demir ilacına bugün çok kötü oldum oda bulantı yaptı yumurta yi baktın yiyemion omlet yap öyle seler bı sure belki yersin
Kıyamam zorlama ozaman kendini bı sure sonra yersin eevt süt içtim ondan mı böle oldu acaba sütü sinra iciyim olmadı iyiki soledin unuttum bugün berbat oldum mide bulantısı fena bugünDemir ilacın dan sonra galiba süt ve süt ürünleri tüketilmiyor. Bir saatlik mi ne süresi var tam bilmiyorum bi arkadaştan duymuştum. Prospektüsünü oku bakalım eczacı bişey demediyse
Şu sıralardan biraz uzak kalayım canım adını okurken bile kötü oluyorum bizim evde onun adı tavuktan çıkan
Olabilir canım ama kaç saat beklemen gerekiyor tam bilmiyorum dediğim gibi ona bi bak senKıyamam zorlama ozaman kendini bı sure sonra yersin eevt süt içtim ondan mı böle oldu acaba sütü sinra iciyim olmadı iyiki soledin unuttum bugün berbat oldum mide bulantısı fena bugün
Tamam canım saolasinOlabilir canım ama kaç saat beklemen gerekiyor tam bilmiyorum dediğim gibi ona bi bak sen
Ben canım onları hiç tüketemiyorum bide ne yesem çıkıyor çok zor biraz geçer gibi oluyor sonra tekrar hopp yoruldum inankiGünaydın kızlar
Dilini ısır maaşallah canım o kadar zor ki şu an geçsin bulantı kusma kilo hiç umurumda değilGünaydın canım ben neden hiç birşeyde tiksinemedim hatta iştahım çok açık böyle giderse kiloda üç noktaları görücem gibi sabahları mutlaka yarım avakado 1 yumurta tuzsuz peynir ve zeytin mutlaka yiyorum öğlen işte yalnızca çorba içiyorum arada ceviz fındık atıyorum akşama ne varsa saldırıyorum ben kendimi tutsam bile eşimin iştahı bir açılmış ki adam yemek yiyince ben acıkıyorum
Eczane 1 /1,5 saat sonra tüketebilirsin dedi bana süt ya da süt ürünlerini aklınızda bulunsun kızlarOlabilir canım ama kaç saat beklemen gerekiyor tam bilmiyorum dediğim gibi ona bi bak sen
Aslında ilacı varmış canım ama bi sor bakalım doktoraBen canım onları hiç tüketemiyorum bide ne yesem çıkıyor çok zor biraz geçer gibi oluyor sonra tekrar hopp yoruldum inanki
Hee tamam canım çok sağol bizde öğrenmiş oldukEczane 1 /1,5 saat sonra tüketebilirsin dedi bana süt ya da süt ürünlerini aklınızda bulunsun kızlar
Söyledim doktoruma şimdiye geçmesi lazımdı midenden kaynaklanıyordur dedi hamile kalmadan öncede hassastı zaten midem mide ilacı verdi işte çok zor ama Rabbim bulantı kusma yaşayanlara şifa versin tez vakitteAslında ilacı varmış canım ama bi sor bakalım doktora