• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok öyle demedi dieri ni koycam dedi hani sonra hazır rahim güzel ikisini yapabilir gbi geldi bu arada son kahvemi Alsancak ta denize karşı içtim oda yok artık iç dedi bı tane ama onermioruz dedi icmicem hiç 😌tüm zararlı seleri aliolar elimizden
ben içiorum çay felan kahvede arada bir;) demek alsancakta hee bende geleyim karşılıklı içelimmm özledim oraları🥰😁

Canim 8 ustu transfer icin uygun kabul ediliyor. 10 dusuk falan değil. Beni doktor ölçüp 9.6 iken transfere uygun diyip 5 gun sonrasinda da transferi yapti.
içim rahatladı canım valla ay bılmıyorum artık 4. olunca bu ınan artık herseyı cok cok dusunmek zorundaymısım gıbı gelıyour hayırlısı olsun tabı bu arada nasıl gectı transferın sonuc ne oldu senın

içim rahatladı canım valla ay bılmıyorum artık 4. olunca bu ınan artık herseyı cok cok dusunmek zorundaymısım gıbı gelıyour hayırlısı olsun tabı bu arada nasıl gectı transferın sonuc ne oldu senın
Daha bugun transferden sonraki 5. Gun canim. Daha test günüme var. Ben de heyecanla bekliyorum sonucu🥰

Merhaba kızlar nasılsıniz transfer olanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 😊 sonuç bekleyenler sabredin belirti aramayın inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🤲💝 negatif sonuç alan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsun demek ki vakti zamanı var Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizlerle 😍

Hemde nasi bugün valla ne yaptım bilemedim şimdi iyiyim neupogen iğne vurdular akşamda ilaçlara baslicam şimdi vardı vitamin Ler azitro felan aldım bakalım inşallah güzel olur ama şükür adım adım yaklaşıyoruz inşallah minnaklara🥰🥰😍
O iğne ne için canim Ayy bende hiç yok öyle değişik şeyler valla bakıyorum şaşırıyorum bazen😁

Merhaba kızlar nasılsıniz transfer olanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 😊 sonuç bekleyenler sabredin belirti aramayın inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🤲💝 negatif sonuç alan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsun demek ki vakti zamanı var Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizlerle 😍
Canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için 🥰 Rabbim sana da evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🐣🐣

Gebelik aşısı gbi bişe sanırım transfere başlarken vuruyo direk azitro da antibiyotik sana neler verdi canım bende o fitillerden yok 🤣
Hangi fitil kız progestan mı o son zamanlara doğru başlıyor galiba🤭
Hee 3 tane mi var antibiyotikte bende Azeltin kullandım antibiyotik olarak

Canim bana hic gebelik aşısı falan yapilmadi.
Hepimizin farklı karışım ilaçları ben iptal olduğu zamanda bu ilaçtan vurdular başta başkası iptal olunca ilaçlar deisio benim yine aynı o fitiller başında verilmismiydi size canım bana verilmedi

Back
X