• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar ben transferimi oldum yatıyorum şu anda 2 saat kadar yatacakmısım . Doktor yüksek bir gebelik oranı verdi, inşallah hayırlısıyla tutunur ikiside 🤗
Harika ikiside tutunsun inşallah sana🤲🤲 nasi oldu çok su ictinmi malum transferden sonra en merak edilen korktuğumuz konu Allah'ım hayırlı haberler nasip etsin 🥰🥰 yarın bnde kontrole gidicem sabah sana diodum benim şimdi transfer iptali olurmu diorum ya biz hep heycan stres tedaviden beri ne olcak halimiz😂 sen güzelce dinlen canım gelismeleride bize silersin 🥰🥰

Harika ikiside tutunsun inşallah sana🤲🤲 nasi oldu çok su ictinmi malum transferden sonra en merak edilen korktuğumuz konu Allah'ım hayırlı haberler nasip etsin 🥰🥰 yarın bnde kontrole gidicem sabah sana diodum benim şimdi transfer iptali olurmu diorum ya biz hep heycan stres tedaviden beri ne olcak halimiz😂 sen güzelce dinlen canım gelismeleride bize silersin 🥰🥰
Canım hiç merak etme sorun çıkmayacak inşallah bu sefer içini rahat tut 🤗 Canım Tranferden 2 saat önce yarım litre kadar su içtim, onunla transfere girdim hemşire baktı sıkışık dedi hala da bekliyorum 🤗

Canım hiç merak etme sorun çıkmayacak inşallah bu sefer içini rahat tut 🤗 Canım Tranferden 2 saat önce yarım litre kadar su içtim, onunla transfere girdim hemşire baktı sıkışık dedi hala da bekliyorum 🤗
İste beklediğim cevap korkuodum hep tamam bende tutabilirim inşallah😂😂 güzel güzel dinlen Allah'ın izniyle haber verirsin bize kuzum sırada Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye var 🤣

Aynen ben de aynı durumdayım. İlki kimyasal gebelik oldu, şimdi ikinciye başladım. Pazartesi OPU olur muhtemelen. Sizin ne zaman olacak?
Dondurulmuş vardı onu denicez inşallah bu ay transfer olur. Transfer hazırlık sürecine başladık eğer önden giden yumurtam olmazsa rahim iyi durumda ise transfer edicez dedi doktorum yoksa gelecek aya kalıcak

Kızlar ben transferimi oldum yatıyorum şu anda 2 saat kadar yatacakmısım . Doktor yüksek bir gebelik oranı verdi, inşallah hayırlısıyla tutunur ikiside 🤗
Canımmmm kuzum hayırlı olsun sağlıkla sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah güzel sonuçlar alıcaz senden dinlen dikkat et kendine ❤🤍😍🥰

Merhaba canım transfer sonrası bende arabayla 1 saate yakın sürede geldim eve öyle düşünme bence bana doktorum sadece kahve içme bide karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapma dedi yeme olarakta ekstra kabak çekirdeği ve ananas yedim bol havuçlu salata yedim su tüketimine dikkat ettim bide canım ilk 3 günde yattım sonrasında dikkat ettim işte ❤
Çok tşk ederim açıklamaların harika ,içimi ferahlattın

Çok tşk ederim açıklamaların harika ,içimi ferahlattın
Ne demek rica ederim 3 yazmışım 2 gün yattım sürekli olarak ama ben genel olarak sonrasındada hep dikkat ettim inanki olacağı varsa oluyor Rabbim can versin yeterki asla moralini bozma bende pozitif olmakda önemli 🥰

Kızlar merhaba ben ayın 1 nde keseyi net bi şekilde gördüm doktor bana 11 den sonra kalp atışı duyulur dedi dedi yarın ayın 13 ü son adet tarihime göre 7+1 ama doktorum üç gün geriden sayıyor yani 6+5 sizde duyulurmu yarın gitsem ?

canım kafamı vırdum duvarlara,bebeği kızı kocayı geçtim...ilaçsız duran bir meret değil malesef...ama belli yani🙃kısmet inanın öyle yıkılmış falan değilim ctsi veya cuma bi daha bakar kesin sonucu alır siz kardeşlerime duacı olurum
Rabbim kolaylık versin tabi herkes kendi çektiğini bilir anlıyorum seni İnş pozitif olur senide şaşırtır bizide 🤭

Kızlar merhaba ben ayın 1 nde keseyi net bi şekilde gördüm doktor bana 11 den sonra kalp atışı duyulur dedi dedi yarın ayın 13 ü son adet tarihime göre 7+1 ama doktorum üç gün geriden sayıyor yani 6+5 sizde duyulurmu yarın gitsem ?
Genelde duyulur ama duyulmazsa da stres yapma. Bazıları geç duydu kalp atışını ama sağlıkla dünyaya getirdiler.

Back
X