• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba bende 30 eylülde transfer oldum 10.gün 14.81 cıktı.bugün tekrar yaptırıcam inşallah tutunmuştur topiklerim bana.
Merhabalar ben de sizinle aynı durumdayım beta değerim 15 çıktı yarın tekrar test yaptıracağım. Sizin sonucunuzu çok merak ettim benzer durumu yaşadığımız için. İnşallah 2 katı yükselme olmuştur🙏

Herkese merhabalar 28 Eylül de 5. Gün embriyo transferim oldu. 12. Gün beta değerim beklenenin Altında 15 çıktı. Doktorum bir tutunmanın olduğunu fakat değerin çok riskli olduğunu testi 2 gün sonra tekrarlamam gerektiğini söyledi. Yarın tekrar test yaptıracağım. Benzer durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Herkese merhabalar 28 Eylül de 5. Gün embriyo transferim oldu. 12. Gün beta değerim beklenenin Altında 15 çıktı. Doktorum bir tutunmanın olduğunu fakat değerin çok riskli olduğunu testi 2 gün sonra tekrarlamam gerektiğini söyledi. Yarın tekrar test yaptıracağım. Benzer durumu yaşayan oldu mu aranızda?
Ben varım canım.

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
6+4 kalp atışını gördük

Ben varım canım.

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
6+4 kalp atışını gördük
Ayyy ne kadar güzel maşallah allah size bağışlasın ve sağlıkla kucağınıza alın. İnşallah bana da nasip olur ne büyük mutluluk 😊🙏 moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bana moral oldunuz. Lütfen benim için de dua edin 🥰

Ac

Ya ben o diziyi gecen gün burda yazdim ama pisman oldum sonradan, acaba izlemeseniz mi onu🙄 yani böyle simdi sizin rahat olmaniz lazim ya o biraz gerebilir😬
Bende dayanamadım başladım ama çok duygusal yaf🤣 boğazım düğümleniyor aha böyle oldum 🥺acaba devam etmeli miyim hocam 🤣🤣

Kızlar merhaba ben ayın 1 nde keseyi net bi şekilde gördüm doktor bana 11 den sonra kalp atışı duyulur dedi dedi yarın ayın 13 ü son adet tarihime göre 7+1 ama doktorum üç gün geriden sayıyor yani 6+5 sizde duyulurmu yarın gitsem ?
Ben 6+2 de keseyi de gördüm kalp atışını da duyduk ins duyarsınız sizde

Kizlar gonal-f kullanmaya basladiginiz adetiniz kac gun surmustu hatirliyormusunuz? Normalde 4 gun suren adet gonalle birlikte 1 haftayi buldu. Onun mu bi etkisi oldu acaba 😞

Merhaba canım benim transfer günü saymazsak 6.günü test yaptım çok çok silik çıkmıştı ama çıkmayadabilir moralini bozmayacaksan sabah ilk idrarla yap ama modum düşer diyorsan yapma sakın canım çok erken çünkü 🥰
merhabaaaa bende 6. gunum bugun idrarda yaptim asiri silik cizgi cikti ama ben mesela 7 ekim transfer gunumdu ogun catlatma ignesinin 3te birini vurdurdu doktor bana illaki etkisi vardir ama nblm ya insan umutlaniyor iste🥰🥰🥰

merhabaaaa bende 6. gunum bugun idrarda yaptim asiri silik cizgi cikti ama ben mesela 7 ekim transfer gunumdu ogun catlatma ignesinin 3te birini vurdurdu doktor bana illaki etkisi vardir ama nblm ya insan umutlaniyor iste🥰🥰🥰
Merhabalar ben transferden önce olmuştum çatlatma iğnesi o sebeple çatlatma iğnesinin etkisi konusunda bi bilgim yok canım ama benimde çok çok silikti sonraki gün kan verdiğimde de 41 di sonuç 🥰🥰

Merhabalar ben transferden önce olmuştum çatlatma iğnesi o sebeple çatlatma iğnesinin etkisi konusunda bi bilgim yok canım ama benimde çok çok silikti sonraki gün kan verdiğimde de 41 di sonuç 🥰🥰
ne kadar sure once oldun cabim sen catlatma ignesini ya benimkisi dondurulmus embriyo transfer gunj iste vucutta yalanci hamilelik olsun diye iste verdi doktorda ay bilmiyorum yani aynen silik cizgi benimkide

ayy bu arada 6.gun yazmisim ya bugun benim 5. gunum canim ya ista asiri silik bi cizgi var acaba nedir durum oyle merak ediyorumki yarinda vurulcam yine igne brn bekliycem bu sefer bi net 10gun olsun bakalim

ne kadar sure once oldun cabim sen catlatma ignesini ya benimkisi dondurulmus embriyo transfer gunj iste vucutta yalanci hamilelik olsun diye iste verdi doktorda ay bilmiyorum yani aynen silik cizgi benimkide

ayy bu arada 6.gun yazmisim ya bugun benim 5. gunum canim ya ista asiri silik bi cizgi var acaba nedir durum oyle merak ediyorumki yarinda vurulcam yine igne brn bekliycem bu sefer bi net 10gun olsun bakalim
Transferden 1 hafta önceydi canım benim 5. Gün emriyosuydu taze transfer oldum dondurulmuş daha çabuk çıkıyor diyorlar ama okuduklarımdan aklımda kalan bencede 10 Gün bekle iğneninde etkisi geçmiş olur ben çatlatma iğnesinden 12 Gün sonra yapmış oluyorum testi umarım sımsıkı tutunur güzel haberler verirsin bizede 🤲🤲🥰🥰

Back
X