- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.961
Allah bağışlasınBen 6+2 de keseyi de gördüm kalp atışını da duyduk ins duyarsınız sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasınBen 6+2 de keseyi de gördüm kalp atışını da duyduk ins duyarsınız sizde
aminn aminnnn canim insallah hayirlisi diyelim allahin izniylen rabbim yuzumu guldurur insallah hamileyimdirTransferden 1 hafta önceydi canım benim 5. Gün emriyosuydu taze transfer oldum dondurulmuş daha çabuk çıkıyor diyorlar ama okuduklarımdan aklımda kalan bencede 10 Gün bekle iğneninde etkisi geçmiş olur ben çatlatma iğnesinden 12 Gün sonra yapmış oluyorum testi umarım sımsıkı tutunur güzel haberler verirsin bizede![]()
Hahah tamam o zaman bugün bitireyim97
Et gitsin cocugum sen daha transfer olmadin olana kadar bitir ödev verdim![]()
Bende diyorum hocam ban 97 vermişAy o 97 ne bekendi kendine yazmis hahaha
amin inşallah hepimizin evlatlarını bağışlasın RabbimAllah bağışlasınİnşallah duyarız bakalım
![]()
inşallah canımKızlar merhaba bende 30 eylülde transfer oldum 10.gün 14.81 cıktı.bugün tekrar yaptırıcam inşallah tutunmuştur topiklerim bana.
Canım dün tekrar test yaptırdım malesef 4.6 çıktı.Eşim inanmak istemiyor o yüzden bugün tekrar vericez.Ama bence yine kimyasal gebelik çok üzgünümmm ne yapıcağımı bilmiyorum artıkinşallah canım
Selamlar, 34 yaşındayım, ilk denemem, 4 ekimde transfer oldu, 2 tane iyi kalitede 5.gün embriyosu kondu, bugun dayanamayıp çubuk test yaptım çift çizgi çıktı, progestan fitil kullanıyorum sonucu etkiler mi bilmiyorum yarin kan testi yapılacak hayırlısı inşallah, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum..Kaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif Nefes0858
36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif ![]()
@Brarmn11 3. Deneme Eylül @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) N nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) @Sevgiali 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) mlshope
28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) @kalkyerineyat 38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) agustos72
33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) C cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye
30 Yaş 1. Deneme 14 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim Luna277
26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün) @Esen63 27 33 Yaş 3. Deneme Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme Ekim @VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme Ekim
Çok üzüldüm daha öncede mi kimyasal olmuştu. İnşallah test yanlıştırCanım dün tekrar test yaptırdım malesef 4.6 çıktı.Eşim inanmak istemiyor o yüzden bugün tekrar vericez.Ama bence yine kimyasal gebelik çok üzgünümmm ne yapıcağımı bilmiyorum artık
Evet ben bilgi vermiştim
Evet malesef beş ay önce ki tedavide aynı şekilde sonuçlandıÇok üzüldüm daha öncede mi kimyasal olmuştu. İnşallah test yanlıştır
Hahahah bu ben olabilirmiyimTransferin 13.günü keseyi gördü bi arkadaş.![]()
Belirti falan arama canım. Bendede hiçbişey olmadı ara ara adet sancısı gibi okadar. Oysaki 3. Günden beri idrar testinde öğrenmiştimTransferin 6.gunundeyim.ara sira bel agrisi disinda, belirti diyebilecegim hic bi sey yok
Belirti arama canım belirti olmayadabilir bunları kafana takıp kendini strese sokma olurmuTransferin 6.gunundeyim.ara sira bel agrisi disinda, belirti diyebilecegim hic bi sey yok
canimm merhaba ne yaptinn nasilsin merak ettim seniii bu arada bisi sorucam sana ben bugun 6. gunum erken gebelik testiyle yaptim 2. silik cizgiyi gordum fakat normal gebelik testlerimde asiri asiri silik kor olursun gorurken yani o derece borde ben catlatma ignesi kullandim yaniltici payi cok var yani o yuzden guvenmiyorum vallahi icim daraliyor yaİnşaallah canım inşaallah öyledirAminnn Rabbim yardımcımız olsun bu zorlu süreçte çok amin
![]()
Benimde transferin 5. Günü hiçbir belirtim yokTransferin 6.gunundeyim.ara sira bel agrisi disinda, belirti diyebilecegim hic bi sey yok
Canım ne kadar erken çıkmış testteBelirti falan arama canım. Bendede hiçbişey olmadı ara ara adet sancısı gibi okadar. Oysaki 3. Günden beri idrar testinde öğrenmiştim
Evet o sensin canım.Hahahah bu ben olabilirmiyim![]()
Ya ne kadar erken ogrenmissinBelirti falan arama canım. Bendede hiçbişey olmadı ara ara adet sancısı gibi okadar. Oysaki 3. Günden beri idrar testinde öğrenmiştim
Hic belirtim olmadi diyenlerde var ama insan bi belirti ariyor. Bugun surekli carpintim var stresten heraldeBelirti arama canım belirti olmayadabilir bunları kafana takıp kendini strese sokma olurmu
Ben zaten erken yapmam. Gununu bekliyorumBenimde transferin 5. Günü hiçbir belirtim yokerken test yapmaktan da korkuyorum