• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bu arada beni transfer için aradıklarından beri aklıma geldikçe ağlıyorum ya🥺 başım ağrıyor valla ağlamaktan neden böyle oldum anlamadım. Oysa şoka girmiş gibiydim hiç bir şey hissedemiyordum. Duygu patlaması mı yaşıyorum 😥
Canim insallah 12 gün sonra sevinçten ağlarsın inşallah 🙏🙏simdi den kendini üzme canim bu topik hepimize uğurlu gelecek allahin izni bebislerimiz bize bırakmayacak 🤗inanır mısın bende hayirlisi ile biran önce o gün gelsinde gidip miniğim alayım diyorum annesine kavuşsun sen de öyle düşün bu günü çok bekledin . Her aşaması rast gitsin inşallah 🙏🙏🤲

Canım o hep oluyor , ama kendini rahat bırak güzel güzel transferini ol gel , başka yapabileceğimiz birşey yok gerisi Allah'a kalmış, o yüzden stres yapmamızın bir anlamı yok aslında, nasıp olacaksa her türlü olacak.Ben elimden geleni yaptım, bundan sonra benim kontrol edebileceğim birşey yok deyip kendimi rahatlatıyorum ben
Aynen canım gerçekten bizim elimizde olan bisey değil dua edelim ki rabbim yazmış dilemiş olsun doktorlarımız da vesile olsun 🙏 sabrin sonu selamettir inşallah yüzümüz güler 🤲

Kızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsun❤️ normalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı ❤️ Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık :KK43: bacaga geçicem sanırım
Biz kese gördük dün ama küçüktü şuan devam ilaçlara dedi

Evet canım ilk günün nasi geçti ben bı kere daha gitcekken direk transfer günü verdi bu saat hala bı kal geldi emeklerimizin karşılığını alalım inşallah🤲🤲❤️❤️
Merhaba benim de transfer günüm 22 ekim inşallah güzel haberleri alırız. Dondurulmuş 5. Gün embriyo transfer edilecek. Cuma son bir kontrolüm var . Heyecan ve stres tavan 🤣

Merhaba benim de transfer günüm 22 ekim inşallah güzel haberleri alırız. Dondurulmuş 5. Gün embriyo transfer edilecek. Cuma son bir kontrolüm var . Heyecan ve stres tavan 🤣
Merhaba hayırlı olsun canım benimde 6.gun heycan nasi anlatamam iptal olduğu için önceden beklemiodum benim randevu önce vardı sonra direk transfer dedi progestan a yarın başlatıyo bide 18nde neupogen iğne var prednol aliodum vitaminler bi sürü ilac😌 hakkımızda hayırlısı emeklerimizin karşılığını alalım hepimiz inşallah 🤲🤲🥰🥰

ayyy cok heycanlii allahimm hayirli haberler almani nasip etsin kardesim ayy bak bu gece alarm kur kalk teyettcut namazina ellerini ac dua et bak ben inaniyorum yarin senden guzel haberle alicaz 🙏🙏🙏 benimkine daha varda ben rahat duramiyorum iste 😔😔 aslinda 2. cizgi var fakat acaba catlatma ignesinden mi sebeb yoksa normal hamileyimiyim bilemiyorum iste 1 tanr erken gebelik yaptim 3 tane normal😁😁 ya albi marka gebelik testinde nagtif gibi bisi yanide digerlerinde var ama 3tllik testmis o insalalh dandik oldugu icin oyledir 😁😁 allahimmmm insallahh insallah bebislerimiz bize simsiki tutunmusturrr insallahhh 🙏🙏🙏🙏🙏
Aminnnnn çok aminnnn öyle güzel ki kalbin Rabbim nerede varsa “evlat evlat” diye isteyen kimsenin kucağını boş koymasın. Amin❤️❤️ Sen hiç tasalanma Allah ın izniyle güzel haberler alacağız inanıyorum gönülden❤️❤️ Ne kadar var kan testine canım🙏 Bana aslında 5.gün embriyosu olduğu için bugün de yapabilirsin demişlerdi ama çok heycanlanıyorum ne yapayım bilemedim😔😔😔

kizlar merhaba beni en iyi anliycak olan sizler oldugunuz icin buraya yazmak istedim ne esim ne annem nede arkadaslarim icimde yasadigim seyleri anliyamazlar oyle bhgun 6.gunum ve bugun sebebsiz yere oyle agladimki anlatamam size moralim.cok bozuk mutsuzum icimde bi yerlerde umut var ama bi yerde boylr allahim nasil umutsuzum anlatamam size durup durrken bianda neseleniyorum arfindan mutsuzum deli gibiyim ya bikiyorum cok erken ama test yaptim evet 2. vizgiyi gordum fakat acaba diyorum igneninmi etkisi cunki transfer olurken yaptirdi doktorda 3te birini vurdurdu off icimdeki yangini duygu karmassini anca siz anliyabilirsiniz nblm paylasip dertlesmek istedim 😔😔

Aminnnnn çok aminnnn öyle güzel ki kalbin Rabbim nerede varsa “evlat evlat” diye isteyen kimsenin kucağını boş koymasın. Amin❤️❤️ Sen hiç tasalanma Allah ın izniyle güzel haberler alacağız inanıyorum gönülden❤️❤️ Ne kadar var kan testine canım🙏 Bana aslında 5.gün embriyosu olduğu için bugün de yapabilirsin demişlerdi ama çok heycanlanıyorum ne yapayım bilemedim😔😔😔
ayy canimm benim. allah razi olsunn sendennn 🙏🙏🙏

ayin 19da 12. gunum oluyor canim benim
benimde 5.gun embriyosu koydular 2 tane bem gecen sefer ilk dusugumde aslinda 10. gun ogrenmistim sonucu 12 yi beklemedim acikcasi 😊 devam etmedi nasip tabi ama bakalimm ya cok daraliyotum yemin ederim ya diyorum testler yanlissa bazen yaniltiyor ya ondan korkuyorum aslinda vallahii bu isin sonunda kafayi yemesek iyidir :((

Allah razı olsun canım benim inşallah ya😍 sende güzel haberlerle gel güzel geçsin kontrolün😍😍

5. Gün adet oldum canım 🥰

Oo süper haber bu çok sevindim canım bana da öyle yaptılar kontrolden sonra hün belirlediler😍 inşallah hepimiz müjdeler alalım 🥰😍

Çok sağol canım seninde gözün aydın kalp atışını duymuşsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Oskapardan korkma bi arkadaşım da aynı şekilde doğuma kadar devam edecek. Rabbim mükafatını verir elbet sabret biraz annesi🥰🥰
Haklısın kuzum bak sende sakın stres yapma vee erken test yapmaa😄😍

Canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Benimde haftaya kontrolum var bende korkuyorum doğuma kadar devam dicek diye ben koldan vuruyorum simdilik sen oksapari kaclik kullanıyorsun
Kuzum vallahi ben önce tüp bebek doktoruma sordum ınr testiymiş kanda pıhtılaşmaya o testle bakılıyormuş doktorum bana bu testi yapmamış bundan sonra devam edecegın doktorun yapacak ona göre devam edeceksin oksapara dedi ilk üç aydan sonra bırakcaktım normalde bugun başladım yeni doktoruma o da teste gerek yok yani rahatsızlıgın olmasa bile ben kullanmanı istiyorum her tüp bebek hastalarıma da devam ettiriyorum zor buluyorsunuz çünkü dedi riske atmamak lazım dedi bende tamam dedim şimdi bişey olsa ben artk neden kullanmadım iğneyi diye buna baglarım artık Allah korusun bu arada 400 lük kullanıyorum yani sana da devam et derse hiç korkma napalım bebişler için katlanıcaz keşke dememek için

Şuanda bende öyleyim bu bı şok sanırım ben saat ikiden beri kendime gelemedim yarın kendini rahat bırak kasma canım belirti arama güzel sonuçlar vericeksin inanıyorum dualarımız seninle kuzum🥰🥰🤲🤲
Anti klaymeks sendromu...hüzün ve mutluluk yüzde elli elli eşit olduğunda,bir gülme bir ağlama gelir insana...gayet normal...duygular en tepedeyken yaşanır...transferiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun,mutluluk getirsin💕
Canım o hep oluyor , ama kendini rahat bırak güzel güzel transferini ol gel , başka yapabileceğimiz birşey yok gerisi Allah'a kalmış, o yüzden stres yapmamızın bir anlamı yok aslında, nasıp olacaksa her türlü olacak.Ben elimden geleni yaptım, bundan sonra benim kontrol edebileceğim birşey yok deyip kendimi rahatlatıyorum ben
Çok normal canım benim yarın herşey Çok güzel olacak Allahın izniyle dualarımız seninle 😍
Canim insallah 12 gün sonra sevinçten ağlarsın inşallah 🙏🙏simdi den kendini üzme canim bu topik hepimize uğurlu gelecek allahin izni bebislerimiz bize bırakmayacak 🤗inanır mısın bende hayirlisi ile biran önce o gün gelsinde gidip miniğim alayım diyorum annesine kavuşsun sen de öyle düşün bu günü çok bekledin . Her aşaması rast gitsin inşallah 🙏🙏🤲
Çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için Allah razı olsun sizlerden🤗🤗 nasıl böyle oldum bende anlamadım valla. Bugün erken yatıp kendimi toparlarım inşallah yarına 😍 😍

Çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için Allah razı olsun sizlerden🤗🤗 nasıl böyle oldum bende anlamadım valla. Bugün erken yatıp kendimi toparlarım inşallah yarına 😍 😍
Canımm Allahın izniyle olumlu hissediyorum senin için güzelce sakin sakin git bebişini al gel 🤲🏻

Merhaba kızlar . Benimde transfer tarihim netleşti. 19 Ekim . Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür . 🤲🏻
Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inşallah sonu güzel olur 🤲🌷

kizlar merhaba beni en iyi anliycak olan sizler oldugunuz icin buraya yazmak istedim ne esim ne annem nede arkadaslarim icimde yasadigim seyleri anliyamazlar oyle bhgun 6.gunum ve bugun sebebsiz yere oyle agladimki anlatamam size moralim.cok bozuk mutsuzum icimde bi yerlerde umut var ama bi yerde boylr allahim nasil umutsuzum anlatamam size durup durrken bianda neseleniyorum arfindan mutsuzum deli gibiyim ya bikiyorum cok erken ama test yaptim evet 2. vizgiyi gordum fakat acaba diyorum igneninmi etkisi cunki transfer olurken yaptirdi doktorda 3te birini vurdurdu off icimdeki yangini duygu karmassini anca siz anliyabilirsiniz nblm paylasip dertlesmek istedim 😔😔
Canım benim stres yapma herseyin hayırlısı olsun dua et oyalanacak biseyler bul kendine bak poztifsen bebeğini de strese sokuyorsun annesi inşallah Rabbim gönlüne göre verir içini ferah tut 🌹🌷💐🌼

Canım benim stres yapma herseyin hayırlısı olsun dua et oyalanacak biseyler bul kendine bak poztifsen bebeğini de strese sokuyorsun annesi inşallah Rabbim gönlüne göre verir içini ferah tut 🌹🌷💐🌼
evet cok dogruda ay boyle varya resmem duvarlar ustume usyume geliyor agladim ettim boyle bkraz kendime geldim rahatladim daha iyiyim allahtan simdide ayy bu sirecte rabbim herkesein yardimcisi olsun insallahhhhh coo zor coook😔😔🙏🙏

Back
X