• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar sonucum;
Ayın 3’ünde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Transfer sonrası 10.gün değerim 592😍😍 DR’um ikiz olabileceğini söyledi ama tam kesinlik yok. Cuma tekrar kan vereceğim🥰🥰
Hepiniz dualarımdasınız inşaallah güzel haberlerle buluşalım❤️❤️ Evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucaklayalım❤️❤️ Amin❤️❤️
Eki Görüntüle 2932996
Maşallah tebrik ederim darısı keseyi görmeye inşallah 🥰🤲

Kızlar sonucum;
Ayın 3’ünde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Transfer sonrası 10.gün değerim 592😍😍 DR’um ikiz olabileceğini söyledi ama tam kesinlik yok. Cuma tekrar kan vereceğim🥰🥰
Hepiniz dualarımdasınız inşaallah güzel haberlerle buluşalım❤️❤️ Evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucaklayalım❤️❤️ Amin❤️❤️
Eki Görüntüle 2932996
Ayyyy ne güzelll haber maşallah🧿🌸 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrikler🥰 darısı başımıza inş🙏🏻

Bende yıllardır üyeyim fakat uzaktan takip ediyordum. Böyle bir topik görünce katılmak istedim. 35 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu, 2 yıldır tedavi oluyordum, çok şükür bu ay tedavi başarılı oldu. 24 Eylül'de çift transfer yapılmıştı. Bugün ikisininde tuttuğunu öğrendim. İnşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam eder. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.
Tebrikler🥰 inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun🙏🏻🧿 böyle güzel haberler alınca bizlerinde ümidi artıyor. Kimsenin kucağı boş kalmasın🙏🏻

Slm ben 37 yaşında 3. Tüp bebek denememiz 16 ekimde transfer yapılacak transferden sonra neler e dikkat ediyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz tutması için pozitif alan arkadaşlar önerileriniz var mı?
Transfer den sonra evime gitmek için bir saat yol çekiyorum acaba o yüzden mi tutmuyor 😞
Canım ben de senin yaşında 2. Denememi yapmıştım.Sonra 3.,4. ve 5. oldu.İlk denememde 1 saat yol gittim tutmadı, 2. Denememde 10 dk yol gittim tutmadı.3. Denememde 1 saat yol gittim tutmadı.Bu 3 denemeyi de acaba laboratuvarlardan mı olmuyor diye hep farklı merkezlerde denedim olmadı. 4. Denemede doktorum çok ilgilendi, herşey yapıldı .Kliniğin dibindeki otelde kaldık hiçbir yere gitmedik , bil bakalım ne oldu?Tutmadı. Bu arada benim yaşım 40 oldu(1 ay sonra olacak).Dedimki galiba olmayacak.5. Denemeyi yine aynı doktorda yaptırdık geçen ay.Ekstra bir değişiklik yapmadım .Bu sefer çok relakstım.Olmaz yine diyordum.Hiç dinlenmedim.Eve 1 saat yol gittik transferden sonra.Bozuk yollardaki kazıntılara girdik çıktık.Diğer transferlerimin hepsinde ilk hafta evde dinlenmiştim, bu sefer ertesi gün çalışmaya başladım ve hep çalıştım.Tuttu ☺️🧿Hiç ummadığın anda yukarıdaki isteyince , sen de deli gibi isteyince oluyor. Sağlıkla kucağıma alır mıyım bilmiyorum ama bu işin yol gitmeyle alakası falan yok. Allah tez zamanda verir inşallah 🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲💜

C
Canım ben de senin yaşında 2. Denememi yapmıştım.Sonra 3.,4. ve 5. oldu.İlk denememde 1 saat yol gittim tutmadı, 2. Denememde 10 dk yol gittim tutmadı.3. Denememde 1 saat yol gittim tutmadı.Bu 3 denemeyi de acaba laboratuvarlardan mı olmuyor diye hep farklı merkezlerde denedim olmadı. 4. Denemede doktorum çok ilgilendi, herşey yapıldı .Kliniğin dibindeki otelde kaldık hiçbir yere gitmedik , bil bakalım ne oldu?Tutmadı. Bu arada benim yaşım 40 oldu(1 ay sonra olacak).Dedimki galiba olmayacak.5. Denemeyi yine aynı doktorda yaptırdık geçen ay.Ekstra bir değişiklik yapmadım .Bu sefer çok relakstım.Olmaz yine diyordum.Hiç dinlenmedim.Eve 1 saat yol gittik transferden sonra.Bozuk yollardaki kazıntılara girdik çıktık.Diğer transferlerimin hepsinde ilk hafta evde dinlenmiştim, bu sefer ertesi gün çalışmaya başladım ve hep çalıştım.Tuttu ☺️🧿Hiç ummadığın anda yukarıdaki isteyince , sen de deli gibi isteyince oluyor. Sağlıkla kucağıma alır mıyım bilmiyorum ama bu işin yol gitmeyle alakası falan yok. Allah tez zamanda verir inşallah 🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲💜
Canim merhaba🥰 nerdeydi yoktun bi sure merak ettik seni, hersey yolunda mii iyi miisn

Merhabalar ben bu sayfaya yeni katılıyorum öncelikle herkesin Allah emeklerini boşa çıkarmasın diyerek başlamak istiyorum🙏 31 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim olacak o yüzden bu konuda oldukça tecrübesizim. Gittiğim doktor yumurta toplama işlemi sonrası rahimi dinlendirip adetten sonra transfer olacak şeklinde bir tedavi uyguluyor. Cumartesi günü yumurta toplama işlemim oldu, adet olduktan sonra 2. gün doktoruma tekrar gideceğim ve rahim kalınlaştırıcı ilaçlar verecek daha sonrasında da rahim hazır olunca transfer olacakmış. Ancak benim normalde ekim sonuna doğru adetim gelmesi gerekirken önce lekelenme ile başlayıp sonrasında kanamaya dönerek başladı sizlerde yumurta toplama işlemi sonrası erken beklediğinden erken adet olan oldu mu acaba?
Merhaba canım evet benim de erken oldu 5. Gün adet olmuştum
Bende yıllardır üyeyim fakat uzaktan takip ediyordum. Böyle bir topik görünce katılmak istedim. 35 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu, 2 yıldır tedavi oluyordum, çok şükür bu ay tedavi başarılı oldu. 24 Eylül'de çift transfer yapılmıştı. Bugün ikisininde tuttuğunu öğrendim. İnşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam eder. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.
Çok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bizlere o sevinci yaşatsın inşAllah 🥰🥰
iyi akşamlar geç gördüm mesajınızı :KK43: hcg-ler poitif çıktı❤️ 5 gün sonra keseyi görmeği bekliyorum. inşallah görünür🙏🏻
Oo süper çok sevindim gülüm sağlıkla devam etsin inşallah gözünüz aydın 🥰 🥰
Transfer sonrası 10.gün 592 😍😍
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla devam eder🥰🥰
Pozitifleri gördükçe umut doluyor insan. İnşallah hepimiz aynı müjdeyi veririz 🥳😁

Merhaba canım evet benim de erken oldu 5. Gün adet olmuştum

Çok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bizlere o sevinci yaşatsın inşAllah 🥰🥰

Oo süper çok sevindim gülüm sağlıkla devam etsin inşallah gözünüz aydın 🥰 🥰

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla devam eder🥰🥰
Pozitifleri gördükçe umut doluyor insan. İnşallah hepimiz aynı müjdeyi veririz 🥳😁
Aminnnn❤️❤️❤️ İnşaallah canın dualarım sizlerle ❤️❤️

Kızlar kontrolüm vardı ilaçları cogaltti

Eklentiler

• 20211014_103524.webp
    20211014_103524.webp
    114,7 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar bende bugun opu oldum evdeyim dinleniyorum☺️Pazartesi kontrolde 3 tane yumurta guzel buyumus denmisti ama bugun 11 tane yumurta toplanmis 9 tanesi guzel buyumus..cumartesi gunu arayip pazartesi gunu transfer icin saat kacta gidelim diye bilgi alicaz inseallah..😍
Harika hayırlı olsun güzel yumoslar olmuş senin taze transfer sanırım güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz 😍😍🤲🤲

Ahh sorma bı sürü ilac telefon saatini kur ben bu yöntemle karistirmiorum transfer ne zaman hayırlı olsun canım🥰🥰
Haftaya çarşamba kontrole çağırdı cnm henüz netlesmedi rahim kalinligi iyi yeni ilaçlar başlıyoruz dedi antibiyotik bitiyor çarşambaya ozaman gün verir herhalde

Back
X