• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Haha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdum🤣🤣 hemşire içten içe baya sinir olmuştur bana 🤭🤭
Bu arada tek embriyo 😍🐣
Ay hadi bakalım canım, sımsıkı tutunsun annesine. ❤️
Baktın mı işlem esnasında ekrana? 😉
Ben minicik 2 tane beyaz nokta görmüştüm. 🥰 Çok değişik bir şey. 🙈

Kızlar o değil de bende o kadar kaset test olunca her gün test yapıyorum 😂Hala ovitrelle etkisi geçmemis silik çıkıyor, dünkü daha silikti bugün daha belirgin idrara göre değişiyor herhalde 😂Ne zaman etkisi geçecek merak ediyorum

Ben hiç kullanmadım canım, bilmiyorum malesef.

S.aleyküm arkadaşlar Rabbim evvela hepimize sağlıkla mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah 😍😍
32 yaşındayım 4 Ekim 5.deneme 3.gün embriyosu 8.gün açık kırmızıdan pembeye sonra kahverengiye dönen lekeleme yaşadım dün sabah saat 4 de test yaptım ilk çok silik bir çizgi gördüm yarım saat sonrasına biraz daha koyuydu test günüm yarın 🤗🤗🤗 Testin fotosu aşağıda benim gibi lekelenme görüp silik çizgi görüp pozitif alan var mı? ☘️☘️☘️

Eklentiler

• IMG_20211013_075500.webp
    IMG_20211013_075500.webp
    224,8 KB · Görüntüleme: 62
Bende öyle düşündüm canım, dosyamda herşey yazıyor çünkü ona göre ayarlama yapmışlardır diye düşündüm.Ama baktım burada hem Aspirin hem iğne kullananlar varmış benim genlerimde pıhtılaşma olup.Ama mesela benim genetik doktoru bunlar düşük yapmaz demişti , tüp bebek doktorum da aynısını demişti çok ciddi bir pıhtılaşma değil demişti.Daha öncede düşük olunca işte insanın aklına herşey geliyor.Eger gebelik olursa bir hematoloji den randevu alayım, görüş alayım diyorum
Belki pozitifi gördükten sonra başlayacak olabilir ikisine de. Çünkü benim arkadaşıma sonra başlamıştı
Yaa sen ne ara oldun, Allah seni ben sen daha olmadın sanıyordum 😂Yaa ne güzel bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah 🤗
Aminn canım inşallah 🥰 He valla ne ara oldu nasıl oldu bende anlamıyorum 🤣 1 saat oldu gari çişe gidim mi yaf 🙈

S.aleyküm arkadaşlar Rabbim evvela hepimize sağlıkla mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah 😍😍
32 yaşındayım 4 Ekim 5.deneme 3.gün embriyosu 8.gün açık kırmızıdan pembeye sonra kahverengiye dönen lekeleme yaşadım dün sabah saat 4 de test yaptım ilk çok silik bir çizgi gördüm yarım saat sonrasına biraz daha koyuydu test günüm yarın 🤗🤗🤗 Testin fotosu aşağıda benim gibi lekelenme görüp silik çizgi görüp pozitif alan var mı? ☘️☘️☘️
Evet bende öncekinde lekelenme yaşamıştım, tutmuştu, Büyük ihtimalle yerleşme kanaması hayırlı Olsun şimdiden , zaten test de bariz pozitif, bebiş ben burdayım diyor ❤️🐣

Hadi hayırlı olsun🙏🏻🌸 Sımsıkı tutunsunlar annesine🥰
İns.bebisini sağlıkla kucağına al cnm bizlerde dua et
O sekilde yatmaya devam et bence. Hayirli olsun Rabbim guzel haberler duyursyn
Ay hadi bakalım canım, sımsıkı tutunsun annesine. ❤️
Baktın mı işlem esnasında ekrana? 😉
Ben minicik 2 tane beyaz nokta görmüştüm. 🥰 Çok değişik bir şey. 🙈
Allah razı olsun kızlar 🥰 inşallah hepimize dua ettim tüm isteyenlere tüm bekleyenlere inşallah 🥰🥰 hepiniz pozitifle dönelim inşallah sağ salim kucağımıza alalım 🥰🥰
hayrunnisa85 hayrunnisa85 evet canım yerleştirdikten sonra gösterdiler🥰🥰

Yok vermediler hatta saatte söylemedi lavaboya gidebilirsin dedi. Gideyim ben 🤣🤣
Git canım.Zaten bunların hiç bir bilimsel açıklaması yok , bazı yerlerde Tranferden sonra direk ayağa kaldırılıyor.Bencw hastanın içi psikolojik olarak rahat etsin diye bizi yatırıyorlar

Kızlar o değil de bende o kadar kaset test olunca her gün test yapıyorum 😂Hala ovitrelle etkisi geçmemis silik çıkıyor, dünkü daha silikti bugün daha belirgin idrara göre değişiyor herhalde 😂Ne zaman etkisi geçecek merak ediyorum
Canım bana 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 3. günden sonra kaset testlerde hep çıktı 🙈 4. Gün erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı hemen arkasından kaset test yaptım ucuzlardan onda çıktı

Benim bu gebeliğimde olmadı lekelenme ama oğlumda olmuştu 5 veya 6. Gün olmuştu

Canım bana 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 3. günden sonra kaset testlerde hep çıktı 🙈 4. Gün erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı hemen arkasından kaset test yaptım ucuzlardan onda çıktı
Yaaa ne güzel ❤️ Benim geçen sefer 4.gün erken gebelik testinde çok hafif bir çizgi görmüştüm ama emin olamamıştım çatlatma etkisi mi diye ama gittikçe koyulaşma olmuştu.Yarın tekrar yapacağım bakalım nasıl olacak ❤️

Back
X