- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.121
Hadi hayırlı olsunTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsunTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
İns.bebisini sağlıkla kucağına al cnm bizlerde dua etValla şuankini bilmiyorum canım ama geçen hafta perşembeydi 8 demişti ve ilaçlara devam ettik hatta Estrofemi biraz artırdı
O sekilde yatmaya devam et bence. Hayirli olsun Rabbim guzel haberler duyursynTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ay hadi bakalım canım, sımsıkı tutunsun annesine.Haha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdumhemşire içten içe baya sinir olmuştur bana
Bu arada tek embriyo![]()
Kızlar o değil de bende o kadar kaset test olunca her gün test yapıyorumHala ovitrelle etkisi geçmemis silik çıkıyor, dünkü daha silikti bugün daha belirgin idrara göre değişiyor herhalde
Ne zaman etkisi geçecek merak ediyorum
Belki pozitifi gördükten sonra başlayacak olabilir ikisine de. Çünkü benim arkadaşıma sonra başlamıştıBende öyle düşündüm canım, dosyamda herşey yazıyor çünkü ona göre ayarlama yapmışlardır diye düşündüm.Ama baktım burada hem Aspirin hem iğne kullananlar varmış benim genlerimde pıhtılaşma olup.Ama mesela benim genetik doktoru bunlar düşük yapmaz demişti , tüp bebek doktorum da aynısını demişti çok ciddi bir pıhtılaşma değil demişti.Daha öncede düşük olunca işte insanın aklına herşey geliyor.Eger gebelik olursa bir hematoloji den randevu alayım, görüş alayım diyorum
Aminn canım inşallahYaa sen ne ara oldun, Allah seni ben sen daha olmadın sanıyordumYaa ne güzel bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah
![]()
Kaç tane kullaniosun estrofem i canım benim dün 11.bucuj dedi benimde fazla deilmi bı hafta var bende onu stresten yaptımValla şuankini bilmiyorum canım ama geçen hafta perşembeydi 8 demişti ve ilaçlara devam ettik hatta Estrofemi biraz artırdı
Evet bende öncekinde lekelenme yaşamıştım, tutmuştu, Büyük ihtimalle yerleşme kanaması hayırlı Olsun şimdiden , zaten test de bariz pozitif, bebiş ben burdayım diyorS.aleyküm arkadaşlar Rabbim evvela hepimize sağlıkla mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah
32 yaşındayım 4 Ekim 5.deneme 3.gün embriyosu 8.gün açık kırmızıdan pembeye sonra kahverengiye dönen lekeleme yaşadım dün sabah saat 4 de test yaptım ilk çok silik bir çizgi gördüm yarım saat sonrasına biraz daha koyuydu test günüm yarınTestin fotosu aşağıda benim gibi lekelenme görüp silik çizgi görüp pozitif alan var mı?
![]()
Hadi hayırlı olsunSımsıkı tutunsunlar annesine
![]()
İns.bebisini sağlıkla kucağına al cnm bizlerde dua et
O sekilde yatmaya devam et bence. Hayirli olsun Rabbim guzel haberler duyursyn
Allah razı olsun kızlarAy hadi bakalım canım, sımsıkı tutunsun annesine.
Baktın mı işlem esnasında ekrana?
Ben minicik 2 tane beyaz nokta görmüştüm.Çok değişik bir şey.
![]()
Çok sıkıştıysan artık gidebilirsin canım, bana 1 saat sonra tuvalete gidebilirsin demişlerdi ya da eğer sürgü verdilerse ona yap için rahat etmezse.Aminn canım inşallahHe valla ne ara oldu nasıl oldu bende anlamıyorum
1 saat oldu gari çişe gidim m
Günde 4e çıkarmıştı canım. Sen kaç tane alıyorsunKaç tane kullaniosun estrofem i canım benim dün 11.bucuj dedi benimde fazla deilmi bı hafta var bende onu stresten yaptım
Yok vermediler hatta saatte söylemedi lavaboya gidebilirsin dedi. Gideyim benÇok sıkıştıysan artık gidebilirsin canım, bana 1 saat sonra tuvalete gidebilirsin demişlerdi ya da eğer sürgü verdilerse ona yap için rahat etmezse.
Git canım.Zaten bunların hiç bir bilimsel açıklaması yok , bazı yerlerde Tranferden sonra direk ayağa kaldırılıyor.Bencw hastanın içi psikolojik olarak rahat etsin diye bizi yatırıyorlarYok vermediler hatta saatte söylemedi lavaboya gidebilirsin dedi. Gideyim ben![]()
Benim reglinin on.gunu 4 e çıkardı ama ben bı hafta var kalınlıkta iyi deilmis ya ne bilem uzman doktor olcaz valla yakındaGünde 4e çıkarmıştı canım. Sen kaç tane alıyorsun
Canım bana 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 3. günden sonra kaset testlerde hep çıktıKızlar o değil de bende o kadar kaset test olunca her gün test yapıyorumHala ovitrelle etkisi geçmemis silik çıkıyor, dünkü daha silikti bugün daha belirgin idrara göre değişiyor herhalde
Ne zaman etkisi geçecek merak ediyorum
Benim bu gebeliğimde olmadı lekelenme ama oğlumda olmuştu 5 veya 6. Gün olmuştuS.aleyküm arkadaşlar Rabbim evvela hepimize sağlıkla mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah
32 yaşındayım 4 Ekim 5.deneme 3.gün embriyosu 8.gün açık kırmızıdan pembeye sonra kahverengiye dönen lekeleme yaşadım dün sabah saat 4 de test yaptım ilk çok silik bir çizgi gördüm yarım saat sonrasına biraz daha koyuydu test günüm yarınTestin fotosu aşağıda benim gibi lekelenme görüp silik çizgi görüp pozitif alan var mı?
![]()
CanımmAllah razı olsun kızlarinşallah hepimize dua ettim tüm isteyenlere tüm bekleyenlere inşallah
hepiniz pozitifle dönelim inşallah sağ salim kucağımıza alalım
hayrunnisa85 evet canım yerleştirdikten sonra gösterdiler
![]()
Yaaa ne güzelCanım bana 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 3. günden sonra kaset testlerde hep çıktı4. Gün erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı hemen arkasından kaset test yaptım ucuzlardan onda çıktı