• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım o zaman ağızdan aldığında dikkat et kendine baş dönmesi yapıyor. Ben seneler önce kullandığımda yere düşmüştüm. Yatarken alırsan daha az olur yan etkisi
Benim zaten tansiyonum hemen düşer. Ne yapcaz bakalım 🤔 transferden sonra da devam ediliyor mu acaba? Çünkü 4 kutu yazdı 🤪

Benim zaten tansiyonum hemen düşer. Ne yapcaz bakalım 🤔 transferden sonra da devam ediliyor mu acaba? Çünkü 4 kutu yazdı 🤪
Aynen canım devam ediyor. Ben öncesinde iğne olarak başladım. Şimdi fitil olarak devam ediyorum. Tranferden sonra muhtemelen senide fitil olarak devam ettirirler.

Herkese Selamlar,
Ben mayis ayinda ilk deneme tup bebekte 22+2 de oglumuzu rahim agzi yetmezligi ve erken membran rupturu nedeniyle kaybettim maalesef. Rahim agzi yetmezligim daha once cin3 nedeniyle gerceklesen ameliyatimdan kaynaklaniyor. 13.haftada serklaj dikis atmislardi ama tutmadi. Bu sefer daha garanti bir yol istedigimiz icin Eylul ayinda Abdominal serklaj ameliyati oldum. Dondurulmus 9 adet 5.gun embriyomdan test yapilmis bir tanesi 4 ekimde transfer edildi. 9.gun betahcg 156, 12.gun 818 cikti. Pazartesi keseyi gormeye cagirdi doktorum, yolum cok uzun ve stresli. Muhtemelen hep yatmam gerekecek diyor doktorum. Ama denemekten ve umut etmekten vazgecmiyorum. Benim icin dua edin 🙏🏻
Canım benim tüm dualarım seninle 🙏 her şey güzel gitsin. Gerekirse yatarsın boşver. Sağlıkla al kucağına olur mu?

Kızlar merhaba. Benim de bugün son kontrolüm vardı. 22 ekimde transfer 🙏🏻 Pazar günü progestan başlıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi yapar dedi. Kullanan ve bu belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı ? (5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi )
Canım ağızdan mı içerek mi alacaksın? O şekilde yapabilşyor evet. Ama vajinal olarak kullanacaksan yapmıyor.

Herkese Selamlar,
Ben mayis ayinda ilk deneme tup bebekte 22+2 de oglumuzu rahim agzi yetmezligi ve erken membran rupturu nedeniyle kaybettim maalesef. Rahim agzi yetmezligim daha once cin3 nedeniyle gerceklesen ameliyatimdan kaynaklaniyor. 13.haftada serklaj dikis atmislardi ama tutmadi. Bu sefer daha garanti bir yol istedigimiz icin Eylul ayinda Abdominal serklaj ameliyati oldum. Dondurulmus 9 adet 5.gun embriyomdan test yapilmis bir tanesi 4 ekimde transfer edildi. 9.gun betahcg 156, 12.gun 818 cikti. Pazartesi keseyi gormeye cagirdi doktorum, yolum cok uzun ve stresli. Muhtemelen hep yatmam gerekecek diyor doktorum. Ama denemekten ve umut etmekten vazgecmiyorum. Benim icin dua edin 🙏🏻
Canım inslalah bu kez sağlıkla evladına kavuşursun bendede servikal yetmezlik varmış yeni gebe olduğumu öğrendim dikiş bana da atılır mı acbaa nasıl biliniyor

Kızlar merhaba. Benim de bugün son kontrolüm vardı. 22 ekimde transfer 🙏🏻 Pazar günü progestan başlıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi yapar dedi. Kullanan ve bu belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı ? (5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi )
Bende fitil aliorum canım hapı bilmiorum fitil yapmadı aramızda bı gün var canım 🥰😍

Canım inslalah bu kez sağlıkla evladına kavuşursun bendede servikal yetmezlik varmış yeni gebe olduğumu öğrendim dikiş bana da atılır mı acbaa nasıl biliniyor
İnsallah 🙏🏻🙏🏻 Daha once dogumun var mi, servikal yetmezlik tanisini nasil koydular? Normalde 25mmin altina duserse, 12.haftadan itibaren servikal serklaj oneriyorlar. Ama zor bir islem degil atilsada,uzulme, sadece cok dikkat et 🤗

insallah canim sımsıki tutunsunlar sana insallahhhhh
ya ben artik valla diyorumki yeterki hayirlisiylan kalayim.yrminlen 9 ay boyunca yatayim nblm midem bulnsin herseye raziyim ya yeterki tutsun artik o derceyim😁😁😁
Aynen canım, ben de öyle diyorum.
Sağlıkla kucağıma alayım da mide bulantılarına ağrılara razıyım cidden. 🥰

Back
X